Görüş Bildir
Haberler
2023 Yılında Alacağınız Etkilere Göre Burcunuza Özel Tavsiyeler Nelerdir?

2023 Yılında Alacağınız Etkilere Göre Burcunuza Özel Tavsiyeler Nelerdir?

Entel Feridun
03.12.2022 - 07:35

2023 yılında burçları yepyeni güzel gelişmeler bekliyor. Bazı burçlar yeni yılda aşkı bulacak, bazıları ise para konusunda çok şanslı olacak. Yeni yıla sayılı günler kala sizler için araştırdık. 2023 yılı burç yorumunuza göre sizin burcunuzu neler bekliyor, öğrendik. Yeni yılda alacağınız etkilere göre nelere dikkat etmelisiniz, birkaç tavsiyemiz olacak. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın...💫

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç burçları ilişkiler konusu bu yılın en önemli gündemi olacak. Yılın ikinci yarısından itibaren yaşayacağımız Koç ve Terazi aksındaki tutulmaların baş rolünde siz varsınız. Tutulmalar dönemine hazırlandığınızı unutmamalısınız. Bu yıl sizi strese sokacağı gibi çok büyük sevinçler de yaşatacak. Kadersel eşinizle tanışabilir ve yeni bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Size tavsiyemiz bu dönem ilişkilerde sağlam adımlar atmaya dikkat edin. Gökyüzü evlilik, nişan ve söz gibi güzel bir hediye ile kapınızda ancak unutmayın ki siz çabalamazsanız mutluluk ayağınıza gelmeyecektir. İlişkilerde sabırsızlık ile birlikte gelen öfkeyi kontrol altına almalısınız.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları 2023 yılı şans konusunda yüzünüze gülüyor. Bir yıl boyunca ticari girişimleriniz, yeni projeleriniz ve toparlanmayı bekleyen eski işleriniz için elinizi attığınız adeta altın olacak. Ancak her şeyin barışçıl ilerleyeceğine dair inançlarınızı kenara bırakmalısınız. Siz iyi yürekli olabilirsiniz ama çevrenizde sınırlarınızı zorlayacak kişiler olacaktır. Bunlara sabır göstermek sizin için hiç zor değil, biliyoruz. Süreci zorlaştırmayın. Bu yaşadıklarınızın bir nedeni olduğunu unutmayın. Günü geldiğinde anlayacaksınız.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçları 2023 yılı para ve aşk konusunda çok şanslı olacağınız bir yıl olacak. Hayatınızın aşkını bulabilir, çok mutlu bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Yeni hedefler ve projelerle kazancınız artacak. Bereketli bir yıl yaşayacaksınız. Bu sene dikkat etmeniz gereken kararsızlığınızı törpülemek olacaktır. Çünkü aklınızdan geçenleri uygulamak için sizi oyalamaya başladığını hissedeceksiniz. Ayrıca Mars burcunuzda retro olacağı için yılın ilk döneminde kazalara ve iletişim krizlerine dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları bu yıl kariyer alanında sizin isminiz duyulacak. Adeta çalıştığınız yerde en önemli kişi olacaksınız ya da yeni bir iş ile adınızı altın harflerle yazdıracaksınız. Diğer yandan ilişkiler konusu krizlere açık. Kendinizi maddi dünyaya kaptırarak manevi yönünüzü görmezden gelmeye başladığınızı sezebilirsiniz. Bu demek oluyor ki iş ve çalışma hayatı ile gerçeklerden kaçıyorsunuz. Bu sene ilişkiler konusunda yeni bir yol çizmeniz için kadersel etkiler alacaksınız. Hem bazen gerçekleri görmek çok daha iyidir. Endişelenmeyin. Psikolojinizin iyiye gitmediğini hissederseniz yardım almanızda fayda olacaktır.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burçları için yılın ilk yarısı aşk, ikinci yarısı ise kariyer konuları gündemde olacak. Bu etkiler sizlerin başını döndürecek kadar güzel olabilir. Ancak anın büyüsüne kapılıp hatalar yapmaya açık olacaksınız. Örneğin uzun zamandır hayal ettiğiniz bir birliktelik yaşarken ihmalkarlığınız nedeniyle iletişimde kopukluklar yaşanabilir. Bir anda birbirinizden uzaklaşabilirsiniz. Diğer yandan kariyerde çok şanslı olacaksınız ve bu dönem sağlığınıza da aynı özeni göstermeyi unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçları 2023 yılı tutulmaları sizleri para evinizden etkisi altına alacak. Endişelenmeyin, bu bol bol kazanç sağlayacağınız, yatırım yapabileceğiniz ve para harcayabileceğiniz bir yıla işaret eder. Bu yıl keyfinize düşkün olur da gereksiz harcamalar konusunda aşırıya kaçarsanız kötü sonuçları olabilir. Aman dikkat!

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi burçları 2023 yılı ikinci yarısından itibaren yaşayacağımız tutulmalar Koç ve Terazi aksında gerçekleşecek. Bu sizin baş rolde olduğunuz bir aşk yaşayacağınızı gösteriyor. Ya evleneceksiniz ya da doğru insanı bulacaksınız, orası kesin. Ama neye dikkat etmelisiniz? Bu dönem hayattan beklentileriniz yüksek olacağı için hayal kırıklarına açıksınız. Beklentinizi düşürün. Unutmayın, hayal dahi edemeyeceğiniz mucizeler siz beklemediğiniz zaman gelir.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları bu yılın gündemi tutkular, aşk ve para! Bundan iyisi daha nasıl olabilir? Bu yıl paraya da aşka da doyacaksınız gibi görünüyor. Dikkat etmeniz gereken şey ise tutkularınızla hareket ederken hataya düşmemeniz. Olabildiğince mantığınızı da devrede tutmalısınız. Para konularında şanslı olacaksınız ancak yine doğru yatırımlar yapmak için zihin çalıştırmaya ihtiyacınız olabilir.

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay burçları aileden gelecek paralar mı dersiniz, yatırımlardan büyük kazançlar mı yoksa aşkta romantik zamanlar mı... Bu sene sizin için yok yok! Peki, dikkat etmeniz gereken şey nedir? Yay burçları bu yıl spekülatif bilgilere kanmaya çok açıksınız. Adımlarınızı sağlam atmalı ve doğru zamanda doğru hamleyi yapmak için çaba göstermelisiniz. Bu sene düşünmeden hareket etmek size yaramayacak.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları için 2023 yılı çalışmaya biraz ara verdikleri ve aşkta mucizeler yaşadıkları bir yıl olacak. Evet, aşkta çok şanslı etkileriniz var, diğer yandan kazançlarınız da artıyor ama mükemmeliyetçi yanınızı biraz törpülemelisiniz. Daha fazlasını kazanmak için gecenizi gündüzünüzü işe verdiğinizde, sevgilinizle/eşinizle aranız açılabilir. Söylediğimiz gibi bu yıl biraz da eğlenceye zaman ayırmayı öğreneceğiniz bir yıl olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları 2023 yılı rahat bir nefes alacağınız ve aşka zaman ayırmanız gereken bir sene olacak. Neden mi böyle diyoruz? Satürn burcunuzdan çıkıyor ve Balık burcuna geçiyor. Uzun süredir ne para da ne de aşkta şansınız yoktu. Bu durum sizi heyecansız birisi haline dönüştürmüş olabilir. Şimdi yenilenme zamanı olacak. Bu sene kendinize zaman ayırın ve yatırım yapın. Aşk ilişkilerinde şanslısınız bu nedenle ilk adımı atabilirsiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burçları bu sene ilişkiler konusunda şanslı bir burç da siz olacaksınız. Aşk ve ilişkiler gündemde olacak. Güzel anılar biriktirebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ancak bu sene Satürn sizin burcunuza geçiyor. Bu demek oluyor ki biraz tadınız kaçabilir. İşleriniz aksayabilir. Mutluluğunuz elinizden alınmış gibi hissedebilirsiniz. Satürn'ün sınavından geçen her burç sonunda bilgelik ile ödüllendirilir. Bu dönemi maneviyata ayırın, içinize yönelin ve psikolojinize iyi gelecek yöntemler bulun. Sınavlardan geçerseniz çok güzel ödüller alacağınızı unutmayın.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın