Görüş Bildir
Haberler
9 Ay Boyunca Hamile Olduğunu Anlamayan Bile Var! Okuyunca Şok Olacağınız İlginç Doğum Hikayeleri

etiket 9 Ay Boyunca Hamile Olduğunu Anlamayan Bile Var! Okuyunca Şok Olacağınız İlginç Doğum Hikayeleri

Begüm
01.08.2020 - 14:16

Dünyaya gelmenin de bin bir türlü hali var! 😆

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğum yaptırırken doğuran doktor

Doğum yaptırırken doğuran doktor

Emily Jacobs ismindeki kadın doğum doktoru, Iowa'da çalıştığı hastanede günün 3. bebeğini doğurtuyordu. Doğumhanede yerdeki suyu gördü ve o an doğum yapan kadının suyu olduğunu düşündü fakat gelen su kendisinindi. Başkasının doğumunda kendi suyu gelmiş ve doğurmaya başlamıştı. Hemen Emily'yi doğuma aldılar ve sağlıklı bir şekilde çocuğunu dünyaya getirdi. 

Oldukça ilginç bir deneyim olduğunu söyleyen Emily, böyle garip bir olay yaşamanın hastalarla olan empatisini de arttırdığını söyledi.

Kafası koni şeklinde doğan bebek

Kafası koni şeklinde doğan bebek
kreederphotography.com

Doğum fotoğrafçısı Kayla Reeder'ın şahit olduğu ve fotoğrafladığı bu doğumda bebek beklenenden çok daha farklı doğdu. Bebeğin döl yatağındaki şeklinden dolayı daha yumuşak olan kafası, döl yatağına göre koni şeklini aldı. Doğduğunda yukarıya doğru uzayan bir kafası vardı fakat çok geçmeden, 3 gün içerisinde, normal şekline döndü.

10 yaşında kardeşini doğurtan cesur çocuk

10 yaşında kardeşini doğurtan cesur çocuk

Ashly Moreau tuvalete gidip bebeğinin bacaklarının dışarı çıktığını gördüğünde, evde 10 yaşındaki oğlu ve 11 aylık kızı ile yalnızdı. Eğer bebeğe acilen müdahale edilmezse, bulunduğu pozisyondan dolayı yaşaması imkansızdı. Tam o sırada 10 yaşındaki oğlu tuvaletten içeri girdi ve gayet soğukkanlılıkla annesinden ne yapması gerektiğini söylemesini istedi. Ashly, oğluna nasıl doğurtması gerektiğini söyledi ve küçük çocuk başarıyla kardeşini annesinin rahminden aldı. Hastaneye gittiklerinde doktorlar, bu küçük çocuğun yardım etmemesi halinde bebeğin ölmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ne diyelim, gerçekten büyük cesaret ve başarı!

Doğum yapan ilk erkek Thomas Beatie

Doğum yapan ilk erkek Thomas Beatie

Evet, yanlış duymadınız, Thomas kayıtlara doğum yapan ilk erkek olarak geçti. Dünyaya kadın olarak gelen Thomas daha sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi ve evlendi fakat eşi kısırlıktan dolayı hamile kalamıyordu. İşte bu sefer Thomas karısı yerine hamile kalmaya karar verdi ve çocuklarını dünyaya getirdi!

Doğum yaparken selfie kurbanı olan kadın

Doğum yaparken selfie kurbanı olan kadın
imgur.com

İlk bakışta pek anlaşılmasa da fotoğrafta acı içinde görünen kadın birazdan doğuracak. Öndeki kişi de selfie'yi çeken kız kardeşi Kat Armendariz. Fotoğrafı ''Selfie! Kız kardeşim vajinasından bir bebeği çıkarmak üzereyken!''  yorumu ile paylaşan Kat, bir anda çok popüler oldu ve linç yedi fakat hikayenin aslı o kadar da korkunç değildi. Sancıların yeni başladığı anda fotoğrafı çektiğini söyleyen Kat, 5 çocuk annesi olan kardeşinden izin alarak fotoğrafı paylaşmış ama yine de kimse doğum sırasında selfie'ye kurban gitmek istemez!

İçeriğin Devamı Aşağıda

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan kadın

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan kadın

Bazı doğumlar anne ve babalar için şaşırtıcı olabiliyor ama bu çift, en çok şaşıran ikili olabilir! İngiltere'de yaşayan Sasha Hood isimli kadın, doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kalmış ve bunu 9 ay boyunca fark etmemiş çünkü 9 ay düzenli olarak regl olmuş ve herhangi bir hamilelik belirtisi göstermemiş. Vücudunda da herhangi bir şişlik veya değişiklik olmamış. Doğum sancıları başlayınca neye uğradığını şaşıran kadın, doğumunu banyoda eşinin yardımı ile yaptı ve kayıtlara mucize doğum olarak geçti!

Sekiziz bebeğe hamile olan koca yürekli kadın

Sekiziz bebeğe hamile olan koca yürekli kadın

Nadya Denise Doud-Suleman Gutierrez tüp bebek yöntemi ile hamile kaldı ama tek bir çocuğa değil! Tam sekiz bebeğe hamile kalan kadın oldukça farklı bir hamilelik dönemi geçirdi. 8 çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğurduktan sonra 6 çocuk daha doğuran bu koca yürekli kadını tebrik ediyoruz!

Rahmi olmayan ve genetik olarak bir erkek olan kadının doğumu

Rahmi olmayan ve genetik olarak bir erkek olan kadının doğumu

Androjen Duyarsızlığı Sendromu olan Hayley Haynes'a 19 yaşındayken XY kromozomları taşıdığı söylendi yani genetik olarak bir erkekti ve yumurtalıkları ile rahmi yoktu. Bu durum karşısında büyük şok yaşayan genç kadın hiçbir zaman biriyle beraber olamayacağını düşündü fakat bir gün, doktor kontrolünde, birkaç milimetre çapında rahmi olduğu keşfedildi ve hormon tedavisine başlandı. Zaman içerisinde rahmi genişleyen kadın tüp bebek yöntemi ile hamile kaldı ve ikiz erkek çocuk dünyaya getirdi.

Hamile olduğunu fark etmeden 5 ay boyunca yarım maraton koşan kadın

Hamile olduğunu fark etmeden 5 ay boyunca yarım maraton koşan kadın

Gaynor Rzepka da hamile olduğunu doğum yapana kadar fark etmeyen annelerden biri. Kilosu nedeni ile belirtilerin farkına varmayan genç kadın, hamileliğin ilk 5 ayı yarım maraton koşmuş. Süpermarkette çalışan Gaynor, gelen sancı ile birlikte tuvalete koşmuş ve doğumu başlamış.

226 gram ağırlığında doğan parmak kız

226 gram ağırlığında doğan parmak kız

Emilia Grabarczyk 22 cm boyunda ve 226 gram ağırlığında dünyaya geldi. Yaşaması bir mucize olan bu kıza doktorlar tarafından ''parmak kız'' lakabı takıldı. Hayatta kalan en küçük bebek ünvanını taşıyan Emilia şu an gayet sağlıklı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sapağı kaçırdığı için arabada doğum yapan kadın

Sapağı kaçırdığı için arabada doğum yapan kadın
www.instagram.com

Doğum için hastaneye giderken eşi hastane sapağını kaçırdı. O sırada eşine arabayı kenara çekmesini söyleyen kadın doğum yapmaya başladı. Doğum için hastaneye götürdükleri fotoğrafçının arabada olması ise büyük bir şanstı. Eşinin yardımıyla arabada doğuran genç kadının doğum fotoğrafları da gayet hoş ve farklı oldu.

Asansörde doğum yapan kadın

Asansörde doğum yapan kadın

2017 yılında Çin'de doğum yapmak için hastaneye giden kadının bebeği çok sabırsız çıktı ve kadının doğumu asansörde başladı. Doğumhaneye yetişemeyecek kadar hızlı gerçekleşen bu doğum için ebeler hemen asansöre geldi ve kadını doğurttu. Bebek oldukça sabırsız ve sağlıklıydı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
64
51
30
26
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?