Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Deniz Atabay Kimdir? CHP’li Didim Belediye Başkanına Saldırı

Ahmet Deniz Atabay Kimdir? CHP’li Didim Belediye Başkanına Saldırı

CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, restoranda avukatıyla birlikte yemek yediği sırada dört kişinin saldırısına uğradı. DHA’nın haberine göre; olay dün saat 23.30 sıralarında bir restoranda meydana geldi. Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, avukatı Nizamettin Bulut ile akşam yemeği sonrası kahve içtiği sırada ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda Atabay ve avukatı yaralanırken, olay yerinden kaçan saldırganlardan biri yakalandı. Saldırı haberi sonrası ‘Ahmet Deniz Atabay kimdir’ sorusu internetin gündeminde. İşte Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın hayatı ve siyasi kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Deniz Atabay Kimdir?

Ahmet Deniz Atabay Kimdir?

1959 yılında İstanbul doğumlu olan Ahmet Deniz Atabay, İstanbul Kadıköy’de lise eğitimini tamamladıktan sonra, Marmara Üniversitesi Fransızca bölümü ve sonrasında Fransızca eğitimini Fransa’da tamamlamıştır.

Türkiye’ye dönüşünden itibaren petrol, sağlık ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Ahmet Deniz Atabay, 1989 yılında tamamen Didim’e yerleşti. Yaptığı 2 otel inşaası ile birlikte Didim’de turizm sektörüne başarılı bir giriş yaptı. 4 dönem boyunca ‘Didim Turizm Derneği Başkanlığı’nı yürüten Atabay, bu süre zarfında ‘Didim Rotary Kulübü’ ve ‘Didim Yelken Kulübü’ kuruculuğu olmak üzere Didim’de turizm adına pek çok değerli projeye imza attı.

Ahmet Deniz Atabay, evli ve 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır. Fenerbahçe taraftarıdır. Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bir kez daha Didim Belediye Başkanı seçilmiştir ve 7 yıldır bu görevi sürdürmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın