Görüş Bildir
Haberler
25 Ocak Kamu Kurumları Açık mı? Adliyeler Davalar Görülecek mi?

25 Ocak Kamu Kurumları Açık mı? Adliyeler Davalar Görülecek mi?

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, önce Avrupa yakası sonrasında ise Anadolu yakasında etkili oldu. Yaşanan yoğun kar yağışının bu akşam saatlerinde yeniden etkili olması beklenirken, vatandaşlar kar yağışı sebebiyle kapalı olan kurumları araştırmaya başladı. Peki, İstanbul’da kamu kuruluşları açık olacak mı? Adliyeler açık mı, davalar görülecek mi? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’yi etkisini altına alan soğuk hava, yaklaşık 20 milyon insanın yaşadığı İstanbul’da hayatı felç etti. Yoğun kar yağışı sebebiyle araçlar yolda kaldı, vatandaşlar evlerine yürüyerek ulaştı. İstanbul Valiliği, bugün de etkili olacak kar yağışı nedeniyle önlemler aldı.

Kamu Kuruluşları Açık mı?

Kamu Kuruluşları Açık mı?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada;

'Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır' dedi.

Adliyeler Açık mı, Davalar Görülecek mi?

Adliyeler Açık mı, Davalar Görülecek mi?

HSK, İstanbul’da yargı mensupları ve adliye çalışanlarının bir gün süreyle idari izinli sayılması yönünde karar aldı.

İşte Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklama...

HSK, İstanbul’da yargı mensupları ve adliye çalışanlarının bir gün süreyle idari izinli sayılması yönünde karar aldı. Yargısal iş ve işlemler, nöbetçi hakim ve mahkemeler eliyle yapılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın