Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Popüler Biri misin?

etiket 10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Popüler Biri misin?

Sena Erdoğdu
30.10.2022 - 17:43 Son Güncelleme: 18.10.2022 - 19:39

Bu 10 soruluk evet/hayır testine göre popüler biri misin?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaşın kendi için önemli bir karar almak üzere. Bu konuda senin de fikrini sorar mı?

2. Peki hayatın uzun süredir aynı ve alıştığın gibi gidiyor. Bu durum seni rahatsız eder mi?

3. Keşfedilmiş veya henüz keşfedilmemiş bir yeteneğinin olduğunu düşünüyor musun?

4. Peki enerjin her zaman yüksek midir?

5. Biraz da espri yeteneğini soralım. Kendini komik buluyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok da alakan olmayan bir konuda fikrin sorulursa yine de bir şeyler söyler misin?

7. Sence insanlar sana bir şeyler söylerken senden çekiniyorlar mı?

8. Peki en çok korktuğun şeyi yaşadın, yine de sakin kalabilir misin?

9. Birini henüz tam anlamıyla tanımadan kendini çok fazla anlatır mısın?

10. Son olarak diğer insanlardan farklı biri olduğunu düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtiraf et! Sen zaten popüler olduğunu biliyordun.

Bu testi egonu tatmin etmek için çözdüğünü tahmin ediyoruz.😂 Çünkü sen çok fazla popüler birisin. Yaptığın, yapmadığın, düşündüğün ve davranışlara döktüğün her şey seni popüler kılıyor. Fazla taklit ediliyor ve fazla idol haline geliyorsun. Kendini geri planda bırakan biri değilsin, bunu birinin yapmasına da müsaade etmezsin. Mantıklı olduğu sürece fikirlerini söylemekten de savunmaktan da geri durmuyorsun. Kimsenin senden üstün olduğunu düşünmediğin gibi kimseyle bir yarış halinde de değilsin. Sen kendin gibisin. Enerjin, davranışların, düşünce yapın gereği farklılığın ortaya çıkıyor. Popüler olmak için ekstra bir çaba harcamıyorsun. Hayatında ne yapıyorsa kendi için yapan birisin. Okuduğun, öğrendiğin ve kendine kattığın her şeyi yine kendin için yapıyorsun. Bir başkasının bunu yapmak ve ön plana çıkmak için vaktini harcadığı her şeye sen çok uzun süredir sahipsin. Kimseye üstten bakan biri değilsin. İster istemez dikkat çeken ve merak uyandıran bir tavrın var. Gizemli olduğun gibi sakin bir karaktere de sahipsin. Kendini uzun uzun anlatmaktan değil, insanların seni çözmeye çalışmasından hoşlanıyorsun. İlk başta soğuk bir enerji versen de zamanla samimiyetinle daha fazla ön plana çıkıyorsun. Yeniliklere açık biri olduğun kadar monoton bir yaşamdan da çabuk sıkılan birisin.

Sen popüler değil kendi halinde birisin.

Senin popülerlikle pek bir işin yok gibi.. Ya da daha çok kendi çevrende popüler birisin. Sen kendin gibi olmayı seviyorsun. Hiçbir şey için özellikle bu tarz kavramlar için vaktini harcayamaz ve çabalamazsın. İnsanlarla iletişimin çok güçlü. Herkesle kolay samimiyet kurabiliyorsun. Havalı olmak için farklı biriymişsin gibi davranmıyorsun. Başka insanların senin hakkında ne düşündüğünü değil sen kendinden ne kadar memnunsun onu düşünüyorsun. Başkalarının fikirleri senin için her zaman gelip geçici şeyler oluyor. Kendini anlatmayı seven birisin. Senin hakkında konuşulması hoşuna gidiyor. Bazı anlarda çok fazla enerjin düşerken bazı anlarda da fazla enerjik olabiliyorsun. Ama sürekli bir şekilde enerjik olmak sana göre bir şey değil. Herkesin her derdinde ve sıkıntısında yanında olduğun için çevrendeki insanlar da bir problemlerinde direkt senin yanına geliyorlar. Alıştığın düzenin bozulmasını pek isteyen biri değilsin. Alışkanlıklarından zor vazgeçiyorsun. Yeni şeyler denesen de bunları kalıcı hale getirmiyorsun. Gereksiz konuşmalardan kaçan birisin. Kendini göstermek için ortaya atılmayı tercih etmiyor, daha çok etrafındaki insanları gözlemliyorsun. Her zaman samimi hallerinle dikkat çekiyorsun. Fazla samimiyet kurman ve kendin gibi davranman da popüler biri olmanı engelliyor. Sen kendinden bu halinle memnun birisin ve popüler olmak gibi hedeflerin yok. Daha gerçekçi ve kendin için iyi olan hedefleri tercih ediyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
95
61
18
16
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

itiraf et sen zaten popüler olduğunu biliyordun.

Mustafa Muatafa

Sen popüler değil kendi halinde birisin.

İrem saraç

İtiraf et sen zaten popüler olduğunu biliyordum. Hayır sen diyene kadar bilmiyordum onedio Hadi canım popülermiymişim ben😯🤨