Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da İYİ Parti Karavanına Saldırı

İstanbul'da İYİ Parti Karavanına Saldırı

Emre Ordu
17.08.2022 - 22:01 Son Güncelleme: 17.08.2022 - 22:37

İYİ Parti’nin Esenyurt’taki üye kayıt karavanında görevli partililere bugün 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda İYİ Partili iki yönetici yaralandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti’nin Esenyurt’taki üye kayıt karavanına ve karavanda görevli partililere bugün 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi'nde gercekleşen saldırıda İYİ Parti Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol yaralandı. Yaralananlardan biri ayakta tedavi edilirken, durumu daha kötü olan diğer yaralı hastaneye kaldırıldı.

"MHP'li vekiller saldırıyı izlemiş"

"MHP'li vekiller saldırıyı izlemiş"

İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş T24'e verdiği bilgide, MHP'li milletvekillerinin de aralarında bulunduğu bir grup esnafı ziyaret ederken, içlerinden 20-25 kişilik bir grup 'Burada karavan açamazsınız' diyerek oradaki iki arkadaşımızı darp etmişler.Olayı duyar duymaz gittik esnafla konuştuk. Görgü tanıkları MHP'li milletvekillerinin olayı izlediklerini, herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını söylediler. Kamera kayıtlarını bekliyoruz.' dedi.

Hakan Akkuş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda da 'Kıraç Papatya Caddesi'ndeki karavanımıza yapılan saldırı sonucu 3. bölge teşkilat başkanımız Uğur Ayrım ve mahalle başkanı Oktay Erol yaralandı. Siyaseti saldırganlık olarak bilen her türlü vandallara karşı İYİ'lik kazanacak. Hukuk kazanacak. Adalet ve demokrasi kazanacak' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buğra Kavuncu: "Kalleş saldırılarınız bizi yolumuzdan döndüremeyecek"

Buğra Kavuncu: "Kalleş saldırılarınız bizi yolumuzdan döndüremeyecek"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Kalleş saldırılarınız bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Şiddete karşı inadına kardeşlik, otoriterliğe karşı inadına demokrasi!' ifadesini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
44
25
9
7
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

size ülkü ocaklarının özet analizini yapayım; kekoluk,avamlık,erkeklik kompleksi, küçük pipi sendromu, gizli oğlancılık,kumar,kadın düşmanlığı...

Bora

ayak kokusunu unutmuşsun

Pasif Kullanıcı

Hiç mi değişmez bunlar ya?Ben 98 de üniversiteye başladım,yurtta,okul kantininde oruç tutmayanlara tip tip bakarlardı,kekosunuz,milliyetçi olmayı götünden an... Devamını Gör

Art Ankara

Sadece tip tip bakıyorlarsa iyi bizde yan masada gizli gizli sigara içerler on dakika sonra o gizli gizli sigara içen aynı tipler ellerinde sopalarla kantini... Devamını Gör

SadeNescafe

hangi KÖPEĞİN köpekleri acabaa.. aa tüh direk adını yazsam bu kadar iyi anlatamazdım ;)

Turgut Güler

Goril suratlının itleri