Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Kural ve Sevgilisi Çağla Gizem Şahin’den Kıbrıs’ta Aşk Pozu

Ahmet Kural ve Sevgilisi Çağla Gizem Şahin’den Kıbrıs’ta Aşk Pozu

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alan Ahmet Kural, çekimler için bulunduğu Kıbrıs’ta sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile aşk pozunu paylaştı. Ahmet Kural’ın, uzun süredir birlikte olduğu avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile birlikte paylaştığı poz kısa zamanda büyük beğeni topladı. İşte ünlü oyuncu Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Şahin…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TRT ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Kemal karakterini canlandıran Ahmet Kural, çekimler için Kıbrıs’ta bulunuyor. Set aralarında sevgilisi ile zaman geçiren Ahmet Kural, fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor. İşte Ahmet Kural ve sevgisinin aşk pozları…

Ahmet Kural Yorumları Açtı

Ahmet Kural Yorumları Açtı

Ahmet Kura, sevgilisi ile pozlarını Instagram hesabından paylaşırken, bir de değişiklik yaptı. Daha önce fotoğraflarını yoruma kapalı olarak paylaşan Ahmet Kural, sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile birlikte paylaştığı fotoğrafını yorumlara açtı. Ahmet Kural’ın fotoğrafı kısa zaman binlerce yorum aldı.

Ahmet Kural ve Sıla Olayı Hala Akıllar

Ahmet Kural ve Sıla Olayı Hala Akıllar

Ahmet Kural ile Sıla, 2017 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin verdiği pozlar, aralarında aşkın büyüklüğüne işaret ediyordu ancak iddialara göre Sıla’nın, Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural’ı kıskançlık krizine sokmuştu. Öfkesini kontrol edemeyen Ahmet Kural'ın, tartışma anında Sıla’ya tokat attığı söylentileri başlamış ve ikili ilişkilerine ara vermişti.

Üzerinden aylar geçen olay sonrası tekrar birlikte olan Ahmet Kural ve Sıla için evlilik haberleri de çıkmıştı.

Ancak 2018’in aralık ayında Sıla, savcılığa giderek Ahmet Kural’dan şikayetçi olmuştu. Sonrasında ise olayın detayları ortaya çıkmıştı.

Sıla’nın savcılıkta verdiği ifade şu şekildeydi;

'Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı'

Evden çıkmaya çalışırken Ahmet Kural’ın tekrar kendisini yakaladığını ve tekrar bir boğuşma olduğunu belirten Sıla, bu sırada üstünün başının parçalandığını, zar zor kapıyı açıp kaçtığını ifade etmişti.

Sıla, panik içinde şoförüne ulaştığını ve şoförü tarafından kurtarıldığını söylemişti.

Olaydan hemen sonra eve gittiğini, evindeki hizmetçisinin de kendisini görünce şoka girdiğini belirten Sıla, onları da tanık göstermişti.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

sıladan iyi kurtuldu bu adam vallaha ne toksik bi kadındı ya kimseyle anlaşamıyo

artu.96

Allah mesut etsin.Ahmet Kural, sen tam bir aşk adamısın.Bunu hakediyorsun.Dizinde reytingin bol olsun.