Görüş Bildir
Haberler
2021'de Büyük Beklentilerle Çıkmasına Rağmen Fiyasko Olup Final Yapan Diziler

2021'de Büyük Beklentilerle Çıkmasına Rağmen Fiyasko Olup Final Yapan Diziler

Büyük beklentilerle, gösterişli kadrolarla ve reklamlarla çıktılar. Ama çok dayanamadan Türk dizi tarihinin karanlığına gömüldüler. 13'ün uğursuzluğu ile buluşmuş 13 diziyi anıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Akıncı

1. Akıncı

Reyting rekortmeni kanal atv'nin deneysel bir işi olarak karşımıza çıktı. Kadrosu şahaneydi, reklamları çok iddialıydı ama modern süper kahraman hikayesi tutmadı. Kanal bir şekilde hayatta tutmak için mücadele etti ama olmadı. Sonunda da yayından kaldırıldı.

2. Bozkır Aslanı Celaleddin

2. Bozkır Aslanı Celaleddin

Önce Özbekistan'da, sonra Türkiye'de yayınlanarak çok enteresan bir hava yakalamıştı. atv'nin daha önce pek çok kez denediği ve başarı gördüğü türde bir dizi olduğu için izlenmeyeceğini hiç düşünmemiştik. Yazın ortasında daha birkaç bölüm yayınlamışken sezon finali yaptı ve bir daha da dönmedi. Bu işin zamanı zaten yaz vakti değildi...

3. Cam Tavanlar

3. Cam Tavanlar

Türkiye'nin iki popüler oyuncusunu başrol yapıp, yaz vakti romantik komedide başarısız olmak tam bir talihsizlik. Ama halk bu ikiliyi de hikayeyi de tutmadı. Sadece 8 bölüm yayınlandı ve sonra kaldırıldı.

4. Elbet Bir Gün

4. Elbet Bir Gün

FOX TV'nin yeni sezon tanıtımında öne çıkardığı dizilerden biriydi. Yetenekli bir kadro ve başarılı bir yönetmenle başladı ama hikayesi çok kısa sürdü. Eminiz şu an hatırlayan dahi çok azdır.

5. Kağıt Ev

5. Kağıt Ev

Behzat Ç.'den sonra Erdal Beşikçioğlu'nun şansı hiç yaver gitmedi. Bir bir kaldırılan dizilerinden bir yenisi de Kağıt Ev oldu. Bol reyting almaya alışkın bir yapım şirketinin fiyaskosu oldu ve güzel kadrosuna rağmen hayatta kalamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahraman Babam

6. Kahraman Babam

Önce Kırmızı Kamyon ismi ile duyuruldu ve 1 bölüm yayınlandı. Sonra haftalarca bekletilerek yeni bir isim ve hikayeyle tekrar yayına sokuldu. Ne yapıldıysa olmadı, bu baba-kız hikayesi tutmadı.

7. Masumiyet

7. Masumiyet

Bu dizi için fiyasko oldu demek çok zor. Kadrosu son yılların en iddialılarından. Harika bir senaryo, muhteşem oyunculuklar, şahane bir yönetmenlik ve kurgu ile tam dijitale göreydi aslında. Başlarda güzel reytingler de aldı ama aldığı reytingler hayatta kalmasına yetmedi. Başka zaman başka yerde efsane olurdu, buna eminiz.

8. Misafir

8. Misafir

Hazal Kaya'yı uzun süre sonra ekrana döndüren dizi, maalesef tutmadı. Sadece 5 bölüm yayınlanan dizi aslında çok güzel bir konu ve kadroya sahipti ama talihsizlik oldu diyelim. Bazen her şey olur ama bir türlü o iş olmaz...

9. Sana Söz

9. Sana Söz

Sadece 7 bölüm süren dizi, popüler konuların her zaman çalışmadığının kanıtı. Gündüz kuşağında sıkça gördüğümüz ve bayılarak izlediğimiz şeyleri akşam saatinde dizilerde görmek istemiyoruz demek ki. Müge Anlı bir ekoldür, kopyalamaya gelmez:)

10. Seni Çok Bekledim

10. Seni Çok Bekledim

Özcan Deniz tam bir kazanandır, yanlış iş yapmamaya çalışır. Ama artık yaş farkının bu kadar açık olduğu dizilerden koşarak uzaklaşması gerek. Gerçekçi olmayan bir çift, ağdalı bir dizi ismi ve 'Ben bunu daha önce izlemiştim' diye hissettiren tanıtımlarla başarısız oldu diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Uzak Şehrin Masalı

11. Uzak Şehrin Masalı

Taaaaa buradan Kars'a kadar gittiler ve maalesef elleri boş döndüler. Sadece 5 bölüm süren dizinin çifti uyumsuz, sosyal medya desteği zayıftı. Sonu da fiyasko oldu.

12. Yalancı

12. Yalancı

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin dizisi tutmuyorsa kapatalım gidelim be kardeşim... Bu şahane iki insanı Türk televizyonu için orijinal sayılabilecek bir kadroyla bir araya getirdiler ama olmadı. Başladığından bitene kadar hiç tatmin edici reytingler alamadı. Aslında AB için toparlıyor gibiydi ama çekimleri 'fazla dijital'di ve televizyona ağır geldi. Sanırız seyirci de pek sevmedi.

13. Yalancılar ve Mumları

13. Yalancılar ve Mumları

Daha ilk bölümde sanki bir sezondur yayınlanıyor gibi temposuz, müzik altı dizi yapmak da yeni moda oldu. Pilot bölüm öyle olmalı ki, sosyal medya yıkılmalı. Rakipleri Yargı ve Teşkilat'ın da kemikleşen bir kitlesi olduğu için işi iyice zorlaştı. Sonunda da dayanamadılar ve sadece 5 bölüm yayınlandı.

Bu içerikler de ilgini çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
14
6
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
s p ş

yalancı çok güzeldi değerini bilemediniz.

be happy

aşkı memnunun bilmem kaçıncı kez yayınlanan tekrarı bile buradaki dizilerin topunu cebinden çıkarır. Öyle bir diziydi:)

sarisiyah

Yapımcıların şunu anlaması lazım,halk oyuncuyu değil karakteri seviyor,O yüzden bir dizi popüler olunca aynı oyuncuyu zibilyon tane projeye koyup aaa tutmadı... Devamını Gör

Burcu Çakır

Ne güzel bir yorum. Onedio'nun oyunculugunu öve öve bitiremediği isimlerin şansı karakterleri ve hikayesi sevilen projelerde yer bulmuş olmaları. Ha bir de d... Devamını Gör