Görüş Bildir
Haberler
AK Parti İl Binası Önünde Siyah Çelenkli "Montaj" Eylemi

AK Parti İl Binası Önünde Siyah Çelenkli "Montaj" Eylemi

Emre Ordu
23.05.2023 - 18:03 Son Güncelleme: 23.05.2023 - 18:06

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'montaj' itirafını AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına siyah çelenk bırakarak protesto etti. Kaftancıoğlu 'Kötülüğü kendisine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak bırakanlar ile asla helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önüne' Montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz' yazılı siyah çelenk bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün katıldığı bir televizyon yayınında CHP'nin seçim için hazırlanan reklam filmine PKK'lıların eklendiği videonun montaj olduğunu itiraf etti. Söz konusu videoyu seçim öncesinde miting meydanlarında izleten Erdoğan'a tepkiler sürüyor. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti'yi protesto etti. Kaftancıoğlu AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasının önüne gidip siyah çelenk bıraktı.

"Kötülüğü, şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız"

"Kötülüğü, şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız"

Burada açıklama yapan Kaftancıoğlu, 'Seçim yarışında adil olmayacağınızı biliyorduk. Tüm televizyon kanallarını, TRT'yi arkanıza alacağınızı biliyorduk. Sesimizi duyurmamıza devletin tüm imkanlarını kullanarak engel olacağınızı biliyorduk. Miting alanlarımızı yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk' dedi.

Kaftancıoğlu, şöyle devam etti: 

'Siz bu organize kötülüğü, şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız. Allah korkusunu, vicdanı, ahlakı, iyi olan her türlü duyguyu bir kenara koydunuz ve içinizdeki kötülüğü sadece bizim değil, Türk milletinin üstüne boca ettiniz.Montaj kasetlerle olmayanı varmış gibi gösterdiniz, sahtekarlık yaptınız. Sahteliği her yerinden akan görüntüleri miting alanlarında göstermekle kalmadınız, “mitingi canlı yayınlıyor” görüntüsü altında tüm yandaş kanallarınızdan milyonlara izlettirdiniz. Güç, para ve iktidar için tüm değerlerinizi bir kenara bırakalı, hakikatin ötesine geçeli çok olmuştu. Siz hakikatin ötesini bile aştınız, o dipsiz kuyunun karanlık, rutubetli köşelerinden çamur siyasetini kendinize yol bellediniz.'

"Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız"

"Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız"
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Kötülüğü kendisine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak bırakanlar ile asla helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız' diyen Kaftancıoğlu, 'Bu ülkenin evlatları 28 Mayıs'ta yarattığınız cehennemin kapılarını sonuna kadar kapatacak ve o kapıları iyilikle mühürleyecek' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
7
5
5
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Secret State

Katılıyorum ermeni sevici canan. İnce gibi naif bir siyasetçiye yaptığınız ahlaksızlık montaj ve şantajlardan sonra sizinle asla helalleşmeyeceğiz. Bu millet... Devamını Gör

Lethe lethe

ince'nin kasetini servis edip olayı muhalefetin kucağına bırakanlar da bunlardı. uzaktakilerden öğrendiklerini uygulamaya döküyorlar