Görüş Bildir
Haberler
Agüero'dan 20 Dakikada 5 Gol

Agüero'dan 20 Dakikada 5 Gol

Fatih
03.10.2015 - 23:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig'de oynanan ve Arjantinli forvet Sergio Agüero'nun beş gol attığı maçta Manchester City, sahasında Newcastle United'ı 6-1 mağlup etti.

Ligde üst üste iki mağlubiyet alarak liderlik koltuğunu ezeli rakibi Manchester United'a kaptıran Manchester City, 8. hafta maçında sahasında ağırladığı Newcastle United karşısında 18. dakikada Mitrovic'in attığı golle 1-0 geriye düştü.

İlk yarının bitimine üç dakika kala skora dengeyi getiren Agüero, 49, 50, 60 ve 62. dakikalarda attığı gollerle takımının sahadan 6-1 gibi farklı bir skorla ayrılmasını sağladı. Ev sahibi ekibin diğer golünü 53. dakikada De Bruyne kaydetti.

Sergio Agüero, Premier Lig tarihinde Cole, Shearer, Defoe ve Berbatov'dan sonra bir maçta beş gol atan beşinci futbolcu olarak tarihe geçti.

Manchester temsilcisi, Newcastle United karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi.

Avrupa'da, Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 6 . hafta mücadelesinde Bayern Münih'in Wolfsburg'u 5-1 yendiği maçta da Robert Lewandowski 9 dakikada 5 gol atmıştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın