Görüş Bildir
Haberler
Akıllara Seccade Tartışması Geldi: Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü Türk Bayrağına Basmış

Akıllara Seccade Tartışması Geldi: Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü Türk Bayrağına Basmış

Antalya Kemer Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün Türk bayrağına bastığı görüntüler ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimden önce seccadeye ayakkabıyla bastığı için iktidarın hedefine oturmuştu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs seçimlerinden önce seccadeye ayakkabıyla basması tartışma yaratmıştı. Fotoğrafın bir iftar daveti sırasında çekildiği ortaya çıkmıştı.

Tartışmanın sosyal medyada giderek büyümesinin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum' demişti. 

Kılıçdaroğlu bu fotoğraf nedeniyle iktidarın hedefine oturmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu için 'Manevi değerlere hassasiyeti olmayanın seccadede gözü olmaz' demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim kampanyası boyunca Kılıçdaroğlu'nu seccade üzerinden hedef almayı sürdürmüştü.

Kemer Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Türk bayrağına basmış

Kemer Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Türk bayrağına basmış

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf akıllara seccade tartışmasını getirdi. Antalya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar'ın Türk bayrağına bastığı ortaya çıktı. Fotoğrafın 5 Mayıs tarihinde çekildiği belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
31
18
5
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferhat Demir

Seccadeye basıyor diye götlerini yırtanlar nerede??? bayrağa basıyor örümcek kafalı

mert ali

seccadeye basanla bayraga basan aşağılıktir. senin gibi laik yobaz ataputcular dahada aşağılıktir

Pasif Kullanıcı

Türk bayrağı Türkiye Cumhuriyeti kimin umurunda? Herşey işlerine geldiği gibi.. Hani nerde çığırtkanlar? Hadi buna laf edin saydırın bekliyoruz…

Esat Bora

Ne demiş Akif; "Bastığın yerleri “toprak” diyerek geçme, tanı, Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı"