Görüş Bildir
Savaşla Birlikte Altın Fiyatları Fırladı! 24 Şubat Gram Altın Ne Kadar, Kaç TL? Canlı Gram Altın Fiyatları...
Rusya ve Ukrayna hattındaki yüksek gerilim sabah saatlerinden itibaren resmen savaşa dönüştü. Rus ordusu, Ukrayna genelinde saldırılarına devam ediyor. Savaşın başlamasıyla birlikte altın fiyatları adeta uçuşa geçti. Bu sebeple altın ve dolar fiyatları gündem akışının en önemli konuları arasında yer alıyor. Dünü 848 lira olarak kapatan gram altın, sabah erkenden saatlerden beri yukarı yönlü grafik çiziyor. Uzmanlara göre savaş altın, dolat ve petrol fiyatlarını oldukça arttıracak. Peki, 24 Şubat 2022 gram altın ne kadar oldu? Gram altın kaç TL? İşte canlı ve güncel gram altın fiyatları...
23 Şubat Gram Altın Fiyatı: Gram Altın Ne Kadar, Kaç TL Oldu? Kapalıçarşı 24 Ayar Gram Altın Son Fiyatları…
Altın fiyatlarıyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Yatırımlarını altın alarak korumak isteyen vatandaşlar, ‘gram altın bugün ne kadar oldu?’ sorusuna cevap arıyor. Ukrayna ile Rusya arasında devam eden gerilim sebebiyle, altının ons fiyatı yükselirken, iç piyasada da gram altın yeniden 800 liranın üstüne çıktı. Peki, gram altın bugün ne kadar oldu? İşte 23 Şubat saat 14.15 itibariyle serbest piyasada gram altın fiyatları…
Gerilim Geri Döndü: Borsa Gerilerken Dolar Yükselişe Geçti!
ABD ve Avrupa'nın Ukrayna krizi sebebiyle Rusya'ya açıkladığı yaptırım kararları sonrası piyasalarda dünkü hareketlilik bir nebze sakinleşmişti. Güne başlarken, yaptırımların beklenenden daha zayıf görülmesi piyasalardaki risk iştahını artırıp, Asya tarafında borsaları yükselişe geçirerek kayıplarında kısmi toparlanma yaşamıştı. Güvenli liman olarak sığınılan altın, gerilim ve Fed arasında kalmış, yükselişi ile dikkat çeken petrol tarafında ise geri çekilme görülmüştü ama gün sonunda gerilim yeniden arttı. Borsa İstanbul gün boyunca pozitif seyrederken, dolar da gün sonunda yeniden yükselişe geçti. 
Savaş Gerginliği Yükleniyor: Kurlar Yükselişe Geçerken, Borsalar Çakıldı!
Küresel pay piyasalarında, Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçıların sözde yönetimlerini tanımasının ardından satış baskısı artarken, konuya ilişkin gelişmeler ve yoğunlaşan veri takviminin bugünkü fiyatlamalarda etkili olması bekleniyor.Kurlar günü yükselişle başlayıp günün ikinci yarısında yükselişini hızlandırdı. Dünya borsalarında görülen satışlarla Borsa İstanbul da günü negatif seyirde geçirdi.   
Borsalarda Yön Belirlenemezken Gerilim Yükseliyor! Kurlar Haftaya Nasıl Başladı?
Küresel piyasalarda, Rusya-Ukrayna gerilimi geçen hafta boyunca düşük risk iştahı ve yüksek oynaklığa sebep olurken, ABD piyasaları bugün kapalı olacak. Borsa İstanbul'da yükseliş seyrini hakim olması beklenen günde Rusya-Ukrayna geriliminin yeniden artması ile karışık bir seyir izlendi. Dolar ve euro sıkıştığı yerde seyrini sürdürüyor.
Altın Fiyatları Düştü mü, Yükseldi mi? 18 Şubat Gram Altın Fiyatı Ne Kadar Oldu, Kaç TL?
Altın fiyatlarıyla ilgili araştırmalar gündemde. Uzun vadeli yatırımların en çok tercih edilenlerinden olan altında son fiyatları araştırılıyor. Birikimlerini altın alarak değerlendirmek isteyen vatandaşlar, ‘gram altın ne kadar oldu, düştü mü?’ sorusuna cevap arıyor. Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gerilim sonrası altının ons fiyatı yükselmiş ve iç piyasada da altın son günlerin en yüksek seviyesine çıkmıştı. Peki, 18 Şubat gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları son durum…
Reklam
Zirve Yapan Altında Son Durum: 17 Şubat Çeyrek Altın Ne Kadar? Çeyrek Altın Kaç TL? Çeyrek Altın Yükseldi mi?
Ons altın fiyatları sabah saatlerinde sert yükseliş hareketi gösterdi. 1876 dolara kadar çıkan ons altın böylece yeniden 8 ayın zirvesine ulaşmış oldu. Altının fiyatlarının bir anda yükselmesi vatandaşları araştırma yapmaya yöneltti. Altına yatırım yapan vatandaşlar  'Çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Çeyrek altının güncel fiyatı nedir?' gibi soruların yanıtlarını arıyor.  Tırmanışa geçen altın fiyatları ülke gündeminde yer alıyor. Peki 17 Şubat 2022 çeyrek altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Çeyrek altın yükseldi mi? İşte canlı ve güncel altın fiyatları...
22 Ayar Bilezik Ne Kadar, Kaç TL Oldu? 16 Şubat Altın Fiyatları Son Durum…
Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar günün her saatinde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle bilezik almak isteyenler, en değerli bilezik olan 22 ayar bilezik fiyatlarını öğrenmek istiyor. Tüm dünyada altının fiyatını belirleyen altınını ons fiyatının yükselmesiyle birlikte iç piyasa da bilezik fiyatları yükseldi. Peki, 22 ayar bilezik gram fiyatı ne kadar oldu? Kapalıçarşı 22 ayar bilezik kaç TL? İşte 16 Şubat saat 15.15 itibariyle bilezik fiyatlarındaki son durum…
Reklam
Savaş Gerginliği Azalırken Borsalarda Yükseliş Görüldü: Piyasalar Gözünü Fed'e Çevirdi!
Küresel piyasalarda, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimi azaltan açıklamaların ardından risk iştahının arttığı görülürken, yatırımcılar bugün Fed'in ocak ayına ilişkin toplantı tutanaklarına odaklandı.Yapılan açıklamaların iki ülke arasındaki tansiyonu kısmen yatıştırmasıyla küresel çapta risk iştahı artarken, borsalarda alımlar, altın ve petrol başta olmak üzere emtia fiyatlarında ise geri çekilme hızlanmıştı.Gün sonunda ise Borsa İstanbul kazançlarının bir kısmını geri verdi. Kur ve emtia tarafında yükselişler görüldü.
Kapalıçarşı Canlı Altın Fiyatları: Cumhuriyet Altını Ne Kadar? Altın Fiyatları Yükseldi mi, Düştü mü?
Altın fiyatlarındaki son gelişmeler yakından takip ediliyor. Yeni güne yükseliş evresinde başlayan altın fiyatları, sonrasında düşüş yaşadı. Bu kapsamda, Cumhuriyet altını fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Vatandaşlar, ‘Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL?’ sorusuna cevap arıyor. İşte 15 Şubat saat 13.40 itibariyle Kapalıçarşı Cumhuriyet altını fiyatlarında son durum…
Borsa İstanbul'da Rahatlama Görüldü! Dolarda Gözler Merkez Bankalarında!
Küresel piyasalarda, Rusya ile Ukrayna arasında artan gerilimin etkisiyle satış ağırlıklı seyir devam ederken, jeopolitik risklere ilişkin haber akışının yanı sıra yoğunlaşan veri gündeminin bugünkü fiyatlamalarda etkili olması bekleniyor.Borsa İstanbul'da varlık fiyatlamalarında jeopolitik gerginliklerin etkisi bugün yerini yükselişe bırakırken, gözler bu akşam Fed'de perşembe günü de TCMB'de olacak. Dolar ve Euro'da da merkez bankaları ve çatışma fiyatlamaları etkisi sürüyor.
Reklam
Piyasalar Haftayı Nasıl Kapattı? Borsa'da Düşüş Beklentisi Terse Döndü! Dolar Bildiğimiz Gibi!
Küresel piyasalarda, dün ABD'de beklentilerin üzerinde gelen enflasyon verisi sonrası ABD Merkez Bankası'nın (Fed) martta 50 baz puan faiz artıracağı olasılığının artmasıyla risk iştahı düşük seyrediyor.Dün, ABD'de açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ocakta yıllık bazda yüzde 7,5 artarak beklentileri geride bırakırken, söz konusu yükseliş 1982'den bu yana en güçlü artışa işaret etti.Yurt içinde bugün ödemeler dengesinde cari açık artarken, akşam saatlerinde Fitch değerlendirmesi takip edilecek.
Enflasyonda Zirve Sonrası Borsa Düştü, Dolar Bir Yukarı Bir Aşağı!
Analistler, dün küresel bazda yüksek seyreden risk iştahının yeni günde ABD'deki enflasyon verisi öncesinde dünya genelinde azaldığını belirterek, söz konusu verideki olası beklenti dışı gerçekleşmelerin oynaklığı artırabileceği uyarısında bulundu.Borsa İstanbul sınırlı yükselişini sürdürürken, Dolar ve Euro da ABD enflasyonu öncesinde yatay seyir izledi.ABD'de açıklanan enflasyon zirve tazeleyince dolar dalgalandı, Borsa geriledi.
Reklam
Reklam
Borsa İstanbul'da Kayıplar Toparlandı: Dolarda Yeni Haftada Yön Karışık!
Küresel piyasalarda yeni haftada gündem yoğun olmaya devam ederken, para politikaları gündemin ilk sırasında yerini koruyor.Borsa İstanbul'da geçen haftanın kayıplarının toparlanması beklenirken, güne düşüşle başlayan endeksi günün ikinci yarısında yükselişe geçti.Dolar ve Euro yatay seyrini korudu.
Borsa İstanbul Haftayı Negatif Tamamladı: Dolar ve Altın Yatay Seyrederken, Petrol Fırladı
Borsa İstanbul'da enflasyondaki yükseliş sonrası dün sert bir düşüş görüldü. Bugün kayıpların geri alınması beklenirken, endeks günü düşüşle tamamladı. Küresel piyasalarda açıklanan bilançolar nedeniyle oynaklık artarak, gözler ABD'den gelecek istihdam verilerine çevrildi.Dolar ve Euro tarafında dün yükseliş görülürken, bugün güne yatay seyirde başlayan kurlarda gün sonunda gevşeme görüldü. Altın kritik sınırın üzerinde seyrederken, petrolde yükseliş sürdü. 
Reklam