Görüş Bildir
Haberler
Abur Cuburları Seç Hangi Sosyal Medya Ağının Kişiliğinle Eşleştiğini Söyleyelim!

etiket Abur Cuburları Seç Hangi Sosyal Medya Ağının Kişiliğinle Eşleştiğini Söyleyelim!

Senin kişiliğinle eşleşen sosyal medya platformu hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

10. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Facebook!

Facebook!

Verdiğin cevaplara göre; senin kişiliğin Facebook ile eşleşiyor. Sen oldukça korumacı, oldukça anaç-babacan, oldukça yardımsever birisin. Sevdiklerine oldukça merhametli ve sevgi dolusun; ancak düşmanlarına bir o kadar gaddar, bir o kadar korku vericisin, ki aslında aileni-sevdiklerini korumak için böyle olmak zorundasın. Özgüvenin 10 üzerinden 10 ve bilge insan tipi olduğunu da eklemek gerek. Rutini seviyorsun; çok gezenin ayağına bok bulaşır lafıysa en tuttuğun laf! Kısaca herkes yolcu, sen hancı...

Twitter!

Twitter!

Verdiğin cevaplara göre; senin kişiliğin Twitter ile eşleşiyor. Senin birçok özelliğin içinde elmas gibi parlayanı zehir gibi zekaya sahip olman. Stratejiksin, analitiksin ve acayip mantıklısın; ama gerektiğinde risk almayı da biliyorsun. Entelektüel bir derinliğin ve asil-soylu tavırların içinde her daim bulunur. Yine de sağının solunun belli olmadığını da söylemek gerek; kısaca oldukça sürprizli bir arkadaşımızsın sen.

Instagram!

Instagram!

Verdiğin cevaplara göre; senin kişiliğin Instagram ile eşleşiyor.. Sen tam bir lidersin; hem de sonradan eklemeli değil, doğuştan. Sende birçok şeyin bileşkesi vardır. Mesela merhametlisindir; fakat gerektiği zaman da acımasız olabiliyorsun. Senin için kim kime ne demiş, kim kime ne yapmış önemli değildir; sen işin sonucuna bakıyorsun. Çünkü lider olmak, objektif olmak, adaletli olmak bunu gerektirir. Ki YÖNETMEK de senden sorulur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
491
274
199
131
73
52
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?