Görüş Bildir
Haberler
Adanalı Fenomen 'Tostçu Mahmut' Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

etiket Adanalı Fenomen 'Tostçu Mahmut' Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Adana'da, Tostçu Mahmut adıyla bilinen 'Acı atıyorum ağabey' sözüyle sosyal medyada tanınan Anıl Kurt (27), kullandığı minibüsle yaptığı kazada yaşamını yitirdi. Kurt’un, kazadan önce, minibüsün 206 kilometreye çıkan hız göstergesini sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, saat 02.30 sıralarında, Ulukışla-Adana yolunda meydana geldi. 'Ütü tostu' hazırlarken 'Acı atıyorum ağabey?' sözleriyle sosyal medyada tanınan ve tostunu 'Adana tostu' olarak tescil ettiren Anıl Kurt, İstanbul Beşiktaş'taki açılışına hazırlandığı şubeden dönüşe geçti. Kurt'un kullandığı 01 EMC 88 plakalı minibüs, iddiaya göre, hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen M.Y. (42) yönetimindeki 31 AAG 12 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

Olay yerinde hayatını kaybetti

Olay yerinde hayatını kaybetti

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Kurt’un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. TIR sürücüsü M.Y. yara almazken, Kurt’un cansız bedeni, otopsi için morga konuldu.

Öte yandan Anıl Kurt’un, kazadan dakikalar önce sosyal medyada paylaştığı görüntüler ortaya çıktı.

Öte yandan Anıl Kurt’un, kazadan dakikalar önce sosyal medyada paylaştığı görüntüler ortaya çıktı.

Kurt’un, Müslüm Gürses şarkısı dinlerken, saatte 206 kilometre hızla ilerlediğini gösteren hız göstergesini cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, paylaştığı görüldü. Başka gönderisinde ise ‘Daha yeni başladık’ notunu paylaşan Anıl Kurt'un cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

toprak atiyyrüm abi..

Sevgili

Ya haberi unuttum dakikalardır şuna gülüyorum :D

zeynep uzun gökçe

Hiç Allah'tan rahmet dilemiyorum bok yoluna gitmiş iyi de olmuş. Böyle elinde telefon hava atıcam diye hız yapıyorlar başka masumların canınana da kıyıyorlar... Devamını Gör

nadir b

bakalım sen nasıl öleceksin

Onur Önal

Allah rahmet eylesin. Hızın ne karizması var ne de yararı. Hiç böyle yersiz işlere girişmeyip yoluna bakacaksın. Yol bomboş olsa bile. Sürat, ölümü erkene ge... Devamını Gör

MTLTK

OLURMU ERKEKK ADAM KORKMAZZ KAAARDŞİM. NE ÖLE KARI GİBİ 120YLEMİN GİTÇEZ. BİR CANIIMZ VAR ODA KADERDE VARSA GİDER. YAA ÖLE İŞTE.