Görüş Bildir
Haberler
AK Parti'den Erken Seçim Açıklaması

AK Parti'den Erken Seçim Açıklaması

Eray İspir
23.08.2022 - 17:37 Son Güncelleme: 23.08.2022 - 17:56

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 'Seçim takvimiyle ilgili değişiklik yok, seçimler zamanında yapılacak. Erken seçim ve benzeri spekülasyonların hiçbirinin ne bir temeli ne bir manası var' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, Ömer Çelik, Hayati Yazıcı, Erkan Kandemir, Hamza Dağ, Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş ile Ak Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz'ı saat 14.00'te Ak Parti Genel Merkezi'ne çağırdı.

Yapılan toplantının ardından kameraların karşısına geçen Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Seçim takvimiyle ilgili değişiklik yok, seçimler zamanında yapılacak. Erken seçim ve benzeri spekülasyonların hiçbirinin ne bir temeli ne bir manası var” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Uzat uzatabildiğin kadar. Vereceksin tüm tahribatı, batma noktasına gelecek ülke. Seçimi kaybedeceğini zaten biliyorsun. Sonra başa gelen parti için bak bunl... Devamını Gör

beybi shark

Böyle konuşuyorlarsa, bir yerden biraz nakit bulup da piyasaya geçici bir sakinlik getirdikleri ilk gün erken seçim yaparlar...

Arc noise

Mayıs? Kasım?

Süleyman Bakan

Kasım. Çünkü dolar veya komple ekonomi kasıma kadar belli olacak. Tabi uçacağı için baskılar sonucu bir seçim olacak (tahmin)