Görüş Bildir
Haberler
13 Yaşındaki Çocuk Hastaneye Kaldırılınca İstismara Uğradığı Anlaşıldı!

13 Yaşındaki Çocuk Hastaneye Kaldırılınca İstismara Uğradığı Anlaşıldı!

Denizli'nin Baklan ilçesinde evde doğum yaptıktan sonra kanaması durmayan 13 yaşındaki Y.Ç. hastaneye kaldırıldı. Sağlık görevlilerince küçük kızın doğum yaptığının anlaşılmasının ardından polise haber verildi. Yapılan soruşturmada, annesinin sevgilisi Şakir O.'nun cinsel istismarı sonucu hamile kaldığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Şakir O. tutuklandı.

Hüsamettin Dede Mahallesi'nde yaşayan ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Y.Ç., dün evde kız bebek dünyaya getirdi. Kız çocuğunun kanaması durmayınca annesi Fadime Ç. sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Y.Ç.'nin doğum yaptığını anlayan sağlık ekipleri, durumu polise bildirdi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken, anne Fadime Ç. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Annesinin sevgilisi istismar etmiş!

Annesinin sevgilisi istismar etmiş!

Annenin alınan ifadesinin ardından sevgilisi Şakir O. da gözaltına alındı. Anne Fadime Ç.'nin sevgilisi Şakir O.'nun iddiaya göre, 9 ay önce Y.Ç.'ye cinsel istismarda bulunduğu, anne ve kızının hamileliğini gizlediği, evde yapılan doğum da ise kız bebek dünyaya getirdiği öğrenildi. 

İşlemlerinin ardından bugün Çal Adliyesine sevk edilen Şakir O. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Anne Fadime Ç., savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Annesini de tutuklayın!!!! Nasıl suçluya yardım yataklık eder???? Kanama olayı olmasaydı bilmeyecektik. Yazıklar olsun!

SnowMan

Ama Allah kahretsiz sizi artık ya. 14 yaşındaki çocuğu 3 yıldır ifal etmek nasıl bir sapıklıktır.

rans

Artık bu tiplere tutuklama yapmayacaksın içerde krallar gibi yaşıyorlar alın adamda ne kadar organ varsa bağışlayın sürünerek yaşasın en azından birilerinin ... Devamını Gör