Görüş Bildir
Haberler
Adeta Onlarla Yatıyor, Onlarla Kalkıyoruz! İşte Türkiye’nin En Çok İzlenen Youtuberları

Adeta Onlarla Yatıyor, Onlarla Kalkıyoruz! İşte Türkiye’nin En Çok İzlenen Youtuberları

R.G.
06.01.2021 - 16:46

Artık günümüzde Youtube izlemeyen kalmadı. Hal böyle olunca içerik üreticileri de gün geçtikçe artıyor. Kimisi oyun oynuyor, kimisi vlog çekiyor, kimisi de makyaj yapıyor. Ne ararsanız burada! Belki de bu yüzden bu kadar çok izliyoruz. İşte Türkiye’nin en çok izlenen Youtuberları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enes Batur

Enes Batur

Youtube denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Enes Batur, en çok izlenenlerden biri. Enes Batur kanalında daha çok genç yaş grubuna yönelik oyun ve eğlence içerikleri üretiyor.

Oyuncakoynuyorum

Oyuncakoynuyorum

Youtube'da en çok izlenen kanallardan biri de OYUNCAKOYNUYORUM. Bu kanal daha çok küçük yaş grubundaki çocuklara yönelik oyun ve eğlence içerikleri paylaşıyor.

Prenses Elif

Prenses Elif

Bu kanalda Elif isimli bir kız çocuğunun hayatını, yaşadıklarını ve oyunlarını izliyoruz. Prenses Elif kanalı 2021 yılına 3 milyondan fazla abone ile girdi. Haliyle en çok izlenen kanallardan biri oluyor.

Dila Kent

Dila Kent

Dila, Youtube kanalında çocuklara yönelik eğlence temalı oyun, slime ve challenge içerikleri üretiyor. İlginç deneme videoları ise çocuklar tarafından bir hayli ilgi görüyor.

FatihSelim Tube

FatihSelim Tube

Youtube'da en çok izlenen kanallardan biri de FatihSelim Tube. Bu kanalda Fatih Selim isimli bir çocuğun günlük yaşantısı, eğlenceli aktiviteleri, oyunları paylaşılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orkun Işıtmak

Orkun Işıtmak

'Herkese merhaba ben Orkun' cümlesiyle başlayan videoları ile yıllar önce Youtube dünyasına giriş yapan Orkun Işıtmak 8 milyondan fazla abonesi ile ülkemizde en fazla izlenen isimlerden biri. Orkun; Youtube kanalında yaptığı gezileri, başına gelen enteresan olayları ve ilginç deneyimlerini bizimle paylaşıyor.

Oyuncu Yusuf

Oyuncu Yusuf

Bu kanalda Yusuf isimli bir çocuğun günlük hayatında yaşadığı ilginç oyunları ve aktiviteler yer alıyor. Çocuklar da haliyle bu renkli videolara bayılıyor.

SeseGel

SeseGel

Hasan Mustan'ın sahibi olduğu SeseGel kanalı video oyun içerikleri üretiyor. Eğlence temalı bu videolar genç yaş kitlesi tarafından oldukça takip ediliyor.

Kafalar

Kafalar

2021 yılına 7 milyondan fazla abone ile giren Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı Türkiye'nin en çok izlenen Youtuberlarının başında geliyor. Eğlence içerikli videoları trendlerden düşmüyor.

Han Kanal

Han Kanal

2021 yılına yaklaşık 2 milyon abone ile giren Han Kanal oyun ve eğlence temalı videoları ile çocuklar tarafından bir hayli takip ediliyor ve izleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deli Mi Ne?

Deli Mi Ne?

Fester Abdü'nün sahip olduğu bu kanal 2021 yılına 7 milyondan fazla abone ile başladı. Daha çok eğlence içerikleri paylaşan bu kanal, zaman zaman spor içerikli videolar da üretiyor. Her videosu ortalama 2 milyondan fazla izlenen Abdü, Türkiye'nin en çok izlenen Youtuberlarından biri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
19
10
8
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Genç ve ergenleri anlıyorum ama 4-5 yaşında ki çocukların "içerik üreticisi" olması biraz çocuk istismarı değil mi ?

Kata kulli

Bari barış özcanıda ekleseydiniz hiç olmazsa işe yarardınız

Oğuzhan Uğur , Ruhi Çenet , Barış Özcan gibi isimleri görememek biraz şaşırttı doğrusu.