Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Zaman Evlilik Teklifi Alacaksın?

Sen Ne Zaman Evlilik Teklifi Alacaksın?

Bu test ile ne zaman evlilik teklifi alacağını söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçer misin?

2. Hayatında biri var mı?

3. Peki ne kadar süredir berabersiniz?

4. Gelecek planı yaparken onu da planlarına dahil ediyor musun?

5. Sevgilin varsa, konuşmalarında genellikle “biz” kullanıyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence evlilik şart mı?

7. Evleneceğin kişide en önemli özellik ne olmalı?

7. Evleneceğin kişide en önemli özellik ne olmalı?

8. Sen şu an kendini evliliğe hazır hissediyor musun?

9. Son olarak burcunu seçer misin?

Sen her an evlilik teklifi alabilirsin. Hazırlan!

Sen her an evlilik teklifi alabilirsin. Kendin de evleneceğin kişiden de oldukça eminsin. Bir şeyleri başarmış ve artık aklında evlilik düşüncesi yer etmiş. Kendini çok fazla bu düşünceye kaptırmıyor olsan da yine de evliliğe yakın birisin. Düşüncelerinin olgunluğu ve ne istediğini bilen tavrın ile hayatında evlilik gibi büyük bir değişikliğe gidebilirsin. Çok küçük yaşlardan itibaren olgunluğa sahip biri olarak senin için evlilik zor veya korkutucu gelmiyor. Önemli olan iki kişinin birbirine olan güveni ve sevgisi. Eğer iki kişi de birbiri için çabalarsa her şeyi yapabileceklerini biliyorsun. Kendin gibi birini bulduğunda aslında evliliğin daha kolay olacağını düşünüyorsun. Her an evlilik teklifi alabileceğini bil ve ona göre lütfen hazırlığını yap.

Sen 1 yıla kadar evlenme teklifi alacaksın!

theinfong.com

Sen 1 yıla kadar evlilik teklifi alacaksın. Bazı şeyleri kafanda oturtmuşsun ve artık önüne bakmak istiyorsun. Evlilik fikrine uzak biri değilsin. Doğru kişiyle doğru zamanda olmasını istediğin bu teklifi en geç 1 yıla kadar almış olacaksın. Senin için önemli olan hayatındaki kişiden emin olmak. Her zaman yanında olacağını bilmek ve ona güvenmek. Bu unsurları taşıyan biriyle evlenme ihtimalin çok yüksek. İlk görüşte aşka değil de birini tanıyarak sevme taraftarısın. Şimdiye kadar hayatına giren kişilerin sürekli bir problemi ile karşılaşmışsın. Bu durum seni zaman zaman olumsuz etkilese ve evliliğe karşı soğutsa da bir şekilde umudunu yitirmemişsin. Eğer kendinden ve karşındaki kişiden eminsen sen en geç 1 yıla kadar evlilik teklifi alabilirsin.

Sen en geç 2 yıla kadar evlilik teklifi alacaksın!

Sen en geç 2 yıla kadar evlilik teklifi alacaksın. Henüz bir şeylerin çok başındasın. Ne istediğine henüz tam olarak karar verememişsin. Buna karar verdiğin belki evlilik de düşünebilirsin. Aklında tabii ki bir evlilik düşüncesi var ama bu düşünceye ne kadar güveniyorsun emin değilsin. Sadece kendi fikirlerine değil bir başkasının sana verdiği sözlere de pek inanmıyorsun. Değişken bir yapıya sahip birisin. Bu nedenle çok çabuk fikirlerinden ve davranışlarından vazgeçebiliyorsun. Yani evliliğe adım attığında pişman olman oldukça büyük bir ihtimal. Önemli kararlardan ve hayatını değiştirecek olan adımlardan biraz korkuyorsun. Daha sonradan 'Keşke' dememek için uzun uzun kararlarını düşünüyorsun. Evlilik kararı da senin için böyle bir karar. Şu an kendini hazır hissetmesen de 2 yıla kadar hazır olacaksın...

Sana yakın zamanda evlilik teklifi gözükmüyor!

Sana yakın zamanda evlilik teklifi gözükmüyor. Anladığımız kadarıyla senin evlilikle pek işin yok. Bu da demek oluyor ki evlilik teklifi için henüz çok erken. Hayatında yapmak istediğin şeyler ve ilerlemek istediğin bir yol var. Bu yolda da evlilik maalesef yok. Biriyle anlaşmak sana zor geliyor ve biriyle ömür boyu yaşamak... Kendini evli bile düşünemezken böyle bir teklifin şu an gelmesi senin  olumsuz cevap vermene neden olur. Kendi hayatında önceliklerin başkayken bunu tamamen bir başkasına yönelik değiştirmezsin. Evliliğe uzak biri olurken hayatındaki kişilere de bunu çok hissettiriyorsun. Birine güvenmek ve biri için fedakarlıklar yapmak senin için büyük bir şey. Bunu yapabilmek için çok vaktin var. Kendini hazır hissetmediğin ve henüz bir adım atmaktan çekindiğin için evlilik teklifine daha çok yolun var.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
15
13
9
7
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın