Görüş Bildir
Haberler
Aklımızda Süper Kahraman Olarak Yer Edinen Oyuncuların Bambaşka Rollerde Yer Aldığı Harika Filmler...

Aklımızda Süper Kahraman Olarak Yer Edinen Oyuncuların Bambaşka Rollerde Yer Aldığı Harika Filmler...

12.12.2021 - 07:00

Beyaz perdede gösterilen süper kahraman filmlerinden aşina olduğumuz ve bu şekilde aklımıza kazınan oyuncuların, çok başarılı olmasına rağmen kıyıda köşede kalmış filmleriyle karşınızdayız! Iron Man’den Spider Man’e, Black Widow’dan Wonder Woman’a kadar tüm Marvel ve DC Comics kahramanlarını canlandıran oyuncuları bu film listesinde bulabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Red Notice / Kırmızı Bülten (2021) IMDb: 6.4

15. Red Notice / Kırmızı Bülten (2021) IMDb: 6.4

Gal Gadot’u çoğunuz sadece Wonder Woman olarak tanıyor olabilirsiniz. Aksiyon ve komedi türünde olan bu filmin oyuncu kadrosunda hem Gal Gadot hem Deadpool filminin yıldızı Ryan Reyndols yer alıyor. İki süper kahramanı, hiç görmediğiniz halleriyle aynı anda izlemeniz bu film sayesinde mümkün. Film, dünyanın en çok aranan sanat hırsızını, bu hırsızı yakalama çabasını ve yaşanan maceraları anlatıyor.

14. The Proposal / Teklif (2009) IMDb: 6.7

14. The Proposal / Teklif (2009) IMDb: 6.7

Romantik komedi temalı bu filmde sınır dışı edilmemek için asistanıyla evlenmeye çalışan kadın bir patronu izliyorsunuz. Deadpool filminde, başarılı bir şekilde şahsına münhasır, muzip bir karakteri canlandıran Ryan Reynolds ise bu filmde asistan genç rolünü üstleniyor. Siz de Ryan Reynolds hayranı, romantik komedi düşkünüyseniz bu film tam size göre!

13. Brothers / Kardeşler (2009) IMDb: 7.1

13. Brothers / Kardeşler (2009) IMDb: 7.1

Spider Man filminin başrol oyuncusu Tobey Maguire, Brothers filminde muhteşem oyunculuğuyla alışkın olunmayan bir şekilde karşınıza çıkıyor. Bu filmde, Örümcek Adam'da canlandırdığı; sempatik, kibar ve sevecen halinden çok uzak bir karakteri oynuyor. Filmde savaşa gönderilen başrolün ölüm haberini alan ailesinin yaşadıkları anlatılıyor. Bu haberin ardından başrolün kardeşi, ortada kalan ailesine destek oluyor. Fakat başrolün ölmediğini geri döndüğünü ve döndüğünde her şeyin değiştiğini izliyorsunuz. Spider Man filminden beri, Tobey Maguire'in oynadığı herhangi bir filmi izlemediyseniz bu filme çok şaşıracaksınız!

12. I, Tonya / Ben, Tonya (2017) IMDb: 7.5

12. I, Tonya / Ben, Tonya (2017) IMDb: 7.5

Margot Robbie’yi, ikon haline gelen Suicide Squad’ın kraliçesi Harley Quinn olarak tanıyor olabilirsiniz. Hırslı bir buz patencisinin hayatının anlatıldığı bu biyografı filminde, Margot Robbie başrolü oynuyor ve Tonya Harding’i canlandırıyor. Margot Robbie’nin en iyi oyunculuk performansını gösterdiği film, Tonya Harding’in sporcu bir kadın olarak o dönemde yaşadığı sıkıntıları, başarılarını, başarısızlıklarını ve karakterini konu alıyor. Başarılı oyuncunun başrol karakterini nasıl benimsediğini, yapılan makyajla ne kadar değiştiğine inanamayacaksınız.

