Görüş Bildir
Haberler
20.02 Saat Anlamı Nedir? Beklediğiniz O Haber Gün Bitmeden Sizi Bulacak!

20.02 Saat Anlamı Nedir? Beklediğiniz O Haber Gün Bitmeden Sizi Bulacak!

20.02 saatinin anlamını araştırmanıza sebep olan o his nedir? Uzun bir süredir beklediğiniz o haberin sizi bulacağını düşünmeniz olabilir mi? Eğer öyleyse çok şanslısınız! Ters saatler genellikle kötü anlamlar getirseler de 20.02 saati size uzun süredir hayalini kurduğunuz bir olayın bugün içerisinde gerçekleşeceğini söyler! Bu saate denk gelip de anlamını araştırdığınıza göre, bu saatin gizemli anlamını çözmenin vakti gelmiş demektir. Peki 20.02 saat anlamı nedir?

Gelin birlikte 20.02 saatinin anlamını detaylıca inceleyelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

20.02 Anlamı Nedir?

20.02 Anlamı Nedir?

20.02 bu aralar kendinizi ihmal ettiğiniz ve hem ruhen ben de fiziken yorulduğunuz bir dönemden geçtiğiniz anlamına gelir. Bu saat, kendinize iyi gelecek bazı aktivitelere yönelmeniz için bir işarettir. 20.02 saatini gördükten sonra, sevdiklerinizle vakit geçirmeye başlayabilir, doğanın huzurunu içinize çekebilir ve tüm sıkıntılarını geride bırakmayı deneyebilirsiniz.

  • 20.02 saati aynı zamanda sizi kendinize getirecek müjdeli bir olay yaşayacağınızı söyler!

Tıpkı resimdeki bu saat gibi koca dünyada ufacık hissediyor olabilirsiniz.

Tıpkı resimdeki bu saat gibi koca dünyada ufacık hissediyor olabilirsiniz.

Bazen etrafımızdaki olaylar o kadar üzerimize gelir, o kadar baskı oluşturur ki adeta kapana kısılmış gibi hissederiz. Sanki tüm dünya üzerimize geliyordur. Eğer 20.02 saatini görenlerdenseniz siz de bu aralar böyle hissediyorsunuz veya yakında yaşayacağınız olaylar bu hislere sebep olacak.

Dünyayla barışmanın vakti gelmedi mi?

Dünyayla barışmanın vakti gelmedi mi?

20.02 saatini gördüyseniz, dünyayla aranızdaki küskünlüğü gidermenin vakti gelmiş demektir. İnsanlara, olaylara ve kendinize kızgın olmayı bırakın. Emin olun dünyadaki 3 vakitlik ömrümüz bu dertler için çok kısa! 

  • Bu saate denk geldiyseniz evren size 'Önce kendini sev, her şey hallolur gider.' demeye çalışıyor!

20.02 Saat Anlamı Nedir?

20.02 Saat Anlamı Nedir?

Bu saat sizin iş hayatınızda çok yoğun bir dönemden geçtiğinizi fısıldıyor. Belki de bu yüzden sürekli gözünüz saatte ve bu ters saate denk geldiniz. 

Sürekli yetiştirmeniz gereken işler mi var? İki ayağınız bir pabuca mı giriyor? Telaş yapmayı bırakın artık. Planlı bir çalışma programıyla her şeyi düzene sokabilirsiniz.

20.02 Aşk Anlamı Nedir? Kariyerinize aşk engeli mi geliyor? Biz ona engel demeyelim ;)

20.02 Aşk Anlamı Nedir? Kariyerinize aşk engeli mi geliyor? Biz ona engel demeyelim ;)

Bu zamana kadar hep kariyerinizi öncelik olarak tutmuşsunuz. Dolayısıyla aşka meşke hiç zamanınız olmamış. 20.02 saati ise yakında aşkı bulacağınızı söylüyor!

  • Yoğun çalışma temposundan kurtulur kurtulmaz kendinize dışarıya atın. Bakın bakalım dışarıda neler olup bitiyor. Belki de sizi kollarını açmış bekleyen birisi vardır.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakın zamanda karşınıza çıkacak kişi sizi her daim destekleyecek!

Yakın zamanda karşınıza çıkacak kişi sizi her daim destekleyecek!

Bu kadar yoğun işinizin arasında aşk da nereden çıktı diyebilirsiniz. Demeyin. Çok yakın zamanda tanışacağınız kişi o kadar anlayışlı olacak, o kadar iyi anlaşacaksınız ki 'ben bunca zamandır boşuna yaşamışım' diye düşüneceksiniz.

Eğer 20.02 saatine denk geldiyseniz ve bir ilişkiniz varsa size de güzel haberlerimiz var:

  • Sevgiliniz yakında size çok büyük bir sürpriz yapacak ve ilişkinin bir adım ileriye gitmesi için girişimlerde bulunacak!

20.02 numerolojide ne demek?

20.02 numerolojide ne demek?

20.02 saatini numerolojik olarak incelemek için öncelikle tek tek rakamların anlamına bakmamız gerekir. Ardından saati oluşturan sayıları toplayarak elde ettiğimiz sonucun da anlamına bakacağız. 

0 rakamı ilahi güçleri simgeler. Bu saati gördükten sonra kısa bir zaman içerisinde alacağınız kararlarda içinizdeki enerjiyi hissedebilirsiniz. Bu kararlar sizin için hep iyi sonuçlar doğuracak!

2 rakamının anlamı nedir?

2 rakamının anlamı nedir?

2 rakamı numerolojide simetri demektir. Hele ki iki tane iki rakamının olması bu saatin anlamlarını güzelleştirir. Kariyer ve aşk hayatının dengede olduğunu gösterir. 

  • 20.02 saatini sevgilinizle birlikteyken görmek ruh eşinizi bulduğunuz anlamına gelir.

4 rakamı ise tek bir kelimeye işaret eder: Azim. Bu süreçte biraz daha azimli olmanız, planlı ilerlemeniz ve gelecekteki güzel olaylara odaklanıp kendinizi motive etmeniz gerekiyor.

20.02 Saatinin Tarot Kartı ve Anlamı

20.02 Saatinin Tarot Kartı ve Anlamı

Özellikle ters saatlerin bize vermek istediği mesajları tarot kartları aracılığıyla daha iyi anlayabiliriz. 20.02 saatinin tarot kartı 'Güç' kartıdır. Peki güç kartı ne anlama gelir? 👇🏻

Güç tarot kartı elbette ilk olarak gücü, saygıyı, öz güveni temsil eder. Bu kart aynı zamanda kararlılığın, eyleme geçmenin ve aktif olmanın temsilcisidir. Bu kartın enerjisini taşıyanlar oldukça güçlü ve değişimi ellerinde tutan insanlardır. İstediklerini gerçekleştirmek konusunda önlerinde bir engel tanımazlar. Bu karta veya 20.02 saatine denk gelen kişiler, hayatlarında hareketli döneme girebilirler. Yaşamlarında enerjinin artacağı, emeklerinin karşılıklarını alacakları bir dönem yaklaşıyor!

20.02 saatinin enerjisi Ay ile birlikte ikiye katlanıyor!

20.02 saatinin enerjisi Ay ile birlikte ikiye katlanıyor!

Bazı ters saatlerin anlamlarını incelemek gezegenlerin enerjilerini de değerlendirmeye alabiliriz. 20.02 saatinin anlamları da Ay ile benzerlik gösterir. O zaman bir de Ay'ın enerjisini inceleyelim!

Ay genel anlamıyla dişil enerjiyle ilişkilendirilir. Yani bu dönemde yeni bir ilişkiye başlama ihtimaliniz yüksektir, kadın veya erkek olmanız fark etmez. Ayrıca eğer kadınsanız annelik duygularınıza veya doğurganlığınıza işaret eder. Erkekler için ise hayırlı bir eş anlamına gelir. 

Ay, aynı zamanda kişinin ruh haliyle yakından ilgilidir. Yukarıda son zamanlarda kendinizi çok yoğun hissettiğinizden bahsetmiştik. Bu saatte denk geldiğiniz Ay da bunu doğrular niteliktedir!

Mitolojide ay kendisine çok geniş bir yer edinmiştir. Yunan mitolojisinde Artemis olarak Roma mitolojisinde ise Diana olarak karşımıza çıkar. Bu tanrı ve tanrıçalar özellikle vahşi doğayla, avla, iffetle ve görkemle ilişkilendirilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20.02 Saatinin Astrolojik Yorumu: hangi burçlar tehlike altında?

20.02 Saatinin Astrolojik Yorumu: hangi burçlar tehlike altında?

20.02 saatinin bi gezegene değil, aya bağlı olduğundan yukarıda bahsetmiştik. Ay ise herhangi bir burçta değil, tüm burçlarda etkilidir. Yani Ay, gel-gitleriyle tüm burçları etkisi altına alır. 

20.02 saatine denk geldiğinizde hangi burçtan olursanız olun bazı olumlu gelişmeler sizi bekliyor demektir. Ayrıca duygusal durumunuzu biraz kontrol altında tutmanızda fayda var!

Peki siz daha önce bu saate denk geldiniz mi? Yorumlarda buluşalım!

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın