Görüş Bildir
Haberler
2022'de IMDb'deki Yüksek Puanları Tek Tek Kapıp Netflix'te En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

2022'de IMDb'deki Yüksek Puanları Tek Tek Kapıp Netflix'te En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

addictedmovie
29.12.2022 - 20:27 Son Güncelleme: 30.12.2022 - 11:08

2022 yılında Netflix'te en çok izlenen dizi ve filmler belli oldu! 🔥

IMDb'deki yüksek puanları adeta kepçeyle toplayıp en çok izlenen Netflix dizi ve filmlerinden oluşan listemize gelin hep birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022'de Netflix'te en çok izlenen filmler:

10. Senior Year

10. Senior Year

IMDb: 5.5

Özet: Bir amigo kız yarışması sırasında başının üzerine düşüp komaya giren genç bir kız, aradan geçen 20 yılın ardından komadan uyanır. Artık 37 yaşında olan kadın, okul dansındaki statüsünü geri almak ve o zamanlar alamadığı tacı kazanmak için harekete geçer.

Oyuncular: Rebel Wilson, Angourie Rice, Mary Holland

Yönetmen: Alex Hardcastle

9. The Man from Toronto

9. The Man from Toronto

IMDb: 5.8

Özet: Torontolu Adam, güçlerini birleştirip birlikte savaşmak zorunda kalan iki adamın hikayesini konu ediyor. Beceriksiz bir girişimcinin hayatı, Torontolu Adam olarak bilinen meşhur bir suikastçı ile karıştırılmasıyla bambaşka bir hal alır. Adam, hayatta kalabilmek için suikastçıyla birlikte savaşmak zorunda kalır.

Oyuncular: Kevin Hart, Woody Harrelson, Jasmine Mathews

Yönetmen: Patrick Hughes

8. Day Shift

8. Day Shift

IMDb: 6.1

Özet: Bir baba, genç kızına gösterişli San Fernando Vadisi'nde iyi bir hayat vermek için elinden geleni her şeyi yapar. San Fernando Vadisi'ndeki havuzları temizleyen sıradan işi, gerçek gelir kaynağı için bir paravandır. O aslında bir vampir avcısıdır.

Oyuncular: Jamie Foxx, Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo

Yönetmen: J.J. Perry

7. The Gray Man

7. The Gray Man

IMDb: 6.5

Özet: Albert Fish güven veren sevecen baba ve büyükbaba kimliği ile 1920 li yıllarda Amerika da onlarca ailenin güvenini kazanarak Çocuklarını vahşice işkencelerle öldürmüş bir seri katildir.Onun bir cinayetinden yola çıkan bir film.

Oyuncular: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas

Yönetmen: Anthony Russo

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Adam Project

6. The Adam Project

IMDb: 6.7

Özet: Zamanda yolculuk yapan bir pilot, geleceği kurtarırken geçmişiyle hesaplaşmak için genç hali ve babasıyla bir araya gelir.

Oyuncular: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Mark Ruffalo

Yönetmen: Shawn Levy

5. Purple Hearts

5. Purple Hearts

IMDb: 6.7

Özet: Umut vadeden bir müzisyen yakında göreve gidecek bir askerle anlaşmalı evlilik yapmayı kabul eder. Ama sahte ilişkileri bir trajedi sonucu fazlasıyla gerçek bir hâl alır.

Oyuncular: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs

Yönetmen: Elizabeth Allen Rosenbaum

4. Enola Holmes 2

4. Enola Holmes 2

IMDb: 6.7

Özet: Artık kiralık bir dedektif olan Enola Holmes, kayıp bir kızı bulmak için ilk resmi davasına atılıyor. 

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis

Yönetmen: Harry Bradbeer

3. The Tinder Swindler

3. The Tinder Swindler

IMDb: 7.1

Özet: Bir adam kendini jet sosyeteden zengin bir iş insanı gibi tanıtarak etkilediği kadınların milyonlarca dolarını çarptı. Şimdiyse kurbanlarından bazıları intikam peşinde...

Oyuncular: Simon Leviev, Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjöholm

Yönetmen: Felicity Morris

2. The Sea Beast

2. The Sea Beast

IMDb: 7.1

Özet: Genç bir kız ondan habersiz gemisine saklanıp, gelmiş geçmiş en tehlikeli canavarla dost olunca, efsanevi bir deniz canavarı avcısının hayatı altüst olur.

Seslendirenler: Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris

Yönetmen: Chris Williams

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hustle

1. Hustle

IMDb: 7.3

Özet: Hustle, bir yetenek avcısının hayatına odaklanıyor. Genç bir adam, hasız yere işinden kovulmasının ardından yurtdışında yetenekli bir basketbolcu keşfeder. Bunun ardından hem kendisinin hem de yeni keşfinin NBA’de başarılı olabileceğini kanıtlamak için onu ABD'ye getirmeye karar verir.

Oyuncular: Adam Sandler, Queen Latifah, Juancho Hernangomez

Yönetmen: Jeremiah Zagar

2022'de Netflix'te en çok izlenen diziler:

10. Inventing Anna

10. Inventing Anna

IMDb: 6.8

Özet: Inventing Anna, mesleğinde kendisini kanıtlamaya çalışan bir gazeteciye odaklanıyor. Mesleğinde başarılı olan bir gazeteci, kendisini New York'un sosyetesinin hem kalbini hem de parasını çalan bir Instagram ünlüsünün peşine düşer. Sahte mirasyedi Anna Delvey olayını araştıran gazeteci, Anna yargılanmayı beklerken onun gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

Oyuncular: Anna Chlumsky, Julia Garner, Arian Moayed

9. Virgin River 4. Sezon

9. Virgin River 4. Sezon

IMDb: 7.4

Özet: Virgin River, sakin bir yaşam için uzak bir Kaliforniya kasabasına taşınan Melinda Monroe’nin hikayesini işliyor. Yeni bir sayfa açmaya karar veren Melinda, kasaba hayatının beklediği kadar basit olmadığını keşfedecektir.

Oyuncular: Martin Henderson, Tim Matheson, Alexandra Breckenridge

9. Bridgerton 2. Sezon

9. Bridgerton 2. Sezon

IMDb: 7.4

Özet: Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler. Ancak Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandal, Daphne’nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

Oyuncular: Nicola Coughlan, Luke Thompson, Jonathan Bailey

Yönetmen: Chris Van Dusen

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. The Sandman

7. The Sandman

IMDb: 7.7

Özet: The Sandman, nam-ı diğer Rüya Tanrısı (Tom Sturridge), beklenmedik bir şekilde yakalanıp bir asırdan fazla bir süre esir tutulduğunda, yokluğunun neden olduğu kaosu düzeltmek için farklı dünyalar ve zamanlar arasında yolculuk etmeye başlar.

Oyuncular: Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt

6. The Umbrella Academy 3. Sezon

6. The Umbrella Academy 3. Sezon

IMDb: 7.9

Özet: Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor.

Oyuncular: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda

5. Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

5. Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

IMDb: 7.9

Özet: DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi, Amerika'nın en kötü şöhretli seri katillerinden biri olan Jeffrey Dahmer'ın hikayesini konu ediyor. Jeffrey Dahmer'ın zor çocukluğundan, dehşet verici suçlarına ve 1992'deki mahkumiyetine odaklanılan yapımda, Dahmer’ın yıllar boyunca cinayet işlemesini mümkün kılan sistem sorunlarında da değiniliyor.

Oyuncular: Evan Peters, Richard Jenkins, Molly Ringwald

4. Wednesday

4. Wednesday

IMDb: 8.3

Özet: Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak. Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore  Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.

Oyuncular: Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome

3. The Watcher

3. The Watcher

IMDb: 8.5

Özet: Brannock ailesi banliyöde bir hayat kurmak üzere hayallerinin evine taşınır, fakat hayaller hızla cehenneme dönüşür. Mahallenin uğursuz sırlarının ortaya çıkmasıyla beraber, kendisine 'Gözcü' diyen birinden gelen meşum mektupların da sadece bir başlangıç olduğu anlaşılır.

Oyuncular: Naomi Watts, Bobby Cannavale, Mia Farrow

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Ozark 4. Sezon

2. Ozark 4. Sezon

IMDb: 8.5

Özet: Başrolde yer alan Jason Bateman'ın yönetmenlik ve yapımcı olarak da katkıda bulunduğu Ozark, Chicago banliyösünde yaşayan sıradan bir ailenin, aile babası Marty Byrde'ın Finans ve Danışmanlık Şirketi'nin Meksika'nın en büyük ikinci uyuşturucu kartelinin para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri'ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

Oyuncular: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz

1. Stranger Things 4. Sezon

1. Stranger Things 4. Sezon

IMDb: 8.7

Özet: 80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
4
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın