Görüş Bildir
Haberler
Açelya Elmas Kimdir? Açelya Elmas’ın Hastalı Ne?

Açelya Elmas Kimdir? Açelya Elmas’ın Hastalı Ne?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına katılan Açelya Elmas, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Daha önce bir çok dizide boy gösteren Açelya Elmas, yakalandığı kanser nedeniyle çok zor günler geçirdiğini söyledi. Sosyal meydada en çok konuşulan konulardan biri olan Açelya Elmas’ın hayatı ve kariyeri de merak ediliyor. Açelya Elmas kimdir, kaç yaşındadır? Açelya Elmas ne kanseriydi? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Açelya Elmas Kimdir

Açelya Elmas Kimdir

Açelya Elmas 25 Mayıs 1977 yılında, İstanbul'da doğmuştur. Türk oyuncudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nden mezunudur. Kendisi gibi oyuncu olan Naz Elmas'ın ablasıdır. Babasının ismi Talat Elmas'tır. Konservatuvarda 2 sene opera ve şan eğitimi aldı, ardından 4 yıl müzikal okudu. Elmas, konservatuvarda okuduğu dönemde opera kliplerinde, özel kliplerde oynadı. 2000'li yıllarda Taksim Sanat Evi'nde ve Fransız sokağında sahne alıyordu.

Açelya Elmas, 5 sene boyunca Kick Boks yaptı, halter çalıştı ve silah kullanmayı, kılıç kullanmayı çok iyi bilmektedir ve dalış yapmaktadır. Açelya Elmas, 2003 yılından beri dört kez lenf kanseri teşhisi ile tedavisi gördü, iki kez ilik nakli ameliyatı geçirdi. 2013 yılında yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı 'Kedi Özledi' adlı romantik komedi türündeki filmde rol almıştır. 2016 yılında başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker'in yer aldığı 'Hangimiz Sevmedik' adlı dizide (Şevval) karakterini canlandırdı.

Açelya Elmas, 2016 senesinde Sevabın Hazır Mı? isimli ilk single albümünü çıkardı.

Açelya Elmas'a, 2003 yılında konulan lenf kanseri teşhisi, genç oyuncunun hayatını bir anda değiştirdi. Bir yandan oyunculuk hayatını sürdürürken bir yandan da kansere karşı savaş açan Elmas, kanseri 4 kez yenmeyi başardı ve bu süreçte iki kez de ilik nakli oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?