Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Kandemir İsyan Etti

Ahmet Kandemir İsyan Etti

Enver K.
13.02.2015 - 13:31 Son Güncelleme: 13.02.2015 - 13:32

Paris Levallois’e evinde 77-71 yenilerek Avrupa’ya havlu atan Beşiktaş’ta taraftarın istifaya davet ettiği Ahmet Kandemir, eleştirilere sert cevap verdi.

 HABERTÜRK’e konuşan Kandemir, “1 değil, 2 değil, 3, 4, 5 değil! Bir takım kendi seyircisiyle savaşır mı? Biz bunu yaşıyoruz. Takım iyi giderken hiç kimse Ahmet Kandemir’den söz etmiyor, kaybedince Kandemir! Zaten takım arka arkaya maç kaybediyor, sakatlıklar, demoralizasyon var. Sağduyulu bir insan bunu görmez mi? Belli bir grup var ki, takım kazansa mutlu olmayacaklar! Çünkü dertleri basketbol takımı değil, benim. Sezon sonu bırakıyorum diye söyledim. Daha ne istiyorsunuz? Yeniçeri ayaklanması gibi bir şey bu” dedi.

Takımın mali durumuyla ilgili de Kandemir, “Bütçemiz 2.5 milyon dolar. İki senedir ligin en düşük bütçesiyle iş yapmaya çalışıyoruz. 3 aydır tek kuruş almıyorum. Ama ben Beşiktaşlıyım. ‘Biz de paralar ödenmiyor’ deyip dikkati başka tarafa çekmek istemiyoruz. Beşiktaş’a zarar verir bu tip şeyler. Ama artık işin dozu kaçtı ve çirkinleşti” ifadelerini kullandı.

Haberturk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/basketbol/h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın