Görüş Bildir
Haberler
Uzak Doğu Sevdalılarına Özel İzlemesi Birbirinden Keyifli 20 Kore Dizisi

Uzak Doğu Sevdalılarına Özel İzlemesi Birbirinden Keyifli 20 Kore Dizisi

Okumura Sensei
31.05.2019 - 17:43 Son Güncelleme: 01.06.2019 - 08:41

Dokuz günlük bayram tatilini evde kös kös oturarak geçireceklerdenseniz, şu an tam da doğru yerdesiniz. Zira Uzakdoğu sevdalıları için birbirinden şahane dizi önerilerimiz var. Eğer hazırsanız, sizi ufak ufak listemize doğru alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her Private Life

1. Her Private Life

Deok Mi, bir sanat müzesinde küratör olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda bir idolün büyük bir hayranıdır ve bir fangirl olduğunu gizlemektedir. İş hayatında tamamen işine odaklanırken, özel hayatında bir fangirl olarak aktivitelere katılmaktadır. Bir gün, onun çalıştığı sanat müzesinde müdür olarak yeni çalışmaya başlayan Ryan, Deok Mi’nin çifte yaşamını öğrenir.

2. Special Labor Inspector

2. Special Labor Inspector

Jin Gab, artık kovulma ihtimali olmadığını düşündüğü için kamu personeli sınavına girer ve memur olarak çalışmaya başlar. Adaletsizliğin olmadığı bir ortamda huzurlu bir şekilde çalışırken İstihdam ve Çalışma Bakanlığı’na müfettiş olarak atanır. Burada, gücünü haksız yere kullanan birçok insanla karşılaşır ve adaletsizliğe dayanamayan Jin Gab, huzurlu günlerini tekrar geride bırakır.

3. My First First Love

3. My First First Love

Dizi, bir grup üniversite öğrencisinin arkadaşlıklarını, aşklarını ve hayallerini anlatmaktadır. Beş üniversiteli genç, farklı nedenlerden dolayı evini terk ederek birlikte yaşamaya başlar.

4. Abyss

4. Abyss

Cha Min bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden olan gizemli güçlere sahip bir varlık, onu 'Abyss' adlı bir nesneyi kullanarak hayata döndürür. Cha Min hiç çekici biri değilken oldukça yakışıklı biri olarak başka bir bedende hayata döner. Ertesi gün Cha Min, 20 yıldır arkadaşı olan Se Yeon’un bir cinayete kurban gittiğini öğrenir ve Abyss'i kullanarak Se Yeon’u tekrar hayata döndürür. İkili, Se Yeon'un katilinin peşine düşer.

5. My Fellow Citizens

5. My Fellow Citizens

Jung Kook, bir yıl önce tanıştığı kız arkadaşının bir dedektif olduğunu bilmeden evlenir. Dahası eskiden babasını dolandırdığı Park Hoo Ja adında bir kadın onun izini bulur ve ona Ulusal Meclis'te bir koltuk teklif eder. Ulusal Meclis’in bir üyesi olarak çalıştığı sürece onu ihbar etmeyecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Welcome to Waikiki 2

6. Welcome to Waikiki 2

Popüler olmakla uzaktan yakından alakası olmayan oyuncu Lee Jun Ki, 'Waikiki' adlı konuk evini işletmektedir. Ancak konuk evi yine iflasın eşiğine gelmiştir. Konuk evini iflastan kurtarmak ve tekrar canlandırabilmek amacıyla konuk evine yatırım yapmaları için liseden iki arkadaşını ikna eder.

7. Mother of Mine

7. Mother of Mine

Dizi, günümüzün anne kız ilişkisindeki sevgi ve nefreti konu almaktadır. Park Sun Ja, üç kız annesidir. Küçük bir çorba restoranı işletmektedir. Üç kızını da tek başına kendisi büyütmüş onların hem annesi hem de babası olmuştur.

8. Kill It

8. Kill It

Dizi, öldürmek zorunda olan bir adam ile o adamı yakalamak zorunda olan bir kadının etrafında dönmektedir. Adam ailesini bulmak için bir katil olur. Kadın ise ölen sevgilisinin intikamını almak için adamın peşine düşer.

9. The Light in Your Eyes

9. The Light in Your Eyes

Dizi, 25 yaşındayken aniden zamanda ileri giderek yaşlanan ve genç yaşlarının tadını çıkaramayan bir kadın ile sahip olduğu zamanın değerini bilmeyen 26 yaşındaki genç bir adamın etrafında dönmektedir.

10. Haechi

10. Haechi

Dizi, Joseon Hanedanlığı döneminde, adalet ve reform arayışında olan dört farklı kişiyi anlatıyor. Bu dört kişi; Lee Geum, Yeo Ji, Park Mun Soo ve Dal Moon'dur. Ülkelerinde bir reform gerçekleştirebilmek için Prens Lee Geum'u kral yapmaya çalışırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Touch Your Heart

11. Touch Your Heart

Bir şirket sahibi ailenin oğlu ile adı bir skandala karışan Yeon Soo’nun hayatı dibe vurmaya başlar. Ancak berbat olan imajını tekrar düzeltmeye ve ünlü bir senaristin yeni bir dizisinde rol almaya kararlıdır. Ancak berbat bir oyunculuğu vardır. Bu yüzden, karakterine daha iyi bürünebilmek için bir avukatın yanında sekreter olarak çalışmak zorunda kalır. Böylece daha iyi bir oyunculuk sergileyip izleyicinin gönlünü almayı planlamaktadır.

12. Romance is a Bonus Book

12. Romance is a Bonus Book

Kang Dan Yi, bir zamanlar mesleğinde oldukça ünlü bir yazardır. Ancak şimdilerde popülaritesini kaybetmiştir ve beş parasız bir işsizdir. Mükemmel özgeçmişinden dolayı mevcut olan her pozisyona fazla gelir. Bu yüzden bir türlü bir işe giremez. Bir gün, yeni bir başlangıç yapmak amacıyla özgeçmişi hakkında yalan söyler ve Cha Eun Ho’nun çalıştığı yayıncılık şirketinde işe girer.

13. The Crowned Clown

13. The Crowned Clown

Dizi, Joseon hanedanlığı döneminde geçmektedir. Kral Lee Hun, kendisine karşı olan ayaklanmalar ve güç mücadeleleri ile savaşmaktadır. Kendisine karşı düzenlenecek suikast girişimlerini önlemek amacıyla kendisine tıpatıp benzeyen Ha Sun adında bir soytarıyı tahta geçirir. Kralın yerine tahtta oturmak zorunda kalan sahte kral, bu süre zarfında, Kraliçe Yoo So Woon’a aşık olur.

14. SKY Castle

14. SKY Castle

Dizi, 'SKY Castle' (Gökyüzü Kalesi) adındaki lüks bir apartmanda yaşayan dört kadın etrafında dönmektedir. Onlar, eşlerinin daha başarılı olmasını sağlamaya çalışırken, kızlarını ve oğullarını birer prenses ve prens gibi yetiştirir.

15. My Strange Hero

15. My Strange Hero

Bok Soo bir lise öğrencisiyken okulda yaşanan bir şiddet olayından dolayı suçlanır ve okuldan atılır. Bir yetişkin olduğunda dahi bu olayın etkisinden kurtulamaz. Bu yüzden, intikam almak için aynı okula geri döner. Ancak hiç beklenmedik bir olay ile karşılaşır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Less than Evil

16. Less than Evil

Dizi, kendini aldığı davaları çözmeye adamış bir dedektifin etrafında dönmektedir. Bir gün, bir dava üzerinde çalışırken psikopat bir kadın ile yolları kesişir. Ancak kadını delil yetersizliğinden dolayı tutuklayamaz. Daha sonra, kadın ona davaları çözmede yardımcı olmaya başlar.

17. Fates & Furies

17. Fates & Furies

Hae Ra, akıllı ve güzel bir kadın olmasına karşın ailesi yüzünden sefil bir durumdadır. Bu sefillikten kurtulmanın tek yolunun para olduğunu düşünür. Bu yüzden, bir şirketin varisi olan In Joon’a yaklaşır ve çok geçmeden In Joon kalbini Hae Ra’ya kaptırır.

18. Clean With Passion For Now

18. Clean With Passion For Now

Dizi, mysophobia (mikrop korkusu) olan bir adam ile kirliliğe aldırmayan bir kadının arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır.

19. The Last Empress

19. The Last Empress

Bir müzikal oyuncusu olan Oh Ssu Ni, parlak bir kişiliğe sahiptir. Hiç beklenmedik bir şekilde ülkenin imparatoruyla evlenir ve günümüzün modern Külkedisi'ne dönüşür. Ancak imparatorun hayallerindeki gibi biri olmadığını fark edince sarayda tanıştığı Na Wang Sik’e aşık olur ve onun yardımı ile monarşiyi yıkmaya çalışır.

20. Jang Geum, Oh My Grandma

20. Jang Geum, Oh My Grandma

Dizi, 'A Jewel In The Palace' (TRT’de 'Saraydaki Mücevher' olarak yayımlandı) dizisindeki Jang Geum ve Jeong Ho çiftinin torunlarından olan ve lezzetli yemekler pişirmekte oldukça kabiliyetli üç kardeşin aşklarını ve hayat mücadelesini konu alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
43
6
5
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yunus Can Arslan

bu yeni yapılan kore dizilerinin çoğu sıkıcı ve oyuncu kadroları berbat nerdeee o eski kaliteli senaryolar nerdeee o eski oyuncular ve harika performansları ... Devamını Gör

Happy Quokka

SKY CASTLE çok iyi zaten Güney Kore'de reyting rekorları kırmıştı..

unique_r

My Strange Hero çok güzel ama filmdeki kız salak biraz ama boşver in ablam Bok soo ya aşık oldu yaa💗💗💗 izleyin bence ama ağlayabilirsiniz