Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Topuklu Ayakkabılara Göre Seni Çekici Kılan 3 Özelliğini Söylüyoruz!

Seçtiğin Topuklu Ayakkabılara Göre Seni Çekici Kılan 3 Özelliğini Söylüyoruz!

Seçtiğin topuklu ayakkabılar senin 3 çekici özelliğini ortaya çıkartıyor!

Eğer hazırsan;

Haydii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gösterişli, düşünceli ve eğlenceli...

Seni çekici kılan üç özelliğinden biri gösterişli olman. Bir ortama girdiğinde fark edilmeyi seven birisin. Senden daha fazla dikkat çeken biri olduğunda bundan rahatsızlık duyabilirsin. Düşünceli yapın her zaman yanında iyi insanları biriktirmeni sağlıyor. Sevdiklerini kendinden fazla düşünerek hayatında onlara büyük yerler açabiliyorsun. Eğlenceli kişiliğin ise her an seninle. Seni mutsuz görmek veya bir şeyler için üzülürken görmek pek mümkün değil. Kendini üzmeye müsaade etmediğin gibi etrafındaki kişilere de enerji veren birisin.

Etkileyici, yaratıcı ve otoriter...

Seni çekici kılan üç özelliğinden biri etkileyiciliğin... İnsanların akıllarında kalan ve kolay kolay unutulmayan birisin. Farklı bir auraya sahipsin. Bu da senin insanların farklı bulmasına neden oluyor. Yaratıcı kişiliğin ise daha çok eğitim ve iş hayatında karşına çıkıyor. Fikirlerin özgün. Düşünülmeyeni düşünen biri olarak, insanlar senin yaratıcılığını da çekici buluyorlar. Otorite kurmayı sevmeyen biri olsan da sözün her ortamda geçiyor. Bazen bakışların bazen davranışların karşındaki insana çok şey anlatabiliyor.

Samimi, kararlı ve romantik...

Seni çekici kılan üç özelliğinden biri samimiyetin. İnsanlarla ilk tanıştığın andan son ana kadar iyi bir iletişim kurabiliyorsun. Karşında buz gibi duran birini bile eritebilirsin. Kullandığın kelimeler, mimikler insanları etkiliyor. Samimi dillin sayesinde de çoğu şeyde kazanıyorsun. Kararlı tarafın ise her zaman kazanmanı sağlıyor. Ne istediğini bilen biri olmak seni çekici kılıyor. Hayattan, kendinden, geleceğinden ve karşındaki insandan ne istediğini net bi şekilde ortaya koyabiliyorsun. Romantik ve ince fikirli biri olarak da karşındaki insanı sözlerin ve bakışların ile etkileyebiliyorsun. Bazen en olmadık şeylerde bile söylediğin tek bir cümle karşındaki insanın sana karşı düşüncelerini değiştirebiliyor.

Duygusal, gizemli ve hayalperest...

Seni çekici kılan özelliklerinden biri duygusallığın. Naif ve duygusal biri olarak karşındaki kişileri etkiliyorsun. Senin herkesten daha farklı düşünmen ve düşüncesiz davranışlar genellikle sen uyarıyorsun. Karşındaki insanları kırmamaya ve sevdiğin kişilerin duygularına önem veriyorsun. Gizemli biri olarak her şeyi herkesle paylaşmazsın. Seni çözmek ve tam anlamıyla tanıyorum demek oldukça zor. Her zaman içinde başka insanlarla paylaşmadığın şeyleri tutarsın. Seni çok iyi tanıdığını iddia eden birine içinden gülersin. Hayal kurmak ve sürekli geleceğini hayallerinde inşa etmek senin için önemli. Çünkü bir şeyi hayal edebiliyorsan onu gerçekleştirmeye yaklaşmışsın demektir.

Öz güvenli, sabırlı ve fedakar...

Seni çekici kılan özelliklerinden biri öz güvenli oluşun. Karşındaki kim olduğu fark etmeksizin her zaman kendinden emin bir duruşun vardır. Konuşma tarzından senin ne kadar kendine güvendiğin ortaya çıkar. Karşındaki kişileri seninle konuşurken dikkat etmelerine mecbur bırakırsın. Öz güvenli duruşun ve her şeyi yapabileceğine olan inancın seni çekici kılıyor. Sabırlı kişiliğin ise seni hayallerine kavuşturan şey. Hayatında hiçbir şey için acele etmiyorsun. Sahip olacağın şeylerin zamanla sana geleceğini biliyorsun. Sevdiğin kişileri her zaman öncelik tuttuğun için fedakarlığın ortaya çıkıyor. Onlar için her şeyi yapabilir ve kendi isteklerini yok sayabilirsin.

Tutkulu, enerjik ve planlı...

Seni çekici kılan özelliklerinden biri tutkulu olman... Heyecan senin hayatında olmazsa olmaz. Hayatındaki çoğu şeye tutku ile bağlısındır. Abartmayı ve sevdiğin şeyleri davranışlarınla coşkulu bir şekilde göstermeyi seversin. Enerjin de biraz tutkulu halinden geliyor. Bitmeyen ve bitmesini istemediğin enerjin ile hayatında her zaman mutluluğu yakalayabiliyorsun. Hayatında her şeye yetebiliyor ve her şeye vakit ayırabiliyorsun. Planlı biri olarak da hayatında bir düzene ihtiyaç duyuyorsun. Karışık olan ve her günün farklı geçtiği anlarda kendini mutsuz hissediyorsun. Sen planlı olduğun sürece hayatında her şey yolunda gitmiş oluyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
40
19
11
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanjimin

Ne biçim ayakkabı la bunlar, hiçbirini seçmiyorum

Gizem Yenikler

Etkileyici, yaratıcı ve otoriter...

Muhammed Göktaş

louboutin den başkası yalan