Görüş Bildir
Haberler
2017 Yılında Hayatın Hangi Dizi Gibi Geçecek?

etiket 2017 Yılında Hayatın Hangi Dizi Gibi Geçecek?

2016 yılı öyle ya da böyle bitiyor. Keşke her şey daha güzel olsaydı ama umutlarımızı 2017 yılına devrediyoruz. Peki senin 2017 yılın hangi dizi gibi geçecek?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım.🏁 Bu dizilerden ilk görüşte seni en çok cezbedeni seç bakalım!

2. Seni bu hayatta en çok hangisi sinirlendiriyor?

3. Bu dizi yıldızlarından hangisiyle bir akşam yemeğine çıkmayı isterdin?

4. Peki hangi Yeşilçam karakteri ile komşu olmak isterdin?

5. Aşağıdakilerden hangisi sizin için kesinlikle vazgeçilmez?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi tarihi yapıyı ziyaret etmek seni daha çok heyecanlandırır?

7. Sence dizilerin en eksik yanı hangisi?

8. Son olarak bir dizi repliği seç de testi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Game of Thrones!

Game of Thrones!

2017 yılında hayatın Game of Thrones gibi geçecek! Entrika, arkadan bıçaklama, mevki makam aşkı, dalavere, kumpas sizin için olağan ve yaşamın içindeki şeyler. 2017 yılında da bunlar hayatından eksik olmayacak. Yükselişini ve mutluluğunu çekemeyenler olacaktır. Ama bunlar senin hırsından hiçbir şey götürmeyecek. Bugüne kadar sakin bir hayat yaşayamadın bu yılda da sakin bir hayat olmayacak. Ama olsun, sen zaten bunlara alışıksın. Önlemlerini ona göre alıyorsun. Bunların dışında dilediğin her şeyin gerçekleştiği bir 2017 olur umarız. :)

Breaking Bad!

Breaking Bad!

2017 yılında hayatın Breaking Bad gibi geçecek!  Sen günün birinde köşeyi dönme hayalleri kuran birisin. İşte o köşe 2017'de dönülecek. Bu belki senin belki de ailenin geleceği için ama mutlaka o köşe dönülecek. Bunun için elinden geleni yapacaksın. Bu yolda yapılan her şey sizin için mübah. Ama değerlerinizden de taviz vermeyi düşünmüyorsun. Aile bağları, dostlar, yaşantın da senin için çok önemli. Para kazanma uğruna her şeyden vazgeçmeye hazır değilsin, bunu istemiyorsunuz da. Bunların dışında dilediğin her şeyin gerçekleştiği bir 2017 olur umarız. :)

Aşk-ı Memnu!

Aşk-ı Memnu!

2017 yılında hayatın Aşk-ı Memnu gibi geçecek!  Sen, entrika dolu, gizli saklı işler peşinde bir hayatın meftunusun. yeni senede de bu özellik değişmeyecek. Heyecanını, istediklerini böyle bir hayat içinde bulacağınızı düşünüyorsun. Ama unutma bu hayatın 'Adnan' tarafında olma ihtimaliniz de mevcut. Behlül tadını yakalamak isterken Adnan'a dönüşme ihtimalini de göz önünde bulundur. Ayrıca sağlam adımlar atacağın ve çevrenin göz bebeği olacağın bir yıl olacak senin için. Bunların dışında dilediğin her şeyin gerçekleştiği bir 2017 olur umarız. :)

Leyla ile Mecnun!

Leyla ile Mecnun!

2017 yılında hayatın Leyla ile Mecnun gibi geçecek!  Sen aşk insanısın ama o aşkın yollarında kavrulmak istiyorsun. Bu özelliğin hiçbir zaman değişmedi. Senin için mutlu sonla biten aşk, aşk değil. Sen aşkı bulmak değil ona giden yolda yürümek istiyorsun. Onun için acı çekmek, dostlarınla imkansız aşkını konuşup vakit geçirmek istiyorsun. Ve böyle de olacak. Ayrıca mutluluk ve eğlence yanıbaşından ayrılmayacak yeni senede. Bunların dışında dilediğin her şeyin gerçekleştiği bir 2017 olur umarız. :)

Shameless!

Shameless!

2017 yılında hayatın Shameless gibi geçecek! Biraz karmaşık, çokça mücadele gerektiren bir yıl olacak senin için. Ailenin önemini daha iyi anlayacağın, kariyerin için yeni adımlar atacağın ve umuyoruz ki başarılı olacağın bir sene seni bekliyor. Ayrıca aşk hayatında da biraz boş vermişlik olacak ama atacağın sağlam adımlarla bunun üstesinden gelebileceğine inanıyoruz. Bunların dışında dilediğin her şeyin gerçekleştiği bir 2017 olur umarız. :)

İçerde!

İçerde!

2017 yılında hayatın İçerde gibi geçecek! Yani oyun içinde oyun, entrika içinde entrika. Fazlaca mücadele etmen gereken bir yıl seni bekliyor. Hedeflerine ulaşmak için çok geceler sabahlayacaksın belki ama sonunda o başarıya ulaşacağına eminiz. İnsani ilişkilerinde her zaman örnek bir insan oldun bu sene seni bozmaya çalışanlar olacak bu konuda ama sen müsaade etmeyeceksin buna. Bunların dışında dilediğin her şeyin gerçekleştiği bir 2017 olur umarız. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1103
552
398
256
134
126
104
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cemile Üstündağ

Shameless, galiba sıçtım grdtfghjklş

Onur Kabil

Leyla ile Mecnun! obaaa daha ne isterim:) İsmail Abi ben olim mi hacı :D

Pasif Kullanıcı

Shameless,yandığımın resmidir 😞