Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl Ne Yapacağımız Belli Oldu: 2022'de Oynayabileceğiniz En İyi 13 MMORPG

Bu Yıl Ne Yapacağımız Belli Oldu: 2022'de Oynayabileceğiniz En İyi 13 MMORPG

Kerem Doğan Karakoç
14.01.2022 - 10:47 Son Güncelleme: 09.11.2022 - 16:14

2022 oyun dünyası için en güzel yıllardan biri olacak. Her ay adeta oyun yağmuruna tutulacağımız bu yıl içerisinde yeni MMORPG'ler de çıkış yapacak. Peki bu yıl saatlerce oynayacağımız, o zindan senin bu zindan benim diye gezeceğimiz en iyi MMORPG'ler nelerdir?

İşte 2022'de oynayabileceğiniz en iyi 13 MMORPG...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Albion Online

1. Albion Online

Çoğu yönüyle Ultima Online'i örnek alan Albion çıkış yaptığında bu yana yoluna stabil bir şekilde devam ediyor. Kendine has sistemleri ve sadık oyuncu kitlesiyle Albion Online 2022 yılında bir şansı hak ediyor.

2. Black Desert Online

2. Black Desert Online

Binlerce saatinizi harcayabileceğiniz Black Desert Online ise yeni sınıfları ve güncellenmiş yapısıyla 2022'de gerçek hayatınızı çevrimdışı moda almanıza neden olacak.

3. Rise Online World

3. Rise Online World

5 kıtaya yayılan ilk Türk MMORPG oyunu olan Rise Online, oyunculara geniş bir oynayış deneyimi vadediyor. Klasik MMORPG sisteminin yanı sıra oyunda binek yarışlarından farklı mesleklere istediğiniz birçok şeyi yapma fırsatını sizlere sunuyor. Ayrıca oyunun Roco Finans altyapısıyla düzenlenen kendine ait bir NFT sistemi de mevcut...

4. ELYON

4. ELYON

2020'nin son günlerinde çıkış yapan ELYON ise listemizdeki en yeni MMORPG'lerden biri oldu. Akıcı oynanışı ve göz alıcı grafikleriyle dikkat çeken ELYON özellikle PVE tarafında başarılı bir iş çıkarıyor.

5. The Lord of the Rings Online

5. The Lord of the Rings Online

Listemizdeki en eski oyunlardan biri olan The Lord of the Rings Online, ağır dövüş sistemi ve geçmişte kalmış grafiklerine rağmen bol zamanı olanlar için hala iyi bir seçim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Star Wars: The Old Republic

6. Star Wars: The Old Republic

Star Wars evrenini MMORPG formatıyla birleştiren Star Wars: The Old Republic ise yıllar içerisinde sadık bir oyuncu kitlesi oluşturmayı başardı.

7. ArcheAge

7. ArcheAge

Oyuncu sayısında büyük kayıplar yaşayan ArcheAge yine de başarılı açık dünyası ve keyifli denizcilik mekanikleriyle bir şansı hak ediyor.

8. Lost Ark

8. Lost Ark

11 Şubat 2022 tarihinde çıkış yapmaya hazırlanan Lost Ark ise beta sürecinde oyuncuların beğenisini kazandı. Steam üzerinde Son Derece Olumlu notunu alan yapım bu yılın en iddialı MMORPG'lerinden biri olacak.

9. World of Warcraft

9. World of Warcraft

World of Warcraft ise eski halinin bir gölgesi olarak sallanan tahtında oturmaya devam ediyor. Classic tarafıyla binlerce oyuncuyu hala memnun eden yapım diğer taraftan güncel sürümüyle de sevenlerini üzüyor.

10. New World

10. New World

Geçtiğimiz aylarda %70'ten fazla oyuncu kaybederek 100.000 oyuncu sayısına demir atan New World, her yeni güncellemeyle yavaş yavaş da olsa yaralarını sarıyor. Amazon'un MMORPG'si çok daha iyi bir hale gelmek için iyi bir başlangıç yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Elder Scrolls Online

11. The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online ise bu yıl onlarca saatinizi hak edecek nadir oyunlardan biri oldu. Yeni ek paketleriyle beraber Tamriel'e kapıları açan oyun hem PVP hem de PVE tarafında bizden geçer not almayı başardı.

12. Guild Wars 2

12. Guild Wars 2

Yıllardır çizgisini hiç bozmadan devam eden Guild Wars 2, keşfe dayalı yapısı ve sunduğu bol içerikle 2022'nin en iyi MMORPG'leri arasında yer alıyor.

13. Final Fantasy XIV

13. Final Fantasy XIV

Son yılların en başarılı MMORPG'si olan Final Fantasy XIV ise kıdemli World of Warcraft oyuncularının bile yeni durağı oldu. Yeni genişleme paketleriyle Final Fantasy XIV her geçen gün oyuncu sayısın artırıyor ve yola sağlam adımlarla devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minotaur

Guild Wars 2 ye sardım bu aralar yine.

nzocl

nemis o