Görüş Bildir
Haberler
1 Günde Bebek Gibi Cilt Şems Arslan Tarifleri

1 Günde Bebek Gibi Cilt Şems Arslan Tarifleri

Birsen Saydam
20.07.2018 - 14:47

1 Günde Bebek Gibi Cilt Şems Arslan Tarifleri

Cildinizde bulunan ölü deri ve kir tabakası olduğunda cilt kendi güzelliğini asla gösteremez. Aslında o kaba derinin altında bebek gibi bir cilt cevheri saklanmakta. İşte 1 günde bebek gibi cilt için cilt bakımı evde pratik bir yöntem olan Şems Arslan tarifleri çok popüler oldu.

Cildimizde bulunan ölü deriler ve kir tabakası yüzünden cildimize ne sürerseniz sürün isterse dünyanın en iyi kremi olsun asla işe yaramaz. Bu kremler ve yağlar cildin önündeki ölü duvarı aşamaz ve cildinizde çok etkili olmaz. Bu sorundan kurtulmak bebek gibi bir cilt için Şems Arslanın muhteşem bir formülü var.

Bunun için öncelikle cildimizi ölü hücrelerden arındırmamız gerekiyor. Bu cilt bakımı evde pratik yöntemler ile çok kolay. Uygulayacağınız bu işlemi eylül ayından haziran ayına kadar rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Çünkü yaz aylarında hava çok sıcak olduğu için cildi incelten uygulamalardan kaçınmamız gerekir.

Cilt bakım merkezlerine neden gideriz ? Çünkü cildi soyarak yeni bir cilt oluşmasına yardımcı oldukları için gideriz. Biz cilt bakım merkezlerine gidemiyorsak ki bu işlem orada uygulanan işlemlerden kat kat sağlıklıdır, evimizde kolaylıkla bu yöntemi uygulayabiliriz.

  • Yüzü ve cildi çok mat görünen ve canlılığını yitirmiş ciltler

  • Kırışıklık sorunu yaşayanlar

  • Yağlı , geniş gözenekli ve siyah nokta bulunan ciltler

  • Özellikle esmer tenliler ve normal ciltli beyaz tenliler

  • Cildinde ölü deriler ve pullanma sorunu yaşayanlar

  • Lekeli bir cilde sahip olanlar

Kimler Bu Uygulamayı Yapamaz ?

  • Cildiniz çok ince ise ve ciltte kılcal damarlar bulunan kişiler kesinlikle bu işlemi uygulayamaz.

  • Cildi çok hassas olanlar ve bu malzemelere karşı alerjisi olanlar.

Bu cilt tipine sahip kişiler isterlerse şu cilt bakımı evde pratik yöntemini buraya tıklayarak uygulayabilirler.

Bu uygulayacağımız 1 günde bebek gibi cilt uygulaması cildimizdeki ölü derileri kabartarak oradan söküp alacak ve cildinizi derinlemesine temizleyecek. Yani vakum gibi ölü deriyi ve kirleri çekerek onları cildinizden uzaklaştıracak ve altından bebek gibi cildiniz ortaya çıkacak. Bu uygulama kimyasal peelingden daha etkili ve daha sağlıklıdır. Cildiniz bu işlemle hava alacak ve sağlıklı ve daha canlı bir cilt ortaya çıkacak. Bu uygulamayı haftada bir hiç vaktiniz yoksa ayda 1-2 kez yapmanız cildinizin altındaki bebeksi deriyi ortaya çıkarmanıza yeterlidir. Ve bu işlemle cildiniz bütün kremleri ve yapılan makyajı kabul eder, aynı zamanda pullanmayı önleyerek cildinizi gençleştirir ve toparlar. Bu pratik cilt bakımı ile herkes cildinize hayran kalacak.

Bu uygulama biraz acımasız bir uygulamadır. Ama size aaa bu ben miyim diyecek kadarda etkili bir yöntemdir. Acımasız bir uygulama dememizdeki amaç malzemede bulunan limon ve tuzun etkisinden bahsedilmektedir. Yoksa cilt bakım merkezlerinde çektiğiniz acılar yanında bu acı hiçbir şeydir.

  • 1 limon ve tuz

  • 1 tatlı kaşığı kaymak

  • 1 Tatlı kaşığı buğday nişastası

İki limonu ortadan ikiye kesin ve çekirdeklerini temizleyin. Ama öncelikle yüzünüzü ve uygulayacağınız cildinizi yıkayın. Düz bir tabağa tuz koyun ve bu kesmiş olduğumuz limonu çok az tuza batırdıktan sonra tüm yüzünüzü ve boynunuzu yada cildinizi ovalayarak uygulayın. 2-3 Dk iyice ovaladıktan sonra hemen cildinizi güzelce bol su ile yıkayın. Bu işlemden sonra cildinizin nefes aldığını hissetmeye başlayacaksınız. Yüzünüzü yıkadıktan sonra hemen maske uygulamasına başlayın. Kaymak ve buğday nişastasını karıştırın ve bir fırça yardımıyla yüzünüze boynunuza yada cildinize uyguluyorsanız cildinize güzelce sürün. 20 dk beklettikten sonra bu maskeyi su yardımıyla çıkartın. Bu malzemeyi buz dolabında 2-3 ay boyunca bekletebilir ve kolayca çıkarıp uygulayabilirsiniz. İşlem bittikten sonra ilk uygulamada muhteşem bebek gibi bir cildiniz olacak.

Bu maskeyi uygulamayan 30 yaş altı kişiler için de etkili bir maske uygulamamız var bu maske ile de ölü derilerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

  • 1 Kaşık diş macunu

  • 1 çay kaşığı tuz

  • 1 Çay kaşığı nemlendirici hepsini karıştırıyoruz ve yüzümüze sürüyoruz. 5 dk bekledikten sonra bol su ile durulayın ve bebek pudrası sürün. Bu işlem cilt hücrelerini temizler ve pullanmayı önleyerek cildin hava almasını sağlar.

1 günde bebek gibi cilt yöntemini anlattığımız bu yazımızın da sonuna geldik. Sizde yorumlarınız ile yazımıza katkıda bulunabilirsiniz. Eğer cilt bakımı evde pratik diğer kolay yöntemleri öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

-Cilt bakımı evde pratik : 1 Günde bebek gibi cilt Şems Arslan tarifleri

Kaynak: https://www.ciltbakimievdepratik.com/...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gectigececek

Şimdi bak tatlım vadettiğin şeyler bana çok çekici geldi ama limon yüze sürülecek ve yüzü yakacak bu biraz tehlikeli.Sonra yapacağı bakımları söylememişsin g... Devamını Gör

gectigececek

Bir de uzman olmuş gibi bilgi vermeyiniz.Fikirde güzel duran şeyler pratikte farklı sonuçlar verebilir

Birsen Saydam

Bilgi uzman Şems arslanın tarifidir. Uygulaması bu şekilde. Yaz aylarında yapılmaması gerektiği ve kimlerin uygulamaması gerektiği yazılmış. Ayrıca biraz ser... Devamını Gör