Görüş Bildir
Haberler
Zincir Marketler İçin İlginç Öneri: ‘19.00’da Kapansın, Ekmek, Sigara, Et Satmasın’

Zincir Marketler İçin İlginç Öneri: ‘19.00’da Kapansın, Ekmek, Sigara, Et Satmasın’

Hükümetin yüksek enflasyonun sebebi olarak gösterdiği zincir marketler tartışması, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tepkisi ile zirveye çıkmıştı. Öyle ki, bazı illerde özellikle BİM mağazalarına saldırı düzenlendi. Zincir marketlerle ilgili bir öneri de Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken’den geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘FETÖ bağlantıları açıklansın’

‘FETÖ bağlantıları açıklansın’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zincir marketlerle ilgili açıklamaları sonrasında MHP lideri Devlet Bahçeli de topa girmiş ve özellikle BİM’in FETÖ bağlantısının araştırılması gerektiğini söylemişti.

BİM’in tep yöneticisi Galip Aykaç ise bu açıklamalara “Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz” diyerek cevap vermişti.

Aykaç’ın açıklamalarına MHP’ye yakınlığı ile bilinen suç örgütü lideri Kürşat Yılmaz, Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu da dahil olmak üzere birçok kesim tepki göstermişti.

‘Ekmek, et, sigara satmasınlar’

‘Ekmek, et, sigara satmasınlar’

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, zincir marketler hakkında açıklamalarda bulundu.

Mynet’te yer alan habere göre; Palandöken’in açıklamaları şu şekilde;

Zincir marketler, hızlı tüketim malları dışındaki ürünlerle kendi özel markalı ürünleri satmasın. Marketlerin indirim ve reklam bütçeleri sınırlandırılsın. Devlete lisans bedeli ödesin. Kurallar belli olmalı

Palandöken, ekmek, sigara, et, alkollü içecek, mobilya, elektronik eşya, cep telefonu, beyaz eşya, hırdavat, ayakkabı, kıyafet, ev tekstili, deniz ürünleri pastane ürünleri, otomobil araç gereçlerinin buralarda satılmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Palandöken son olarak, marketlerin haftada bir gün pazar günleri tatil yapmaları gerektiğini, diğer günler de sabah 10.00'da açılıp akşam 19.00'da kapanmalarını istedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
81
21
10
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Yani bu arkadaşlar halkın temel gıda ürünlerine uygun fiyata ulaşmalarına karşı. Zincir marketler olmasa bir çok insanın evine sabah kahvaltısı giremeyecek. ... Devamını Gör

Hakan Emir Baskan

Giderim, 19:00'dan önce tüm gereken alışverişimi süpermarketlerden yaparım ama yine de, o suratsız, pis, kurtlu, bakkallardan alışveriş yapmam. Adamlara kred... Devamını Gör

Hakan Emir Baskan

Bakkalları teftiş etmek, kontrol etmek daha da zor.

Betül

Arkadaş sabahın köründe işe girip gecenin bir yarısı çıkanlar bi pazarı olanlar var ne zaman alışveriş yapacak bu insanlar satmasın dediğiniz ürünlerin asıl... Devamını Gör