Görüş Bildir
Haberler
Zümrüdüanka Yeni Bölüm Ne Zaman? Zümrüdüanka 20. Yeni Bölüm Fragmanı...

Zümrüdüanka Yeni Bölüm Ne Zaman? Zümrüdüanka 20. Yeni Bölüm Fragmanı...

Sunay Korkmaz
19.11.2020 - 13:25

Yayın günü değişen Zümrüdüanka dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Suhandan Hamit'e hiç şansımız yok diyor ve onu azat ettiğini söylüyor. Hamit'in Suhandan'dan vazgeçmeye niyeti yok. Öte yandan Azimet, Serhat'a ailesinin başında durmasını söylüyor. Serhat, Zümrüt olmadan hareket etmek istemiyor. Deniz, Zümrüt'ün dönmesinden endişe ederken Azimet 'geleceği varsa göreceği de var' diyor. Peki Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman? İşte Zümrüdüanka 20. yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zümrüdüanka 20. Bölüm 1. Fragmanı

Zümrüdüanka Yeni Bölüm Ne Zaman?

Zümrüdüanka Yeni Bölüm Ne Zaman?

Cumartesi akşamları yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin yayın günü değişti. FOX TV'den yapılan açıklamaya göre dizi bundan sonra çarşamba günleri yayınlanacak. Sen Çal Kapımı dizisi ile yer değiştiren dizinin yeni bölümü bu çarşamba yayılanacak.

Zümrüdüanka 19. Bölüm Özeti

Zümrüdüanka 19. Bölüm Özeti

Abbas’ın vurulması büyük bir şok etkisi yaratır. Onu vuran kişinin kimliği Serhat ve Zümrüt için daha da büyük bir yıkım olur. Azimet ise bir kez daha evlat acısının ne demek olduğunu hatırlayacaktır.

Özgüç konağının habersiz misafiri konak içindeki bütün dengeleri değiştirmeye adaydır. Bu misafir, yalnızca Özgüçlerin değil Demirkanların da huzurunu bozar.

Yeni bir düşmanla baş etmesi gerektiğini anlayan Serhat hem sevdiklerini hem de zor durumda olan masum insanları korumak için bir çözüm yolu üretmelidir. Bu uğurda Cihan ile aralarında bir yoldaşlık gelişecektir.

Suhandan’ın öğrendiği gerçek Hamit’le aralarına bir uçurum açar. Hamit imkansız bir çıkmazın içine düşerken Suhandan kendine yeni bir amaç belirler.

Azimet, giderek yalnızlaşmanın acısıyla Serhat’a daha fazla tutunmaya karar verir. Bunun için de Serhat’ı konağa döndürmesi, Zümrüt’ten ayırması gerekmektedir. Serhat ve Zümrüt aşkı bir kez daha büyük bir sınavdan geçecektir. Azimet ve Deniz’in yoldaşlığı Serhat ve Zümrüt için anbean artan bir tehlikeye dönüşecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın