Görüş Bildir
Haberler
8 Aralık Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

8 Aralık Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Buse
08.12.2020 - 11:11

Geçen hafta açıklanan Kasım ayı enflasyon rakamlarından sonra dolar ve altın fiyatları ne olacak oldukça merak edilmişti. Salgın sürecinde yatırımcısının tercihleri arasında olan altın, aşı haberleri sonrasında düşüşe geçmişti. Dün ons altındaki yüzde 0,22’lik artış iç piyasadaki altın fiyatlarına da yansıdı. Yeni haftanın ikinci işlem günüde ise altın fiyatlarında hafif bir yükseliş kaydedildi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte 8 Aralık 2020 altın fiyatlarındaki güncel durum...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları piyasada yüzü gösterdi. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Bugünse ons altın bin 1.871 dolardan işleme alınıyor. Yeni yıla hızla yaklaşırken dolar bazında durum ne olacak, altın fiyatlarına yansıyacak mı merak ediliyor. Aşı haberlerine karşı Kapalıçarşı dalgalanmaya devam ederken gelişmeler de izleniliyor. 

İşte 8 Aralık altın fiyatları...

Gram altın: 469 Lira

Çeyrek altın: 760 Lira

Cumhuriyet altını: 3.042 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.866 Lira

Altın Fiyatları Yükselir Mi, Düşer Mi?

Altın Fiyatları Yükselir Mi, Düşer Mi?

Çin ve Amerika piyasalarında oluşan hareketlilik dolayısıyla bugüne hızlı bir başlangıç yapan altın fiyatları, ons bazında 60 dolara yakın değer kazandı. Geçtiğimiz haftalarda 530 lira seviyelerine kadar yükselen altın fiyatlarının tekrar yukarı doğru seyir gösterip göstermeyeceğini merak eden insanlar uzmanların altın yorumları bilgilerini araştırmaya başladı. Aşı haberleri olumlu olmaya devam etse de, bu önemli seviyelerin aşılması neticesinde altında yükseliş beklentileri kuvvetlenmeye başladı.

Uzmanlara göre altın fiyatları 1.830 doların altına inilmediği takdirde ons altındaki bu yükseliş trendi devam edecek. Ancak ters yönde 1.830 dolar altına iner ve ardından 1.826 doları da kırarsa bu durumda aşağı yön kuvvetlenebilir. Geçtiğimiz haftanın altın fiyatları grafiğine bakacak olursak aralık ayının sonuna doğru sürecek bir ana yükseliş trend hareketi başlayabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın