Görüş Bildir
Haberler
23 Ocak Survivor Fragmanında İpler Geriliyor! Sinir Krizi Geçiren Çağrı Atakan Kimdir?

23 Ocak Survivor Fragmanında İpler Geriliyor! Sinir Krizi Geçiren Çağrı Atakan Kimdir?

Müge Kakşi
23.01.2021 - 15:17

2021 Survivor 23. Ocak 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Erzak Oyununda Ünlüler takımında yarışan Çağrı ve Gönüllüler takımında oynayan Poyraz'ın kavgası gündeme oturdu. Çağrı'nın 'Senin sahte olduğunu biliyorum' sözlerinin ardından iplerin kopmasıyla gerilen ortamda Çağrı Atakan sinir krizi geçirdi. Peki 11. bölümde sinir krizi geçiren Çağrı Atakan kimdir, Survivor Çağrı Atakan nereli ve kaç yaşında? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Ocak 2021 Survivor'da Neler Olacak?

23 Ocak 2021 Survivor'da Neler Olacak?

Survivor 2021 yeni bölüm fragmanında Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan kavga ekranlara damga vurdu. Dokunulmazlık yarışı için karşı karşıya gelen iki takımın yarışmacıları izleyici karşısına çıkan yeni bölüm fragmanında birbirine girdi.

Yoğun mücadelenin yaşandığı fragmanda gönüllüler takımına sinirlenen ünlü oyuncu Çağrı Atakan'ın gönüllüler takımından bir kişiye 'Senin sahte olduğunu biliyorum' demesi ortamı gerdi.

Çağrı'ya tepki gösteren Poyraz'ın 'Abi demek yok artık sana. Terbiyesizlik yapana abi yok.' demesi ise büyük kavganın fitilini ateşledi.

Bir anda başlayan hararetli tartışmada Çağrı gönüllülerin üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı Atakan'ın ilginç tavırları dikkat çekti.

Çağrı Atakan Kimdir?

Çağrı Atakan Kimdir?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez Arka Sıradakiler dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi.

Çağrı Atakan 2017 yılında Çukur dizisinde Remzi karakteri ile en büyük çıkışı yaptı.  2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi.

Çağrı Atan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

Çağrı Atakan oynadığı diziler:

  • 2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

  • 2017 – Çukur (Remzi)

  • 2007 – Arka Sıradakiler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın