Görüş Bildir
Haberler
Zirvede Kimler Var? Sosyal Medyada En Çok Takipçisi Olan 10 E-Spor Takımı

Zirvede Kimler Var? Sosyal Medyada En Çok Takipçisi Olan 10 E-Spor Takımı

31.10.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 17.10.2022 - 23:43

Sosyal medyada en çok takipçisi olan 10 e-spor takımını sizin için listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dark Passage

Dark Passage

Türkiye'nin en köklü e-spor kulüplerinden biri olan Dark Passage, LoL, CS: GO, Valorant ve FIFA'nın aralarında bulunduğu çok sayıda alanda  faaliyet gösteren oldukça iddialı bir takım. Takımın Twitter hesabının (@DPGaming) 47 bin civarında takipçisi bulunuyor.

İstanbul Wildcats

İstanbul Wildcats

League of Legends Türkiye liginin ilk şampiyonu olan HWA'nın adının değişmesiyle kurulan İstanbul Wildcats, Türkiye'yi uluslararası arenada da temsil ediyor. Kulübün Twitter adresi @ IWcats'in tam 39 bin takipçisi bulunuyor.

Beşiktaş Esports

Beşiktaş Esports

Üç büyüklerin ilk e-spor kulübü olan Beşiktaş Esports, aynı zamanda profesyonel bir kulüp tarafından kurulan ilk e-spor takımı. Takımın Instagram hesabı @besiktasesports'un tam 208 bin takipçisi bulunuyor.

Galatasaray Espor

Galatasaray Espor

Galatasaray Spor Kulübü'nün 2016 yılında kurulan e-spor şubesi; LoL, Valorant, FIFA ve PUBG'nin de aralarında bulunduğu birçok farklı alanda mücadele ediyor. Kulübün Instagram hesabının (@gsespor) 191 bin takipçisi bulunuyor.

Fenerbahçe Espor

Fenerbahçe Espor

2016 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Supermassive TNG takımını devralmasıyla kurulan Fenerbahçe Espor takımı; LoL, FIFA ve Age of Empires 2 gibi oyunlarda mücadele ediyor. Kulübün Instagram hesabının (@fbespor) 61 bin 700 takipçisi bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Papara SuperMassive Blaze

Papara SuperMassive Blaze

2016 yılında kurulan ve uluslararası turnuvada şampiyonluk kazanan ilk Türk espor takımı olan SuperMassive Blaze, Twitter hesabında (@ supmassblaze) tam 70 bin takipçiye sahip.

BBL Esports

BBL Esports

Ülkemizin en yenilikçi e-spor takımlarından biri olan ve Valorant'ta elde ettikleri uluslararası başarılarla dikkat çeken BBL Esports'un Twitter hesabında (@BBL_esports) tam 138 bin takipçisi bulunuyor.

Eternal Fire

Eternal Fire

Ağustos 2021'de kurulan e-spor organizasyonu, esasen CS:GO ve Valorant oyunlarında faaliyet gösteriyor. Kulübün Instagram'da (@eternalfiregg) 95 bin takipçisi bulunuyor.

Sangal Esports

Sangal Esports

CS:GO'daki başarılarıyla adından söz ettiren Sangal, 2021 yılında tüm operasyonlarını Amsterdam'a taşımıştı. Kulübün Twitter hesabında (@sangalgg) 29 bin takipçisi bulunuyor.

NASR

NASR

Suudi Arabistan kökenli NASR'ın Türkiye ayağı olan takımın Twitter hesabında (@NasrEsportsTR) tam 19 bin takipçisi bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın