Görüş Bildir
Haberler
11 Maddede Samimiyetiyle ve Sesiyle Bizi Kendine Hayran Bırakan Martina Stoessel

etiket 11 Maddede Samimiyetiyle ve Sesiyle Bizi Kendine Hayran Bırakan Martina Stoessel

Ruby Daly
14.07.2016 - 13:25

Tini'yi yakından tanımaya ne dersiniz?... Bu galeride sıcakkanlılığıyla, samimiyetiyle ve sesiyle bizi kendine hayran bırakan Martina Stoessel'i daha yakından tanıtıyoruz! Kendisi hem Arjantinli hem şarkıcı hem oyuncu hem dansçı hem de güzel. Daha ne olsun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 21 Mart 1997: Yeni bir serüvenin başlangıcı

1. 21 Mart 1997: Yeni bir serüvenin başlangıcı

Martina, yani namı değer Tini, 21 Mart 1997'de Swiss Maternity, Arjantin'de doğdu. Tam adı Martina Stoessel Muzlera. Ancak Martina, kimlikteki adı yerine takma adı olan Tini'yi kullanıyor. Çünkü ailesi ona küçüklükten beri çok minik gözüktüğü için Tini diyormuş.

2. 2007: Patito Feo

2. 2007: Patito Feo

Tini, ilk olarak, 2007'de Disney orjinal dizisi Patito Feo'da yardımcı başrol olarak rol almış, dizide kendisini oynamıştır. Patito Feo sonrası ilgiyi üzerine çekmiş ve 2011 yılında Violetta dizisinde Violetta'yı canlandırmak için teklif almıştır. Bu teklifi kabul ettikten sonra Tini'nin tüm hayatı değişti.

3. 2011: İlk sahne; Tu Resplandor

Violetta dizisinin çekimleri 2011'in son aylarında başladı. O sıralarda Disney, Tini'ye, İspanyolcasını seslendirmesi için Tu Resplandor (Kendi Işıltın) adlı şarkıyı teklif etti. Tini, 2011'in son gününde, yılbaşı partisinde bu şarkıyı seyirci önünde sergiledi ve ilk sahne tecrübesini tattı.

4. 2012 - 2015: Violetta

Violetta'nın ilk sezon ilk bölümü 14 Mayıs 2012'de yayınlandı. Dizi, müzikal bir dizi olduğu için Tini'nin bir çok şarkısı ve albümü bulunmakta. Fazlasıyla ilgi gören bu dizi, '2012 Kids Choice Awards En İyi Dizi Ödülü'nü almıştır. Tini, Violetta'nın başka ülkelerde de yayınlanmasıyla birlikte dünya çapında ün kazanmaya başlamıştır.

5. 2013: Martin Fierro Ödülleri, ''En İyi Kadın Sanatçı''

Tini, Latin Amerika'nın en prestijli ödül töreninde 'Martin Fierro En İyi Kadın Sanatçı' ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül sayesinde kariyerinde büyük bir adım atmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 2013: Libre Soy

Frozen filminin çok sevilen ''Let It Go'' şarkısının İspanyolca versiyonunu ve Elsa karakterini seslendirdi. Klip, 162 milyon izlenmeyi geride bıraktı.

7. 2014: Juntada Tinista

7. 2014: Juntada Tinista

24 Mayıs 2014,  Tini, 2000'lerde gerçekleşen Arjantin'in en büyük konserlerinden birini gerçekleştirdi. 'Tinista Buluşması' anlamına gelen 'Juntada Tinista' konserine tam 450.000 kişi katıldı.

8. 2015: Violetta Live

8. 2015: Violetta Live

240 bölümlük Violetta serüveninin bitmesinin ardından Violetta ekibi, 2015'i kasıp kavuracak tur için hazırlıklara başladı.

Violetta ekibi 2015'de veda turneleri olan 'Violetta Live' turnesine çıktı ve çeşitli ülkelerde konserler verdiler. Konserler ocak ayında İspanya-Madrid'te başladı ve kasım ayında Fransa-Nice'da bitti. Ekip turun ilk ayağında İspanya, Portekiz, İtalya ve Fransa'ya gitti. Bir aradan sonra turun Güney Amerika ayağında Arjantin, Meksika, Brezilya, Şili, Peru, Venezuela, Paraguay ve Uruguay gibi ülkelere gittiler. Ve turun son ayağında Almanya, Hollanda, Belçika ülkelerindeki konserlerin ardın Nice'da son konser gerçekleşti ve daha sonra Violetta ekibi dağıldı.

9. Yeni bir serüven; Tini: Violetta'nın büyük değişimi

9. Yeni bir serüven; Tini: Violetta'nın büyük değişimi

Violetta büyük bir ilgi topladığı için Walt Disney, dizinin bir filmini yapmaya karar verdi. İlk konferansı Ekim 2015'te yapılan filmin ilk gösterimi 6 Mayıs 2016'da İspanya'da yapıldı. Türkiye'de daha vizyon tarihi belli olmayan film, çok büyük bir ilgiyle karşılandı.

10. 2016: İlk albüm

10. 2016: İlk albüm

Film çekimleri devam ederken Tini, Hollywood Records ile anlaşma imzaladı. Tini'nin ilk albümü, 2 CD'den oluşuyor. İlk CD filmde geçen şarkıları içerirken 2.CD'de kendi solo şarkıları bulunuyor.

25 Mart'ta ise film için hazırlanan ''Siempre Brillaras'' klibi çıktı. 'Siempre Brillaras', TiniVEVO kanalına yüklendi ve Tini böylelikle solo kariyerine ilk adımlarını atmaya başladı. Tini'nin ilk solo stüdyo albümü olan TINI, 29 Nisan'da çeşitli ülkelerde satışa çıkarıldı.

Bu sırada Tini, film için galalara giderken, albümü 100 bin üzerinde satış gösterdi ve altın sertifika kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 8 Temmuz 2016: Great Escape

8 Temmuz 2016 tarihinde, Tini Great Escape klibini çıkardı. Klip, 4 günde 1 milyon izlenmeye çok yaklaştı! Tini'nin film ve Violetta dışında çıkardığı ilk klip olan Great Escape, şimdiden çok beğenildi.

Umarım sizlere Tini'yi doğru ve açıklayıcı anlatabilmişimdir. Bunu yapmak benim için çok büyük bir zevkti. Sağlıcakla kalın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
503
201
174
33
31
17
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazal LittleVenus

Disneyin bilmem neresine koyan kız <3 Seni de unutmadık.

Ruby Daly

Şöyle yorumlar yapmaktan vazgeçseniz? Mümkünse hiç yapma.

Zeynep Naz Candan

çok çirkin bir kız nefret ediyorum

Ruby Daly

Beğenmiyorsan beğenmediğini belirtebilirsin.Sana İnsanları görünüşlerine göre yargılama hakkını kimse vermedi.

KoelBloedig

kim bu?

Ruby Daly

Yukarıda boşuna anlattım galiba :)