Görüş Bildir
Haberler
2021 Yılında Bir İş Kurmak İsteyen Girişimciler İçin En İyi Seçenekleri Açıklıyoruz

2021 Yılında Bir İş Kurmak İsteyen Girişimciler İçin En İyi Seçenekleri Açıklıyoruz

luna
30.01.2021 - 14:45

Bu yıl ben de girişimci olacağım!

Kaynak: https://www.businessknowhow.com/busin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni bir iş kurmayı düşünüyorsanız önünüzde birçok yeni fırsat var demektir.

Yeni bir iş kurmayı düşünüyorsanız önünüzde birçok yeni fırsat var demektir.

Bu yıl kurabileceğiniz işleri düşünürken insanların son dönemlerde neleri satın almaya yatkın olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Gelin birlikte bu yıl başlayabileceğiniz yeni iş alanlarına bakalım...

1. Dijital pazarlama şirketi:

1. Dijital pazarlama şirketi:

Her çevrimiçi satış yapan işletmenin çevrimiçi mağazasını optimize etme, dijital pazarlama, çevrimiçi reklamcılık ve içerik stratejisi dahil olmak üzere bir dizi hizmette kendilerine yardımcı olacak birine ihtiyacı olacaktır. Bu yüzden dijital pazarlama üzerine bir şirket kurmayı düşünebilirsiniz.

2. Freelance servis sağlayıcısı:

2. Freelance servis sağlayıcısı:

Bir iş kurmak için en iyi yollardan biri zaten sahip olduğunuz yeteneklerle bu yeteneklere ihtiyaç duyan kişilere servis sağlamaktır. Çeviri yapmak, grafik tasarım, görsel-işitsel düzenleme veya web sitesi tasarımı gibi yaratıcı bir beceriniz varsa freelance servis sağlayıcısı olabilirsiniz. Bu işi yarı zamanlı olarak yapabilir ya da tam zamanlı gelir kaynağınız haline getirebilirsiniz.

3. Podcast sunucusu:

3. Podcast sunucusu:

Podcast sunmaya başlamak da şu anda büyüyen iş alanlarından biridir. Bu iş için bir bilgisayarınız, mikrofonunuz ve bir ses düzenleme yazılımınız olması yeterlidir. Podcast sunucuları gelirlerini sponsorlardan ve yardımcı ürün satışlarından elde ederler. Bir podcast için iyi bir fikriniz, hedeflenen bir kitleye ulaşma yeteneğiniz ve o kitleye hitap eden kişiliğiniz varsa bu birçok fırsatı olan büyüyen bir iş sektörüdür.

4. Yaşam koçluğu:

4. Yaşam koçluğu:

Yaşam koçluğu bir süredir revaçta olan ve büyük bir iş alanıdır. Yaşam koçluğunda fitness, pilates ve yoga gibi sporların eğitmenliğini yapabilir. İnsanları ihtiyaçları olan konularda danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Maske satışı ve üretimi:

5. Maske satışı ve üretimi:

Hepimizin artık günlük yaşamlarımızda takmak zorunda olduğumuz maskeler yeni bir iş kurmanız için size fırsat yaratabilir. Maske satışı yapmayı veya bir maske üretimi işletmesi kurmayı düşünebilirsiniz.

6. Çevrimiçi olarak asistanlık yapmak:

6. Çevrimiçi olarak asistanlık yapmak:

Yeni iş alanlarına ilgi günümüzde git gide artmaktadır ve çevrimiçi asistanlık da bu alanlardan biridir. Bir çevrimiçi asistan müşteri hizmeti alanında çalışabilir, internet siteleri kurabilir, blog yazıları yazabilir ve pazarlama ipuçları verebilir.

7. Veri bilimcisi:

7. Veri bilimcisi:

Daha fazla işletme, satış ve operasyonlar için çevrimiçi olarak çalışmaya başladıkça ve yapay zeka, robotik gibi daha fazla dijital teknolojiyi giderek daha fazla kullandıkça, yetenekli veri bilimcilerine olan talep öngörülebilir gelecekte de artmaya devam edecektir. Ayrıca, oldukça teknik bir beceri olduğu için oldukça iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

8. Çevrimiçi eğitim vermek:

8. Çevrimiçi eğitim vermek:

Pandemi nedeniyle dünyanın birçok yerinde çevrimiçi eğitim verilmeye başlamasıyla bu iş alanı oldukça büyümüştür. Aynı zamanda birçok kurum ve işletme, çalışanlarına önemli becerileri öğretmek için yetenekli eğitmenlere ihtiyaç duymaktadır.

9. Uzaktan çalışma danışmanlığı:

9. Uzaktan çalışma danışmanlığı:

Uzaktan çalışma imkanı sunan kurumların sayısı son dönemde oldukça farla artmıştır. Facebook ve Twitter pandemi bittikten sonra bile uzaktan çalışmaya devam etmeyi düşündüklerini duyurmuşlardır. Ancak uzaktan çalışmaya geçmenin zorlukları vardır. Özellikle teknik alanda çalışanları olmayan küçük işletmelerin bu konuda danışmanlık almaya ihtiyacı olmaktadır. Tecrübeli bir uzaktan çalışansanız bu zor zamanda şirketlerin uzaktan çalışmaya geçişine yardımcı olmak için danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Her ne olursa olsun kendi işinizi yapacaksanız kenarda mutlaka en az 1 yıllık geçiminizi sürdürecek canlı paranız olması şarttır. Evdeki hesap çarşıya uymaz,... Devamını Gör