Görüş Bildir
Haberler
2024 Sana Ne Getirecek?

2024 Sana Ne Getirecek?

Elif ÇAMLIBEL
29.11.2023 - 10:32 Son Güncelleme: 29.11.2023 - 22:32

Yeni yıl yeni umutlar... Kimilerimiz için korkunç kimilerimiz içinse harika geçen bir yılı geride bırakıyoruz! Gelecek yıldan ise hepimiz pek çok şey bekliyoruz. Yeni yılda birileri aşk, birileri para, birileri heyecan arıyacak. Peki, 2024 yılında kim ne bulacak? Bir sürü hayal kurduğun 2024 sana ne getirecek? Hadi öğrenelim... 

Hazırsan, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. Seni tanımak için yaşını da bilmek istiyoruz.

3. Peki, burcun ne?

4. Söyle bakalım, aşağıdaki görsele ilk bakışında hangi kelimeyi gördün?

4. Söyle bakalım, aşağıdaki görsele ilk bakışında hangi kelimeyi gördün?

5. Acaba bu görsellerden hangisi seni daha çok heyecanlandırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Artık bize kendinle ilgili bir sır ver! Kendinde en çok beğendiğin şey aşağıdakilerden hangisi?

7. Hadi bir de renk seç!

8. Son olarak, bir sihirli değneğin olsa hayatında neyi değiştirmek isterdin?

2024 sana "Aşk" getirecek!

2024 sana "Aşk" getirecek!

2024 senin için aşk yılı olacak! Romantik sürprizler, aşk dolu anlar ve rüya gibi bir ilişki seni bekliyor. Hayallerini süsleyen aşkı dolu dizgin yaşamaya hazır olmalısın. Bu ilişkide bolca flörtleşme, tutku, sıcaklık, romantizm, ihtiras, gözyaşı ve sonunda da evlilik var!  

Evlilik denilince hemen gözün korkmasın... 2024 yılının sonunda dünyaevine girmek için acele eder bir hale geleceksin! Bu aşk sana vazgeçilmez duygular yaşatacak ve sen onsuz nefes alamayacağını hissedeceksin. Yüreğini açar, aşkın elini sıkıca tutarsan, mutlu sonsuzların sadece masallarda olmadığını göreceksin. Bırak da bir ömür karnında kelebekler uçuşsun, etrafınızda çocuklar koştursun...

2024 sana "Para" getirecek!

2024 sana "Para" getirecek!

2024 senin için zenginlik ve şöhretin yılı olacak! Sayamayacağın kadar para kazanacak, dolarları koyacak yer bulamayacaksın... Görünen o ki 2023 yılı boyunca yaptığın tüm para manifetleri tutmuş! Ne kadar derinden ve içten diledin bilmiyoruz ama her ne yaptıysan işe yaramış.

Biz diyelim spor arabalar, lüks yalılar, yatlar, katlar... Sen de cipler, malikaneler, cruise turları, partiler... Bunca zenginlikle ne yapar insan diye düşündüğün anlar bile olacak, bak bizden söylemesi! Sen en iyisi birkaç vakıf aç, sanat eserleri satın al, partiden partiye koş! Tabii zenginlik de zor. Sen şimdi o partiden bu partiye koşacak, para saymaktan da yorulacaksın. Neyse, Allah başka dert vermesin!

2024 sana "Başarı" getirecek!

2024 sana "Başarı" getirecek!

2024 senin için başarı ve kariyer yılı olacak! Hedeflerine öylesine büyük bir kararlılıkla ve emin adımlarla ilerledin ki bunca emeğin karşılığı mutlak başarıdan başka ne olabilirdi ki? Hırslı ve kararlı olmak sana en sonunda tam da hayalini kurduğun koltuğu getirdi. 

Şimdi bundan sonra yapacakların daha da önemli! Bir bir tırmandığın başarı merdivenlerinin tepesinde, zirvede oturacak mısın? Yoksa bu kadarı bana yeter diyerek inzivaya mı çekileceksin? O kadarı sana kalmış tabii! Önce biraz tadını çıkar ve başarı sarhoşluğunun yıl sonuna doğru geçmesini bekle. O andan itibaren bir sonraki yıl için hedefini belirlemeyi unutma. Çünkü sen her hedefine ulaşacak inada ve tutkuya sahipsin.

2024 sana "Eğlence" getirecek!

2024 sana "Eğlence" getirecek!

2024 senin için sınırsız eğlence yılı olacak! Sen bu anı çok bekledin. Zorlu geçen süreçlerin sonunda 'Artık sadece eğlenmek istiyorum.' dediğin anda parti başladı! Üstelik bu öyle bir parti ki etkisi yıl boyunca sürecek, bu yıl eğlence hiç bitmeyecek. 

Sahi, parti nerede? Arada bir eğlenmeyi unutan dostlarını da çılgın partilere götürmeyi unutma. Sıkıcı ve monoton olan her şeyden uzaklaşmak tam da sana göre. Bu yılı bir yıl sürecek kocaman bir tatil gibi düşün. Hatta valizini hazırla ve yola çıkmaya da hazır ol. Ne dersin, bir yılda dünyayı gezebilir misin? Fırsatın varken sakın durma. Görünen o ki hayatının en güzel yılı şimdi başlıyor...

2024 sana "Şans" getirecek!

2024 sana "Şans" getirecek!

2024 senin için her anlamda şanslı geçecek! Elini attığın her taşın altından bir kısmet çıkacak. Olmaz denilen olacak, şans hep seni bulacak. Gel bir bakalım: Ne demiş Sezen ablamız, 'Benim de gözüm artık açıldı. Her yanıma kısmet saçıldı...' 

Bizden söylemesi, bu yıl yatırım yaptığın iş milyon dolarlar kazandıracak. Bir bakış attığın kişi sana aşık olacak. İstediğin her şey sen daha kılını kıpırdatmadan önüne gelecek. Daha neler neler... Burada dikkat etmen gereken tek bir şey var: 'Şans kırılgandır' Ve yalnızca onu gerçekten isteyenleri bulur. Sen şansına inan, gerisini evrene bırak!

2024 sana "Huzur" getirecek!

2024 sana "Huzur" getirecek!

2024 yılı sana huzur getirecek! Dinginlik, sessizlik, ruhsal iyileşme ve bedensel dinlenme... Tüm bunlar için büyük sınavlardan geçtin. Kalabalıkları aştın da geldin ve sen bunu hak ettin. Şöyle ayaklarını uzatıp yarınlar yokmuş gibi yaşamanın zamanı geldi! 

Erken yaşta emeklilik gibi seninkisi! Fakat bu daha da tatlısı çünkü içsel bir huzur ve dinginlik hakim hayatına. Ne diyelim, böylesi kime nasip olmuş ki. Huzurun tadını çıkarırken anksiyetelerinden ve toplumsal kaygılarından uzaklaş. Kuşum sen artık bol bol kafanı dinle. Çıplak ayakla sahilde yürü, hamakta sallan, gerekirse televizyon karşısından kalkma... Hiçbir sorunun sana yaklaşamadığı konforlu yaşam alanına hoş geldin.

Bu Testler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
69
17
13
7
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

2024 sana "Aşk" getirecek! aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor..

mamamia

şaka maka bı seneyi daha boş devirdik

Demirel can

elimdekileri almasin yeter birde sihirli değnek olsa elimde malum partinin secmenlerinde bulunan beyinleri değiştiririm