Görüş Bildir
Haberler
2019'da Mutlaka Katılman Gereken Dünyaca Ünlü Festivali Söylüyoruz!

2019'da Mutlaka Katılman Gereken Dünyaca Ünlü Festivali Söylüyoruz!

Hugolina
04.01.2019 - 16:31

Her yıl milyonlarca kişinin katıldığı dünyaca ünlü festivallerden biri bu yıl seni çağırıyor. Acaba hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi bize en sevdiğin mevsimi söyle!

2. Yurt dışında gitmek istediğin bir ülke seç bakalım!

3. Peki favori içeceğini sorsak sana?

4. Senin için daha çok hangisi söylenir?

5. Arkadaşlarınla bir araya geldiğinde ne yapmaktan hoşlanırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da müzik zevkinden konuşalım?

7. Diyelim ki festival arkadaşın bir ünlü olacak. O kim olurdu?

8. Geldik son soruya! Senin bir festivalden beklentin ne ola ki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Coachella Festivali çıktı!

Coachella Festivali çıktı!

Vay vay vaaaay! Ortamların havalısı, en popüler insanı. Sana bu yıl Coachella Vadisi'nin yolları göründü. Sınırsız eğlenceye, partinin doruk noktasına, şaşaalı bir ünlüler geçidine hazır mısın? Hazır değilsen bir an evvel hazırlanmaya başla. Sadece bir festival değil aynı zamanda bir moda şöleni de seni bekliyor. Bak Şeyma Subaşı'na aylar öncesinden hazırlanmaya başlıyor bu festivale. Bırak Şeyma'yı Gigi Hadid'ten tut da Madonna'ya kadar herkes bu festivalde. Gönlünce eğlen, gez toz, tadını çıkar bu muhteşem 2 günün. Gitmişken bizim için de ünlülere selam söyle. Ya da hikayelerine at biz ordan takip ederiz. Şanın yürüsün be!

Rio Karnavalı çıktı!

Rio Karnavalı çıktı!

Brezilya'nın göz bebeği, Rihanna'nın favori eğlencesi... 2 milyon insanla samba yapmaya hazır ol yavrucum. Çünkü dünyanın en kalabalık karnavalı bu. Bir an evvel biraz ritm öğren, dans videosu izle ya da bir kursa git bir şeyler yap. Bu festivalde bırak oturanı samba yapmayanı dövüyorlar. Sakın basit şeyler giyeyim deme kostümünü şimdiden hazırla. Bu kadar renkli insanların yanında ne kadar dikkat çekersin orası tartışılır ama sönük de kalma. Ayrıca senin için unutulmayacak anılardan biri olacak bu festival; tam 2 hafta sürüyor ve eğlence hiç bitmiyor. Hadi bakalım ateşli, görelim seni!

Domates Festivali çıktı!

Domates Festivali çıktı!

Kırmızıyı sever misin? İnşallah seviyorsundur çünkü 'La Tomatina' kıpkırmızı bir festival. Baş rolde ise domates var. Her yıl İspanya'da yapılan festivalde Bunol kenti kıpkırmızı oluyor. Domateslerin havada uçuştuğu, milletin deniz gözlüğüyle gezdiği bu festival tam da senin gibi zıpır birine göre. Yazık be salça yapardık bu kadar domatesle deme. Senin eğlence anlayışın müzik ve danstan ibaret değil. Sen her türlü çılgınlığa açık bir insansın ve bundan zevk alıyorsun. İddia ediyoruz hayatının en güzel anlarından biri bu festival olacak. Sana kırmızı çok yakışacak :)

Octoberfest çıktı!

Octoberfest çıktı!

Haydi biracılar eller havaya! Biranın su gibi aktığı, bavyeraların elden ele dolaştığı bu festival için Münih seni bekliyor. Dünyanın en büyük halk şenliği olan festivalde hem de daha önce hiç tatmadığın bir bira tadacaksın. Zira burada sunulan bira sadece bu festivale özel olarak hazırlanıyor. Yanında bir sürü eğlenceli aktivite ve müzik de cabası. Kurulan her çadırda ayrı bir konsept, ayrı bir eğlence var. İster geleneksel bir ortam seç, istersen partinin zirvesine ulaş. Hangisini seçersen seç bavyera bardağında balık olacağın kesin. Ne diyelim şimdiden yarasın, bizim yerimize de iç!

Venedik Maske Karnavalı çıktı!

Venedik Maske Karnavalı çıktı!

Gizemli, romantik, eğlenceli, masalsı... Bu festival için ne söylesek az. Kanalları, köprüleri, gondolları ile İtalya’nın romantik şehri Venedik, karnaval zamanı rengarenk kostüm ve maskeler ile gizemli bir şehir kılığına giriyor ve seni çağırıyor. Senin gibi gizemli, sanat düşkünü bir insana da böyle bir etkinlik yakışır. Seni bu dünyadan alıp götürecek kısa bir zamanda olsa masal alemlerinde yaşıyormuş gibi hissedeceksin. Ayrıca Venedik'in tarihi dokusuyla büyülü sokaklarında kendini kaybedeceksin. Daha ne olsun! Kış mevsiminin en güzel festivali sana düştü. Hadi yine iyisin!

Holifest çıktı!

Holifest çıktı!

İşte bir gün herkesin katılmak istediği festival Holifest! Rengarenk boyalarla arınmaya ne dersin? Üstelik hemen bahar başlangıcında, baharın gelişini kutlamak amacıyla. Hinduların rengarenk festivali Holifest ile gökkuşağının bütün renklerini üzerinde hissedecek ve bunu bir ayin gibi gerçekleştireceksin. Hindu inancında bu renklerin hepsinin bir anlamı var. Sen de kendi rengini seç ve bu sene baharın gelişini dolu dolu eğlence ve dansla karşıla. Hayatın tüm renkleri her zaman üzerinde olsun...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
92
54
35
17
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Domates Festivali çıktı!

can_havan1

Zeytinli rock festivalini Şeyma subaşı keşfetmesin yeter.. Onun yüzünden o festivalden soğuruz amk..

Ceren Güler

domates festivali