Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Sapyoseksüelsin?

etiket Yüzde Kaç Sapyoseksüelsin?

Ecivicivokke
01.12.2022 - 22:05 Son Güncelleme: 21.10.2022 - 08:32

Verdiğin cevaplara göre yüzde kaç sapyoseksüel olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini sorsak?

2. Bu özelliklerden hangisi seni çeker?

3. İlk buluşmaya çıktın diyelim, karşındaki kişi oldukça iyi görünümlü fakat kaliteli bir muhabbet kuramadınız. Ne yaparsın?

4. Karşındaki kişinin kişisel donanımı fazlasıyla hoşuna gidiyor fakat hayatında çeşitli problemler var. Seni çeker mi yoksa iter mi?

5. Eski ilişkilerine şöyle bir bak bakalım. Aralarında sadece dış görünüşüne bakarak ilişki kurduğun oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok hızlı düşünemeyen fakat çok iyi bir insanla konuşuyorsun ve seninle sevgili olmak istiyor. Evet mi hayır mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100

Sen %100 sapyoseksüelsin! Karşındaki insanın zekası hariç seni çeken hiçbir şey olmuyor. Sen sadece zekadan etkileniyorsun ve geri kalan özellikler senin için hiç önemli değil. Karşındaki kişi ne kadar yüzeysel ve düşünmeden konuşuyorsa ondan o kadar uzaklaşıyorsun. İlişki yaşayacağın kişinin öyle bir zekası olmalı ki o konuştuğunda hayran hayran onu izlemelisin.

%65

Sen zekadan hoşlanıyorsun fakat zeka senin için tam olarak belirleyici bir faktör değil. Zeka seni etkiliyor evet ama dış görünüşün, tatlı bir gülüşün yeri de senin için apayrı. Sevdiğine baktığında için ısınsın, zeki konuşmasıyla da seni büyülesin istiyorsun. Bir taraftan biliyorsun ki zeka her şeyi etkilemez. Birinin davranışları, dürüstlüğü, sadakati de bir ilişkide belirleyici noktalardır.

%30

Sen %30 sapyoseksüelsin! Karşındaki insan zeki olsun evet ama kişiliği de düzgün olsun, sosyal olsun, eli yüzü düzgün olsun... Senin için zekadan başka bir sürü kriter var. Seni bir tek zekayla etkilemek mümkün değil. Karşına çıkanlar bunu bilip ona göre davranmalı, bizden söylemesi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
30
19
10
10
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

%100 Sen %100 sapyoseksüelsin! Karşındaki insanın zekası hariç seni çeken hiçbir şey olmuyor. Sen sadece zekadan etkileniyorsun ve geri kalan özellikler seni... Devamını Gör

Heath Ladger

%65 (bu arada burda okuduklariniz harfi harfi doğru onlar beni etkiler) Sen zekadan hoşlanıyorsun fakat zeka senin için tam olarak belirleyici bir faktör değ... Devamını Gör