Görüş Bildir
Haberler
2022 Temmuz'da Asgari Ücrete Zam Gelecek mi? Maaşlara Ek Zam Olacak mı?

2022 Temmuz'da Asgari Ücrete Zam Gelecek mi? Maaşlara Ek Zam Olacak mı?

Ömer ÖNDER
14.06.2022 - 14:48

Uzun zamandır konuşulan ve milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip edilen asgari ücret zammı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaptığı açıklamalarda Temmuz ayı içerisinde çalışanların yüzünün güleceği düzenlemeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Konu ile ilgili açıklamalar sonrasında vatandaşlar Temmuz'da asgari ücrete zam olup olmayacağını merak ediyor. İşte Temmuz ayı asgari ücret zammı hakkında yapılan açıklamalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Temmuz ayında emekli ve memur zammı ile birlikle binlerce vatandaş tarafından merakla beklenen asgari ücret zammı gündemde. Temmuz ayına az bir zaman kala vatandaşlar asgari ücret ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Peki asgari ücrete zam gelecek mi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Zam Hakkında Açıklamalarda Bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Zam Hakkında Açıklamalarda Bulundu.

Konu hakkında konuşan Bakan Bilgin, ''Enflasyona karşı çalışanları korumak bizim vazifemiz. Biz emeği, çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzde Temmuz dönemi var. Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır.'' dedi.

Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Gelecek mi?

Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son yaptığı açıklamalarda 'Rasyonel gerekçelerle izah edilemeyecek fiyat artışlarına karşı hukuki ve idari tedbirler geliştiriyoruz. Ücretlilerin gelirlerindeki azalışı telafi edecek çalışmalar yapıyoruz. Bu çerçevede temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız. Enflasyonun geçtiğimiz aralık ve ocak gerçekleşmeleriyle sırtımızdan kurtulacağımız 2023 şubat, mart aylarından itibaren artık bu sorunları da önemli ölçüde geride bırakmış olacağız.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sert Mülayim

Hep götünü yiyeyim ayağı...