Görüş Bildir
Haberler
3.5 Yaşındaki Irmak'ın Cansız Bedeni Bulundu

3.5 Yaşındaki Irmak'ın Cansız Bedeni Bulundu

Deniz Gök
22.10.2016 - 14:09 Son Güncelleme: 22.10.2016 - 19:03

Manisa'da evlerinin önünde oynarken kaybolan ve komşusu Himmet A'nın itirafı üzerine öldürüldüğü ortaya çıkan 3.5 yaşındaki Irmak'ın cansız bedeni bulundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manisa Alaşehir'deki evlerinin önünde oynarken 14 Ekim günü kaybolan ve bir daha haber alınamayan 3.5 yaşındaki Irmak'ın katili Himmet A, cinayeti işlediğini Müge Anlı'nın programında itiraf etmişti.

Programın sonunda Müge Anlı ile özel olarak yaptığı görüşmede, küçük Irmak’ı kendisinin öldürüp, cesedini Ilıca Mahallesi’ndeki Sarıkız Çayı kenarına attığını itiraf eden Himmet A. daha sonra stüdyoya gelen polisler tarafından gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Himmet A.'nın emniyette de suçunu itiraf ettiği, küçük kıza tecavüz ettikten sonra vahşice öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Himmet A.'nın emniyette de suçunu itiraf ettiği, küçük kıza tecavüz ettikten sonra vahşice öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Öte yandan zanlı Himmet A.’nın evinde yapılan aramalarda; küçük kıza ait olduğu anlaşılan saç kılı ve kan izlerinin rastlandığı, örneğin küçük kızın annesinin kan örneğiyle örtüştüğü öğrenildi. 

Dünkü çalışmalarda ise minik Irmak’a ait ayakkabı, evine 2 kilometre uzaklıktaki Sarıkız Mevkii’ndeki bağda bulundu. 

Akşam ise bölgedeki bir tarlada, üzerinde kan lekesi olduğu düşünülen bir çuval bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güvenlik kameralarında çuvalla yakalanmıştı

Katil zanlısı Himmet A.’nın bir işyerinin önündeki çöp konteynerine gündüz saatlerinde çuval bıraktığı, aynı çuvalı akşam aldığını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Küçük Irmak'ın cansız bedeni 3. günde bulundu

Küçük Irmak'ın cansız bedeni 3. günde bulundu

Himmet A., Irmak'ı gömdüğünü söylediği Ilıca Mahallesi Sarıkız Çayı’na getirilmesine rağmen yeri hatırlayamadığını söylemişti. Bunun üzerine güvenlik güçleri geçen perşembe gününden itibaren çay kenarındaki bağlarda minik Irmak’ın bulunması için kazı çalışmaları başlatmıştı.

Özel eğitimli köpeklerin de katıldığı arama çalışmaları sonucunda, saat 16:30 civarında minik Irmak'ın cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Rıza Er

Hapishanede götüne şiş sokulur umarım .

Pasif Kullanıcı

Bu ülke buralara tacizleri tecevüzleri hep mini etek giydi tahrik etti kuyruk sallamasa olmazdı diyenler yüzünden bu halde,Küçük çoçuğundan yaşlısına her tür... Devamını Gör

Berçem Keleş

Bu kadar planlı ve soğukkanlı bir şekilde hareket ettiğine göre gömdüğü yeri kesinlikle ve kesinlikle biliyodur. Ceset bulununca yaptığı iğrençliklerin boyut... Devamını Gör