11. Les Miserables / Sefiller (2012) IMDb: 7.6

11. Les Miserables / Sefiller (2012) IMDb: 7.6

Sefiller kitabı, hemen herkes tarafından bilinir. Filmleri, oyunları da yapılmış olan Sefiller’in başarılı bir müzikal uyarlaması olan bu film, bünyesinde ünlü isimleri barındırmasının yanında birçok ödülün de sahibi. Bu isimlerden biri de X-Men’de Wolverine’i canlandıran Hugh Jackman! Başrollerden biri olan Hugh Jackman, bu filmde Jean Valjean’ı canlandırıyor. Hugh Jackman’ın hem sesiyle hem oyunculuğuyla öne çıktığı bu müzikal filmi kesinlikle izlemelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Gifted / Deha (2017) IMDb: 7.6

10. Gifted / Deha (2017) IMDb: 7.6

Kaptan Amerika karakterini canlandıran karizmatik oyuncu Chris Evans’ın bir dram filminde başrol alacağı kimin aklına gelirdi ki? Bu filmde Chris Evans, yeğenini tek başına büyütmeye çalışan, hayatı başarısızlıklarla dolu bir adam olarak karşımıza çıkıyor. Yeğeni, okula başladıktan kısa süre sonra, çok yetenekli ve hatta dahi olarak adlandırılıyor. Bu olayın üstüne yeğeninin yıllardır ortalıkta görünmeyen annesinin, başrole velayet davası açmasıyla olaylar gelişiyor. Başrol ve küçük kızın annesi, velayet için adeta birbirleriyle savaşıyor.

9. Zodiac (2007) IMDb: 7.7

9. Zodiac (2007) IMDb: 7.7

Sıradaki film olan Zodiac, nefes kesen bir gizem-gerilim filmi. 1960'lı yılların sonlarında 'Zodiac' adıyla bilinen bir seri katilin gizeminin çözülmesini konu alan filmde, Robert Downey Jr. başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Iron Man filmlerinin unutulmaz oyuncusu Robert Downey Jr.’ın bu heyecan dolu, gerçek bir katilin hikayesine dayanan filmini vakit kaybetmeden izlemelisiniz.

8. Brokeback Mountain / Brokeback Dağı (2005) IMDb: 7.7

8. Brokeback Mountain / Brokeback Dağı (2005) IMDb: 7.7

Beyaz perdenin en sevilen sosyopatı Joker olabilir. Joker’i izleyiciye bu kadar sevdiren şey ise Heath Ledger’ın efsane oyunculuğu ve adeta Joker karakterini yaşaması. Genç yaşta aramızdan ayrılan ve çok sevilen Heath Ledger’ın pek de bilinmeyen bir filmi ile karşınızdayız. Eşcinsel bir ilişkinin anlatıldığı, romantik-dram türündeki bu filmde, Heath Ledger başrollerden birini canlandırıyor. Oldukça başarılı olan bu filmi, özellikle Joker severler kesinlikle izlemeli.

7. The Count of Monte Cristo / Monte Kristo Kontu (2002) IMDb: 7.7

7. The Count of Monte Cristo / Monte Kristo Kontu (2002) IMDb: 7.7

Süper kahraman denildiğinde akla ilk gelen isim tabii ki Superman! Superman denildiğinde ise akıllara tek bir isim geliyor, Henry Cavill. Yakışıklı oyuncu, yıllardır Superman karakterini canlandırdı ve bu benimsendi. En ünlü yazılı eserlerden biri olan Monte Kristo Kontu’nun 2002’de uyarlanan bu filminde ise Henry Cavill’ı Albert Mondego olarak görüyorsunuz.

6. Machinist / Makinist (2004) IMDb: 7.7

6. Machinist / Makinist (2004) IMDb: 7.7

Christopher Nolan yönetmenliğinde çekilen Batman filmleri birçok kişi için en iyi serilerden biri olabilir. Bu başarılı serinin karizmatik Batman’i Christian Bale, bu sefer karşınıza çok farklı bir karakterle çıkıyor. Daha birçok başarılı filmde yer alan oyuncunun, oynadığı filmler için yaptığı fedakarlıkları çoğunuz duymuşsunuzdur. Makinist filminde başrol olan Christian Bale’in bu film için tam 55 kiloya kadar düştüğü ve 1 yıl sonrasında çekilen Batman Başlıyor filmi için 86 kiloya çıktığı biliniyor. Filmde insomnia(uyku problemi) rahatsızlığı olan bir makinistin hayatı anlatılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Jojo Rabbit / Tavşan Jojo (2019) IMDb: 7.9

5. Jojo Rabbit / Tavşan Jojo (2019) IMDb: 7.9

Tarihi bir trajediyi komik bir şekilde anlatmayı başaran bir filmle karşınızdayız! Nazi dönemi Almanyası ve Hitler’i konu alan ve bir çocuğun gözünden muzipçe anlatılan film, alışılmışın dışında bir şekilde karşımıza çıkıyor. Fazlaca eleştiri ve mizah barındıran bu filmin oyuncularından biri de güzeller güzeli Scarlett Johansson. Güzel oyuncunun bu filmdeki performansını övmeden geçmek olmaz. Öyle ki Marvel filmlerinden Black Widow’u canlandıran Scarlett Johansson, Jojo Rabbit filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu Oscar ödülüne aday gösterilmişti.

4. Her / Aşk (2013) IMDb: 8.0

4. Her / Aşk (2013) IMDb: 8.0

Geçtiğimiz yıllara damgasını vuran Joker filminin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix, Her filminde de başrolü oynuyor. İleri teknolojinin kullanıldığı dönemlerde geçen bu filmde, insanlar işlerinde onlara yardımcı olmaları için yazılım olarak geliştirilen, görüntüleri olmayan ama sesleri olan asistanları kullanıyorlar. Başrol, işlerini yaptırmanın yanı sıra yalnızlığından kurtulmak için asistanıyla sohbet ediyor, fikir danışıyor ve hatta dertleşiyor. Filmde simülasyon ve insan arasında zamanla gelişen romantik bir ilişkiyi izliyorsunuz.

3. Dallas Buyers Club / Sınırsızlar Kulübü (2013) IMDb: 8.0

3. Dallas Buyers Club / Sınırsızlar Kulübü (2013) IMDb: 8.0

Duygu yüklü, yaşanmış olaylara dayanan bu filmin başrollerinden biri olan Jared Leto, Suicide Squad filminde Joker karakterini canlandırmıştı. AIDS hastası bir adamın hastalığına çare bulmaya çalışmasını konu alan filmde, Jared Leto AIDS hastası trans bir bireyi canlandırıyor ve başrole yardımcı oluyor. Bu filmde hem Jared Leto hem Matthew McConaughey oyunculuğun hakkını veriyor.

2. The Imitation Game / Enigma (2014) IMDb: 8.0

2. The Imitation Game / Enigma (2014) IMDb: 8.0

Benedict Cumberbacht, kimimiz için Marvel’ın unutulmaz karakterlerinden biri olan Doctor Strange kimimiz için Sherlock. Bu iki yapım dışında da başarılı filmlere imza atmış bir oyuncu olduğunu biliyorsunuz. Bu filmlerden biri de Imitation Game. Filmde, II. Dünya Savaşı döneminde bir matematik dâhisinin Almanların enigma kodunu çözme çabası anlatılıyor. Bu matematikçiyi ise Benedict Cumberbacht canlandırıyor.

1. The Revenant / Diriliş (2015) IMDb: 8.0

1. The Revenant / Diriliş (2015) IMDb: 8.0

Leonardo Di Caprio’ya Oscar ödülü kazandıran bu filmin oyuncularından biri de Tom Hardy, yani namı diğer Venom. Film, 1800'lü yıllar Amerikasında bir kürk avcısının bir ayı tarafından saldırıya uğramasını, hayatta kalma mücadelesini, ailesini bulmaya çalışmasını çarpıcı görüntülerle anlatıyor. Tom Hardy’nin yan karakterlerden biri olduğu bu filmi izlerken hem gerilecek hem heyecanlanacaksınız. Özellikle o meşhur ayı saldırısının bulunduğu sahne için gerim gerim gerilmeye hazır olun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın