Görüş Bildir
Haberler
Ekmek Federasyonu Başkanı, Eski BİM CEO'su Galip Aykaç'ı 'Ekmeğini Keserim' Diyerek Tehdit Etti!

Ekmek Federasyonu Başkanı, Eski BİM CEO'su Galip Aykaç'ı 'Ekmeğini Keserim' Diyerek Tehdit Etti!

Bahçeli ve Erdoğan'ın da hedefinde olan BİM'in eski CEO'su Galip Aykaç'a bir tepki de Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu'dan geldi. Kavuncu, “Lan sen kimsin! Yavrum. Seni o mağazalarınla beraber alır aldığın yere sokarız. Tüm BİM mağazalarındaki ekmeğini keserim senin.' diyerek Aykaç'ı tehdit etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP'li yetkililer de Aykaç'ı tehdit etmişti

MHP'li yetkililer de Aykaç'ı tehdit etmişti

BİM'in eski CEO'su Galip Aykaç, iktidarın zincir market politikasını eleştirmesi sonrası hedef haline gelmiş, MHP kanadından gelen ifadeler ise hakaret boyutuna ulaşmıştı.

MHP kanadından Aykaç'a gelen tepkiler 👇

'İki gündür çılgına döndük. Yavrum...'

'İki gündür çılgına döndük. Yavrum...'

Konuya Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu'da 'Ne sayın cumhurbaşkanımız ne de sayın Devlet Bahçeli'yi kimseye yem ettirmeyiz' diyerek dahil oldu. 

Kavuncu, Aykaç'a tepki göstererek,“Lan sen kimsin! 2 gündür çılgına döndük... Yavrum... Seni o avanelerinle beraber, mağazalarınla beraber alır, aldığın yere sokarız. Tüm BİM mağazalarındaki ekmeğini keserim senin' dedi.

'Tüm mağazalarındaki ekmeğini keserim'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aykaç'ı tehdit eden Kavuncu, şu ifadeleri kullandı:

'Biz devletimiz, ülkemiz, bayrağımız, sancağımız için çalışıyoruz. Türkiye'ye değer katmak adına  çalışıyoruz. Sen kalkıyorsun burada bize racon kesiyorsun. Seni o avanelerinle beraber, mağazalarınla beraber alır aldığın yere sokarız. Tüm BİM mağazalarındaki ekmeğini keserim senin.' 

Kavuncu sözlerinin devamında 'Ne sayın cumhurbaşkanımız ne de sayın Devlet Bahçeli'yi kimseye yem ettirmeyiz' ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
74
48
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
k4dir

yalaaaaa 😀 ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. sen önce ülkende ekmek yapacak unu bul da sonra artistlik yaparsın aq.

Sigurd

Bu ergen beyinli vasıfsızları o mevkilere koyanları s.

Trabuzeni

O koyanlar da bunlarla aynı

THECANADIANTURK

Bu rantcilar gercekten kendini milliyetci goruyorlar. Agiza alinmayacak her boku oldunuz ama hic bir zaman bir yurt sever olamadiniz.!! Bir gun gelecek hal... Devamını Gör