Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Sportifsin?

Ne Kadar Sportifsin?

Elif ÇAMLIBEL
15.11.2023 - 13:58 Son Güncelleme: 16.11.2023 - 12:57

Fiziksel, ruhsal ve toplumsal gelişimde önemli bir rolu olan sporu kim sevmez? Önemli olan spor yapacak vakit bulmak, değil mi? Diyelim ki vakit bulduk şimdi bir de enerjiye ihtiyacımız var. Peki, siz ne kadar sportifsiniz? Yalnızca iki dakikada ne kadar sportif olduğunuzu söylüyoruz. 

Hazırsanız başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Spora başlamadan önce cinsiyetini seçer misin?

2. Öncelikle spora ayırdığın vakti merak ediyoruz: Haftada kaç gün spor yapıyorsun?

3. Spor sonrası şöyle enfes bir yemek şart: Peki sen spordan sonra ne yersin?

4. Biraz da karakterini keşfedelim. Aşağıdaki hangi özellik sende yok ya da diğerlerine göre daha az ağır basıyor?

5. Biraz da hareket görelim! Antrenmanlarının olmazsa olmazı nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, bizim için kaç şınav çekersin?

7. Henüz yorulmadıysan, koşu bandında kaç dakika yürüyebilirsin?

8. Onca emeğin bir karşılığı olmalı değil mi? Vücudunda en çok sevdiğin kas grubu hangisi?

9. Son olarak, spor senin için ne ifade ediyor?

Hoş geldin şampiyon, spor denince akla ilk sen geliyorsun!

Cevapların karşısında resmen gözlerimiz yaşardı... Sanki karşımızda milli bir sporcu vardı. Spor senin hayatın olmuş. Anlaşılan sana çok da yakışmış. Zaman zaman aynada kendini seyrediyor olmalısın! 

Hırslı, disiplinli ve düzenli bir kişiliğe sahip olduğunu da tahmin edebiliyoruz. Bu düzen ve disiplin seni hayatta başarıya ulaştıran yegane özelliklerin arasında yer alıyor. Bireysel sporlarda olduğu kadar takım oyunlarında da iyi olduğunu düşünüyoruz. Kondisyonuna hayran kaldık. 

Senin kadar sportif birinin zeki, çevik ve ahlaklı olduğuna da eminiz. Ayaklarının altından yoga matı, elinden dambıl, vücudundan sağlık eksik olmasın. 🏋️‍♂️

Sporu seviyorsun ama sana sportif diyemeyiz dostum!

Kesinlikle bir spor seversin! Voleybol maçlarını, Formula 1 yarışlarını, futbol maçlarını, NBA maçlarını ve Olimpiyatları izlemeyi seviyorsun. Sporu hayatında belirli bir düzene oturtmayı da istiyorsun. Fakat henüz tam olarak olmamışsın! 

Yolun uzun! Spora vakit, enerji ve daha fazla sevgi vermelisin. Belki spor sonrası lezzet kaçamaklarından vazgeçmeli, belki de yaşam tarzını değiştirmelisin. Sen hazır olduğunda biz yine burada olacağız. Çünkü sende bu yürek ve spor sevgisi varken bir gün elbet aramıza katılacaksın. 

Ruhunun derinlerindeki sportif kimliğini ortaya çıkarman için sana azim diliyoruz. Hemen sportif olacağım diye eve koşu bandı falan alma. Önce kesin kararını ver!

Sporu değil ortamını seviyorsun!

Hani spor salonlarında herkesle tanışıp kaynaşan kişi var ya o sensin. Birkaç hareket yaptıktan sonra sohbete dalıyorsun, değil mi? Ya da spor salonunun aynasında poz veriyorsun. 

Ne yapalım senin de keyfin böyle yerinde. Zaman zaman gelen spor hevesin kısa sürüyor. Sporu yaşam tarzı haline getirecek kadar sevmiyorsun, belli. Senin için en doğru spor arkadaşlarla yapılan sosyal aktiviteler olur. Arada bir bisiklet, yürüyüş gibi etkinlikleri deneyebilirsin. 

Sanıyoruz ki sen zaten uzun vadeli ilişkilerin de insanı değilsin. Bu yüzden sporla arandaki ilişki de sen hevesini alana kadar sürmüş.

Maalesef senin sportiflik, hatta sporla hiç alakan yok!

Görüyorum ki sporu başkaları yaptığı sürece senin için hiçbir sorun yok. Sen daha ziyade konfor insanısın. Kas yapmak için yerinden kalkmak yerine yağ aldırmayı tercih edebilirsin. 

Yemekten asla ödün vermek istemiyorsun. Enerjik ve neşelisin aslında ama bu enerjiyi sporla harcamayacak kadar vaktin yok. Sporda zaman harcamak yerine biraz daha dizi ya da film izlemeyi tercih edebilirsin. Ya da dostlarınla takılmayı... Sen yine de arada bir hareket et olur mu. 

Kim bilir belki bir gün spora vaktin olduğunda bir spor salonunda görürüz seni. Neyse sen bak keyfine, biz senin enerjini boşa harcamayalım!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sporu seviyorsun ama sana sportif diyemeyiz dostum!

Nurcan Güneri

Hoş geldin şampiyon, spor denince akla ilk sen geliyorsun!

Mehmet Çaça

spoor diğince aklailk sen geli yorsun şan pion