Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılında Patlama Yapıp Yatırımcısının Yüzünü Güldürmesi Beklenen 7 Coin

etiket 2022 Yılında Patlama Yapıp Yatırımcısının Yüzünü Güldürmesi Beklenen 7 Coin

Well Ok Then
20.12.2021 - 10:30

Kripto para dünyası geçtiğimiz yılda büyük bir büyümeye tanıklık etti. Zaman zaman düşüşler yaşasa da birçok coin harika performanslar sergiledi. Yatırımcıların aklında ise 2022'de hangi coinlerin daha iyi performans göstereceği sorusu yer alıyor. Sizler için 2022'de yatırımcısının yüzünü güldürmesi muhtemel 7 coini derlerdik.

Keyifli okumalar! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cardano (ADA)

1. Cardano (ADA)

Etherum'un (ETH) kurucu ortağı tarafından inşa edilen Cardano, özellikle sıfır ücretle finansal işlemleri yürütmek için tasarlanmış bir blok zinciridir. Bu onu hem Bitcoin hem de Ethereum'dan daha hızlı yapar. ADA, fiyatı artmaya devam ederken blok zinciri tabanlı projelere daha fazla kullanılabilirlik ve erişilebilirlik sağlamak için ilerliyor. Ayrıca, Proof-of-Stake (PoS) blok zincirini kullanan en büyük kripto para birimidir. Bu nedenle, geleneksel Proof-of-Work protokolüne çevre dostu bir alternatif olarak kabul edilir.

2. WazirX (WRX)

2. WazirX (WRX)

Hindistan'ın önde gelen kripto değişim platformu WazirX, Hintli yatırımcılar için sorunsuz bir deneyim sunuyor. Yerel tokeni olarak WRX ile kullanıcılara düşük işlem ücretleri ve diğer heyecan verici özellikler sunuluyor. Hindistan'daki kripto para birimlerinin zorlu geçmişine rağmen, endüstrinin ülkede katlanarak arttığı görülüyor. Hindistan'daki düzenleyici yasalar kripto açısından pozitif kalabilirse, WRX büyümeye devam edecektir.

3. Chainlink (LINK)

3. Chainlink (LINK)

Alışılmadık bir kripto olan Chainlink, kriptolardan ziyade geleneksel hisse senetlerine eşdeğer seviyelerde işlem görüyor. Ağı, Chainlink ağı içinde ve dışında veri aktarımına izin veren esasen işlevsel birimler olan merkezi olmayan oracle'lardan oluşur. Etkili kullanım durumları ve işlevsellik söz konusu olduğunda, Chainlink en önde gelen coin diyebiliriz. Ayrıca güvenli etkileşime olanak tanır ve güvenilir verilerle güvenli bir şekilde beslenen okuyucuları ödüllendirir. Önde gelen bir oracle hizmeti, şu ana kadar 300 ortaklığa sahiptir.

4. Solana (SOL)

4. Solana (SOL)

Solana, hızlı ve ölçeklenebilir yenilikçi bir blok zinciridir. Saniyede 50.000'e kadar işlem gerçekleştirebilir ve olağanüstü düşük ücretler sunar. Ayrıca Solana, Proof-of-History ve diğer yenilikçi teknolojilerin ardındaki potansiyelden yararlandı. Başarısı, ağına zaten katılmış olan çok sayıda insanda yatmaktadır. Ana rakibi Ethereum gibi, Solana da risk profillerinde yüksek getiri sağlarken, doğası gereği fiyatta oynak olmayı sürdürüyor ve bu da onu yatırımcılar için ilginç kılıyor.

5. Chiliz (CHZ)

5. Chiliz (CHZ)

Kripto pazarında yeni olan Chiliz, sporseverlerin Taraftar Tokenları ve Chiliz paraları takas etmesine izin veriyor. Farklı spor kuruluşlarına blok zinciri tabanlı araçlar sunuyor. Bu nedenle, bu şirketler onları farklı eğlence platformlarında bir kitleyle etkileşim kurmak için kullanabiliyor. Chiliz, takımları ve hayranlarını birbirine yaklaştıran bir proje. Socios.com'a güç veren bir Ethereum tokeni olan platform, kullanıcılarının en sevdikleri profesyonel spor takımı için desteklerini diğer taraftarlarla ödül ve promosyonlar almak için takas etmelerini sağlıyor. Aynı zamanda, blok zincirindeki popüler oylama yoluyla kararlara da etki edebiliyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Stellar Lumens (XLM)

6. Stellar Lumens (XLM)

Bu yıl Bitcoin için iyi geçtiğinden, Stellar Lumens de BTC ile korelasyon içinde işlem yaptığı gibi aynı kaderi paylaştı. 2014'te lansmanı yapılarak sektörün çalışma biçiminde devrim yarattı. Stellar Lumens'in merkezi olmayan sistemi, kullanıcıların herhangi bir sanal para biriminin kendi dijital temsillerini oluşturmalarına ve aracı olmadan tek bir P2P ağı üzerinden ticaret yapmalarına olanak tanır. Stellar, düşük işlem maliyetlerine ve blok zinciri ile bağlantılı zaman gecikmelerine sahiptir. İşlem başına 0,00001 XLM ile işlem ücretleri sıfıra yakındır. Ayrıca bankalar, Stellar'ın kendi blok zincirini kullanarak merkez bankası dijital para birimini benimsemeye başlıyor.

7. Monero (XMR)

7. Monero (XMR)

Monero'nun en çok ön plana çıkan özelliği gizliliktir. Sonuç olarak Monero anonimlik sağlayan dijital bir para birimidir. Monero, kullanıcılarına çevrimiçi işlem yaparken kimliklerini gizleyerek gelişmiş güvenlik sunar. Ring CT ile uçtan uca şifreleme sistemi sayesinde izlenebilir olmayan benzersiz bir adres veya anahtar verilir. Monero ile gönderici alıcının cüzdanında ne kadar para birimi olduğunu bilemez ve işlemlerini gözlemleyemez. Dolandırıcılık ve kripto istismarlarında devam eden artışla birlikte, gizlilik ve güvenlik artık her zamankinden daha önemli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
23
22
13
12
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın