Lazio 3-1 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi Top 32 turunun 2. maçında Galatasaray, İtalyan ekibi Lazio'ya konuk oldu. Temsilcimiz Galatasaray, İstanbul'daki 1-1'lik maçın rövanşında Lazio'ya 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. Lazio'nun Parolo, Anderson ve Klose ile bulduğu gollere Galatasaray Yasin Öztekin'le cevap verdi. Ancak bu gol Galatasaray'a yetmedi.
Darüşşafaka Doğuş 78-55 Unicaja Malaga
Turkish Airlines Euroleague TOP 16 turunda Darüşşafaka Doğuş, Avrupa Kupaları’ndaki 100. maçında Unicja Malaga’yı ağırladı. Darüşşafaka Doğuş rakibini 78-55 yenerek TOP 16′daki 2. galibiyetini elde etti.
Fenerbahçe'nin Tribün Kapatma Cezası Onandı
Kasımpaşa maçında yapılan tezahüratlardan dolayı PFDK'nın Maraton ve Okul Açık tribününde bulunan Fenerbahçeli taraftarlara verdiği ceza Tahkim Kurulu tarafından onaylandı. Bu kararın ardından, Kasımpaşa maçında Okul Açık ve Maraton tribününde olan taraftarların Passolig kartları, Beşiktaş maçında geçersiz olacak.
Lokomotiv Moskova 1-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 32 turu 2. maçında deplasmanda Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalarak tur atladı. Sarı-lacivertlilerin son 16 turundaki rakibi yarın 14:00'te çekilecek kurada belli olacak
PFDK Ceza Yağdırdı! Salih Dursun'a 3 Maç Men Cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor'da Salih Dursun ve Aykut Demir'e 3 maç, Cavanda'ya 2 maç men cezası verdi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ceza almadı. Ayrıca kötü tezahürat nedeniyle Gençlerbirliği maçına gelen tüm Beşiktaşlı taraftarlara 1 maç elektronik bilet bloke cezası verildi.
Barcelona-UNICEF İş Birliği 2020'ye Kadar Uzatıldı
İspanyol kulübü Barcelona ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) arasındaki iş birliği 2020 yılına kadar uzatıldı. Barcelona, UNICEF'e yaptığı yıllık bağış miktarını da 1,5 milyondan 2 milyon avroya çıkardı.
Cüneyt Çakır 19. Derbisini Yönetecek
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçında düdük çalacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, kariyerindeki 19. derbiyi yönetecek.
Çocuğunuza Bisiklet Kullanmayı Öğretmenin 22 Adımı
Çünkü bisiklet, bir insanın 18 yaşına gelinceye kadar kendi başına yasal olarak kullanabileceği tek ulaşım aracı. Maalesef bisiklet ya hiç öğretilmiyor, yada yanlış adımlarla öğretilmeye çalışılırken çocuk da ebeveyn de bisikletten soğuyor. Çocuklar bu mucize araç ile ne kadar erken tanışırsa o kadar güzel bir geleceğe sahip olabiliriz. Çünkü bisiklet dünyanın en masum, günahsız, demokratik, egosu ve egzozu olmayan ulaşım aracı. Bisikletle dünya turu yolunda bugüne kadar 25 ülkeyi bisikletle keşfetmiş ailemizin bisiklet virüsünü oğlumuza bulaştırmak için yaptıklarını sizin için adım adım anlattık.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Cumhurbaşkanı yine muhtarları toplamış, şöyle demiş:“El Nusra DAİŞ’e karşı savaşıyor ama ona da kötü diyorlar. Ona neden kötü diyorsunuz? Çünkü olay farklı. Nusra’nın konumu farklı olduğu için kötü terörist oluyor.”Sözleri NTV’nin sitesinden aldım, gözlerine inanamayıp da bakmak isteyen olursa kısaltılmış link şu: http://goo.gl/DMqcfs.Çünkü bizzat bakmak isteyen olabilir. Kendi gözleriyle görmek isteyen olabilir. Çünkü gözlerine inanmayan, onlara inansa da gördüğüne inanamayan olabilir. Çünkü inanamayan olmalı. Çünkü Türkiye’nin cumhurbaştanı, “Nusra’ya neden kötü diyorsunuz!” diye hesap soruyor. Nusra’nın “konumu farklı”ymış.Biz bu memlekette hiçbir meseleyi, zemini neyse onun üzerinde, çerçevesi neyse onun içerisinde, gerekiyorsa geçmişiyle irtibatlandırıp, gerekiyorsa iç bağlantılarını deşip, kısaca, akıl-mantığın icap ettirdiği usûllerle ele almayız, mâlûm.Hattâ hiç ele almayız. Öyle yerde bırakırız.
NBA Maçları Artık TV8'de
Sezonun büyük bölümü geride kalırken Türkiye'de yayın hakları alınmamış durumda olan NBA için müjdeli haber geldi.