Görüş Bildir
Haberler
20 Yaşındaki Kadını 'Şort Giydiği İçin' Darp Eden Adamın Savunması: 'Erkek Adamım, Sinirlendim'

etiket 20 Yaşındaki Kadını 'Şort Giydiği İçin' Darp Eden Adamın Savunması: 'Erkek Adamım, Sinirlendim'

20 yaşındaki Nisa Aydın'ın burnunu kıran Hüseyin A.'nın nefret suçunu işlediği gerekçesiyle akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevki kararlaştırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Independent Türkçe'den Can Bursalı'nın haberine göre Yalova'nın Çınarcık ilçesinde geçen temmuzda şort giydiği gerekçesiyle 20 yaşındaki Nisa Aydın'ı darp ederek burnunu kıran 71. yaşındaki Hüseyin A., hakim karşısına çıktı. 

7 Temmuz 2020'de yaşanan olayda, yavru kedisini veterinere götürmek üzere evinden çıkan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Nisa Aydın, yolda yürürken bir anda Hüseyin A.'nın saldırısına uğradı. 

Tokat ve yumrukla Aydın'ı darp eden Hüseyin A., genç kadının burnu kırdı.

Jandarma tarafından gözaltına alındı, ilk ifadesinde 'Sert olmamak suretiyle tokat salladım' dedi

Jandarma tarafından gözaltına alındı, ilk ifadesinde 'Sert olmamak suretiyle tokat salladım' dedi

Çevredekilerin araya girmesiyle sona eren saldırının ardından Nisa Aydın, ambulansla hastaneye kaldırılırken, Hüseyin A. jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Savcılık tarafından adli kontrol uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edilen Hüseyin A., Yalova Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesinin ardından haftada 1 gün imza vermesi kararlaştırılarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Hüseyin A., jandarma karakolundaki ifadesinde 'Karşıdan şort giymiş bir kız geliyordu. Kendisine 'Sen neden şort giydin. 8 yaşındaki çocuklar giyer bunu' dedim. Bana karşılık olarak, 'Annem babam karışmıyor. Sen kimsin de bana karışıyorsun. Ben giyerim sen karışamazsın. Sana dava açar donuna kadar alırım' dedi. Ben de bunun üzerine sinirlenip, yüzüne sert olmamak suretiyle tokat salladım' demişti.

Mahkemedeki ifadesinde 'Erkek adamım, üstündeki kıyafeti görünce sinirlendim' dedi

Mahkemedeki ifadesinde 'Erkek adamım, üstündeki kıyafeti görünce sinirlendim' dedi

Olayın ardından 1 ay Adli Tıp Kurumu'nda akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için gözetim altında tutulan Hüseyin A.'nın, akli dengesinin yerinde olmadığına karar verildi. Açılan davada ilk kez 4 Ocak'ta hakim karşısına çıkan Hüseyin A., mahkemedeki ifadesinde 'Erkek adamım. Üstündeki kıyafeti görünce sinirlendim' dedi. Savcılık, Hüseyin A.'nın 'nefret' suçunu işlediği gerekçesiyle akli dengesinin araştırılması için tekrar Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesini talep etti. Bu talebi kabul eden mahkeme, bir sonraki duruşmayı 19 Nisan'a erteledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
515
170
58
8
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
engin demirdağ

La bu erkek adamlar nedense kadına kıza gelince bi coşuyorlar, bu delikanlıyla tanışmak isterim ve sert olmamak suretiyle bana da tokat atmayı denesin lütfen.

V for Valkyr

"Anadolu irfanı" dedikleri bu işte...

minik su böreği

Argo konuşmayı aslında hiç sevmem; ama bu yavşak, arsız, ahlaksız ve ataerkil yaratığa hak ettiği ceza umarım gerçekten verilir. Bunu insan içine salarlarsa ... Devamını Gör

pofuudk20

daha oropsu çocuğu bir cevap olamaz bunları adalete bırakmayacaksın yerinde olsam arkadaşlarıma öyle bir dövdürürdüm ki öldürene kadar

Develop ER

yalnız sonra bunu adam yerine koyup döveni içeri alıyorlar.. orası kötü.