Görüş Bildir
Haberler
15 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

15 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
16.03.2017 - 11:24

Ay Akrep burcunda ve beklenmedik durumlar yaşayabiliriz. Soğukkanlılığımızı korumakta fayda var.

Bakalım yıldızlar 15 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunuzu seçin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Bugün Ay Akrep burcunda ve sen her zamankinden duygusalsın Sevgili Koç! Aklını meşgul eden konuları sayarak bitiremeyiz. O zaman şöyle diyelim; çok çok az konu gündemini ve aklını meşgul etmiyor. Kendin için önemli olanı belirleyip, zor kararlar alabilirsin. Sezgilerine güvenmelisin.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Akrep burcunda ve senin ilişkiler evini aydınlatıyor Sevgili Boğa! Sevdiklerine ve sevdiğin aktivitelere vakit ayıracaksın. Fikir ayrılıkları yaşanabilir ancak sonucu tavrın ve duruşun belirleyecek. Sakin kalıp, kendini iyi ifade ettiğinden emin olmalısın.

İkizler Burcu Günlük Yorum

İlişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir Sevgili İkizler! Akrep burcundaki Ay sana ertelediğin işleri tamamlayacak enerjiyi veriyor. Ufak tefek aktivitelerle kendini şımartabilirsin. Örnek vermeden olmaz; hamam, masaj ya da cilt bakımı... Karar senin!

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Akrep burcunda ve üstünde bir yaratıcılık, bir neşe ve tabii ki romantizm var Sevgili Yengeç! Ancak bildiğin gibi; hayat senin için hiçbir zaman kolay olmadı, olamaz. Duyarsız olmanı ve çevrende yaşananlara karşı tepkisiz kalmanı tavsiye edecek değiliz. Belki biraz akışına bırakabilir, herkesin kendi başının çaresine bakmasına izin verebilirsin.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Akrep burcundaki Ay senin aile evini aydınlatıyor. Hazır iletişim meseleleri de hız kazanmışken aile üyeleriyle vakit geçirmek ve anılar biriktirmek için güzel bir zaman. Harekete geçmek için enerjin var Sevgili Aslan! Ancak kontrolün dışında yaşanan gelişmeler karşısında hayatı biraz akışına bırakmak sana iyi gelebilir.

Başak Burcu Günlük Yorum

Bugün Ay Akrep burcunda ve senin iletişim evini aydınlatıyor Sevgili Başak! Bildiğin gibi; Merkür'ün Koç burcunda oluşuyla iletişim gündemimizi meşgul ediyordu zaten. Alacağın haberler ve yaşadıklarından kendince çıkaracağın anlamlar/mesajlar sana ışık tutacak. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir ve kendini beklenmedik fikir çatışmaları içinde bulabilirsin.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Akrep burcunda ve maddi konuları gündeme getiriyor Sevgili Terazi! Belki maaşın aklını meşgul ediyor belki daha iyi bir pozisyonu hak ettiğini düşünüyorsun. Öyle yoğun düşünüyorsun ki karara varacağından eminiz. Ardından biraz akışına bırakmak sana iyi gelecek.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcunda Sevgili Akrep! Hayatını ve kendini şöyle bir gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkiler hakkında bazı meseleler gündeme gelebilir ve yüzleşmeler gerçekleşebilir. Ancak tutkulu ve kararlı duruşun sayesinde üstesinden gelemeyeceğin şey yok. Özellikle de sakinliğini ve soğukkanlılığını koruduğun sürece.

Yay Burcu Günlük Yorum

Kendini her zamankinden daha hassas ve dalgın hissedebilirsin Sevgili Yay! Kendi içine dönüp farkındalığını artırarak bu durumu fırsata çevirebilirsin. Yalnızca kendine ayıracağın yarım saat bile sana öyle iyi gelecek ki! Gündemini meşgul edecek maddi konuların seni kaygılandırmasına izin verme lütfen.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Akrep burcunda ve senin hem sosyal hayatını hem de geleceğin hakkındaki beklentileri etkiliyor. Önceden atmış olman gereken adımları atmamış oluşunu çevrene bağlıyor olabilirsin. Öyleyse harekete geçmenin vakti geldi Sevgili Oğlak! Büyük adımlar atacak enerjin varsa çevreni değiştirecek cesaretin olduğu kesin.

Kova Burcu Günlük Yorum

Ay Akrep burcunda ve kariyer hedefleri konusunda sana ilham vermekle meşgul. Gelecekte seni beklediğini bildiğin başarıların için sabırsızlanıyorsun. Biraz dinlenmeye de ihtiyaç duyuyorsun. Dengeyi kurmak ise sana kalıyor Sevgili Kova!

Balık Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Akrep burcuna geçerek sana da risk alacak cesareti veriyor. Kendini beklemediğin tartışmaların içinde bulabilirsin. İnatçılık yapmamaya özen gösterirsen senin menfaatine olur Sevgili Balık! Biraz akışına bırakıp sakin olmak sana iyi gelecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
4
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın