Görüş Bildir
Haberler
Akşener: 'Arkadaşlarımıza Saldıranlar Bir Siyasi Partinin Yöneticileri'

Akşener: 'Arkadaşlarımıza Saldıranlar Bir Siyasi Partinin Yöneticileri'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Esenyurt'ta partisinin karavanına düzenlenen saldırıyla ilgilli 'Arkadaşlarımızın uğradıkları saldırının failleri belli, hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi konumunda' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meral Akşener, dün İYİ Parti karavanına saldırı düzenlendiği ve iki parti yöneticisinin yaralandığı İstanbul'un Esenyurt ilçesine geldi. Burada üye kayıt karavanını ziyaret eden Akşener, saldırıya tepki gösterdi. İYİ Parti lideri saldırının faillerinin bir siyasi partinin yöneticileri olduğunu söyledi:

'Bu karavanda görev yapan 2 arkadaşımıza 25 kereste gibi adamın saldırması sonunda oluşan o çirkin, namert, şerefsiz, korkak saldırıyı lanetlemek üzere buradayız. İyi Parti'nin genel başkanının evine bile saldırılmıştır bu ülkede. Biliyorum ki arkadaşlarımızın uğradıkları saldırının faillerinin isimleri belli. Hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi konumunda. Ama biliyoruz ki bugünün Türkiyesi'nde, bugünün hukukunda kesinlikle tahkibata uğramayacaktır.'

Akşener şöyle devam etti:

'Ben buradayım buyrun, namertler, korkaklar… 2 kişiye 25 kişi saldırılmaz. Bu ülkeyi uçurumun kenarındaydı dibine sürüklediniz. Partili Cumhurbaşkanlığı denilen bu ucube sistemin yapanın yanına kâr kaldığı bir düzen bu harami düzendir. And olsun ki milletimin helal oylarıyla sandıkta hepsini attaya göndereceğiz. 5 maaş alan danışmanların karşısında iki büklüm olanlar, 'emret abi' diyenler, bu harami düzen devam etmeyecek. Haramiler buradayım burada!'

Ne olmuştu?

Dün İYİ Parti'nin Esenyurt’taki üye kayıt karavanına 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda İYİ Parti Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol yaralandı.

Saldırıyla ilgili bilgi veren İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş, 'MHP'li milletvekillerinin de aralarında bulunduğu bir grup esnafı ziyaret ederken, içlerinden 20-25 kişilik bir grup 'Burada karavan açamazsınız' diyerek oradaki iki arkadaşımızı darp etmişler. Olayı duyar duymaz gittik esnafla konuştuk. Görgü tanıkları MHP'li milletvekillerinin olayı izlediklerini, herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını söylediler' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
PWS VIDEOS

Iyi yapmışlar. Az bile. =))

Mr Logical

2 kişiye 25 kişi saldırdıysa doğru demiş...