Görüş Bildir
Haberler
2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Kuralar Çekildi

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Kuralar Çekildi

Türkiye'nin 4 ev sahibinden biri olduğu 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda kuralar çekildi. Milli takımımız D Grubu'nda Büyük Britanya, Rusya, Sırbistan, Letonya ve Belçika ile eşleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin ev sahibi ülkeler arasında yer aldığı EuroBasket 2017'nin kura çekimi Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Kura çekimine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, milli takım oyuncuları ile uluslararası basketbol camiasından çok sayıda davetli katıldı.

EuroBasket 2017 kurasını, ev sahibi 4 ülkenin efsanevi basketbolcuları çekti. Türkiye'den Mirsad Türkcan, Finlandiya'dan Hanno Mottola, Romanya'dan Gheorghe Muresan ve İsrail'den Miki Berkovich'in çektiği kura sonucu Euro Basket 2017'nin grupları şu şekilde oluştu:

Gruplar şu şekilde oluştu:

Gruplar şu şekilde oluştu:
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dört ülkede, 31 Ağustos-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek turnuvada grup maçları Türkiye (İstanbul), Finlandiya (Helsinki), Romanya (Cluj) ve İsrail'de (Tel Aviv) oynanacak. 24 ülkenin altışarlı 4 grupta mücadele edeceği şampiyonanın 2. tur ve finalleri İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak. Milli takım, grup maçlarında Ülker Sports Arena'da parkeye çıkacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: 'Türkiye dünyaya ev sahipliğinin ne olduğunu gösterdi'

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: 'Türkiye dünyaya ev sahipliğinin ne olduğunu gösterdi'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2017 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda (EuroBasket 2017) Türkiye'nin 4 ev sahibi ülkeden biri olduğunu hatırlatarak, 'Türkiye organizasyon anlamında son yıllarda gerçekten dünyaya ev sahipliğinin ne olduğunu gösterdi.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
14
5
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hv.p.cvs.

kurayı kim çektiyse eline ayağına sıçayım. sırbistan ve rusya nedir oğlum allah tan abd bizim kıtada değil.

Kuzey Cephesi

neredeyse tamamı yabancı oyuncu kadroları ile kurulu , yerli oyuncuların neredeyse tamamının yabancıları dinlendirmek için rotasyona girdiği Türk liginde bu ... Devamını Gör

prens dastan

yedek de olsalar letonya ve belçikadan üstünüz

limbo

2. çıkma ihtimalimiz yüksek. Sırplar ağzımıza sıçabilir de milli takımın başına artık Ufuk Hocayı geçirir de şu gerizekalı Ergin'e biraz yol verirlerse bence... Devamını Gör