Görüş Bildir
Haberler
AA Duyurdu: '43 Şüphelinin FETÖ ile İrtibatı Tespit Edildi'

etiket AA Duyurdu: '43 Şüphelinin FETÖ ile İrtibatı Tespit Edildi'

FreiGeist
05.05.2019 - 16:03

Anadolu Ajansı, sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkındaki soruşturmada '43 şüphelinin FETÖ'yle irtibatının tespit edildiğini' duyurdu. Haberde '43 şüpheliden 2'sinin ByLock kullanıcısı olduğu, 41 kişinin FETÖ talimatıyla Bank Asya'ya para yatırdığı belirlendi' denildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, yerel seçimlerde sandık sayımlarında ve veri girişlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yapılan şikayetler üzerine sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Anadolu Ajansı yapılan incelemelerde, şu ana kadar 43 şüphelinin FETÖ'yle irtibatının belirlendiğini duyurdu.

Haberde, şüphelilerden 2'sinin ByLock kullanıcısı olduğu, 41'inin ise FETÖ talimatıyla Bank Asya'daki hesabına para yatırdığı aktarıldı.

Haberde, şüphelilerden 2'sinin ByLock kullanıcısı olduğu, 41'inin ise FETÖ talimatıyla Bank Asya'daki hesabına para yatırdığı aktarıldı.

Ayrıca araştırmalarda bu 41 şüpheliden 2'sinin  FETÖ'ye müzahir sendika üyeliğinin bulunduğu, birinin de FETÖ'ye müzahir bir şirkette SGK kaydının olduğu vurgulandı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
318
94
67
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Someone else

Vaayyy ! Gene feto kartı he :D Koz kalmamış elde belli ki.

Volkan Gülümser

AA duyurduysa takmayın, gerçek değildir.

ZzZ

şu türkiye de her şeyi kabullendim fakat malum kesmin insanlara fetöcü demesini kabullenemedim arkadaş, 2-3 sene öncesine kadar adamın taşaklarını yalıyanlar... Devamını Gör