Görüş Bildir
Haberler
2016 Yılının Gençler İçin En Renkli ve Ödüllü 9 Projesi

2016 Yılının Gençler İçin En Renkli ve Ödüllü 9 Projesi

Prens Charles
16.02.2016 - 12:03

Kariyer planlamaları, eğitim programları, ödüllü yarışmalar bu projelerde. İşte 2016 yılının en renkli ve ödüllü 9 projesi:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Renkli Kampüs

1. Renkli Kampüs

İstanbul'daki üniversitelerde öğrenim  gören engelli ve engelsiz öğrencilerin

katılım gösterebileceği bir proje. 3.Dönem başvuruları başladı. Program süresince ilham verici ve konularında uzman konuşmacılarla kendinizi daha iyi tanıyıp kariyerinize bir adım daha önde başlayabilirsiniz. Başvuru için tıklayınız

2. Hayal Edin Gerçekleştirelim

2. Hayal Edin Gerçekleştirelim

Kredi Kayıt Bürosu, gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini, toplumsal ihtiyaçları fark etmelerini ve bu alanlarda harekete geçmelerini sağlamak amacıyla Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan “Hayal Edin Gerçekleştirelim” Sosyal Sorumluluk Proje Fikir Yarışmasını başlattı. Sosyal sorumluluk fikirlerinizi gerçekleştirmek için başvurabilirsiniz.

3. Uluslararası Genç Diplomatlar Eğitim Programı

3. Uluslararası Genç Diplomatlar Eğitim Programı

Uluslararası Genç Diplomatlar Eğitim Programı, Türkiye’nin kapsayıcı, insan odaklı diplomasisinin, pratikteki en önemli kilometre taşlarından birisidir. Uluslararası Genç Diplomatlar Eğitim Programı, her yıl Diplomasi Akademisi tarafından düzenlenen, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen genç diplomatların katılımıyla gerçekleşen kapsamlı bir eğitim programıdır. Eğitim programı, çok kültürlü bir ortamda bir araya gelen genç diplomatlar için önemli bir platform oluşturmakta ve Türkiye’nin küresel varlığı, prestiji ve kamu diplomasisinin geliştirilmesinde önemli bir işlevi yerine getirmektedir.

4. Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması

4. Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması

Okan Üniversitesi'nin Sosyal Girişimcilik Merkezi tarafından düzenlenen yarışmaya son başvuru tarihi 20 Nisan 2016 olarak belirlendi. Sonuçları 2 Mayıs 2016'da açıklanacak yarışmanın ödül töreni 15 Mayıs 2016'da gerçekleştirilecek.

5. Toplumsal Cinsiyet ve Cinsel Sorumluluk Projesi

5. Toplumsal Cinsiyet ve Cinsel Sorumluluk Projesi

Sabancı Üniversitesi'nin düzenlemekte olduğu proje cinsiyet kavramının toplum yaşamına etkilerini konu ediniyor. Toplumsal Cinsiyet Ve Cinsel Sorumluluk Projesi, toplumdaki erkek egemen kültüre ve homofobik yaklaşımlara eleştirel bir bakış açısı geliştirmek için uğraş verirken bir yandan da televizyonlardaki kadın programları, homoseksüellik, cinsiyetçi söylemler gibi konular hakkında oturumlar yapar, atölyeler düzenler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Televizyonculuğun 5N1K'sı

6. Televizyonculuğun 5N1K'sı

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Dipnot TV iş birliği ile Dipnot Akademi’nin içerisinde yer aldığı, program koordinatörlüğünü Cüneyt Özdemir'in yapacağı Televizyonculuğun 5N1K’sı Sertifika Programı 2 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Televizyoncu olmak isteyen ve televizyonculuğa merak duyan herkes programa katılabilir.

7. Yeni İşim Sosyal Girişim Projesi

7. Yeni İşim Sosyal Girişim Projesi

Potansiyelini fark et sloganı ile gençlere seslenen proje, toplum için fark yaratmak yolunda çalışmak isteyen sosyal girişimci lider adayları için iş hayatının içinde devam edecekleri bir akademi olarak tasarlanmış, yerel sorunlara yerel çözümler üretilmesine dayanmakta ve hayata geçirilmek istenmektedir. Son başvuru tarihi 1 Mart 2016 saat: 17.00

8. Geleceğin Kadın Liderleri

8. Geleceğin Kadın Liderleri

Proje kapsamında Türkiye genelinde başarı potansiyeli yüksek, üniversiteden yeni mezun genç kadınları iş hayatına hazırlamak amacıyla kişisel gelişim, sektörel bilgi, iş yaşamı dinamikleri ve kariyer planlaması konularında 4 günlük eğitimler verilmektedir. Eğitimlerin ardından katılımcılara, iş arama süreçlerinde 6 ay boyunca mentorlük verilerek işe yerleşme süreçleri takip edilmektedir. Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

9. Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri

9. Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından 2010 yılında başlatılan program, içinde bulundukları toplum için pozitif değişimin liderliğini üstlenen gençleri güçlendirmek ve desteklemek için oluşturulmuş bulunuyor. Her yıl, 10 istisnai genç sosyal girişimci, rekabetçi bir başvuru sürecini takiben İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından seçiliyor. Türkiye’nin genç kahramanları bu sayede kişisel, vizyonel, politik, işbirliğine yönelik, organizasyonel ve sosyal alanlarda liderlik becerilerini geliştirebilme fırsatına kavuşuyor. Başvuru süreci ve detaylar için tıklayınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın